رفتن به مطلب

سوالات ونظرات شما در مورد فن بیان وتند خوانی

ارسال های توصیه شده

• 2 ماه بعد...

آقا نوشتين آموزش فن بيان ! اين همه متن گذاشتين بابا من دانشجو بدبخت:icon_pf (34): بيچاره كه وقت نمي كنم همشو بخونم تو چند خط مي شه خلاصه كنيد ؟ ؟ :sad0:

هفته ديگه ارائه پروژه دارم خيلي استرس دارم :ws52:

• Like 4
لینک به دیدگاه
آقا نوشتين آموزش فن بيان ! اين همه متن گذاشتين بابا من دانشجو بدبخت:icon_pf (34): بيچاره كه وقت نمي كنم همشو بخونم تو چند خط مي شه خلاصه كنيد ؟ ؟ :sad0:

باسلام خدمت شما

باکسب اجازه از آقای رفسنجانی

آقادرچند خط راهنماییتون میکنم کارتون راه بیفته چون دیگه بازمان اندک شما باید مختصر راهنمایی شوید

ببینید من فارغ التحصیل ارشد هستم و کلی ارائه پروژه و دفاع پایان نامه را انجام دادم

چند توصیه:

1-قبل هرارائه یاد خدا را انجام دهید و توکل به خدا کنید

2-چند روز قبل از ارائه، مطالب ارائه تون را درچند برگه آچار بنویسید و مطالبتون را خلاصه کنید

3- دو روز قبل از ارائه شروع به بازخوانی برگه های آچار کنید و سعی کنید تسلط کاملی بر مطالب پیدا کنید

4- اگر از پاور پوینت بهره می برید سعی کنید مطالب اسلایدها را با برگه های آچارتون مطابقت بدهید و برای اینکار با عوض کردن اسلاید ها خودتان برای خود ارائه دهید

مطمئن باشید باانجام این کارها ارائه تون خوب میشه و درجه 1 میشه

قبل از ارائه آیه

رب یسر و لا تعسر سهل علینا یا رب العالمین

را زمزمه کنید

اگر در ارائه استرس هم پیدا کنید خاطر جمع باشید مال یک دقیقه یا پنج دقیقه اوله و هیچ مشکلی پیدا نمی کنید و ترس تون هم میریزه

• Like 5
لینک به دیدگاه

دوست عزیز نوشتم آموزش فن بیان ...ننوشتم ماکرو فر فن بیان ....:ws3:

از بابت حضورتون بسیار سپاسگذارم :icon_gol:

...مطالب دوست عزیزمون جناب مهر آذین که فرمودن کاملن صحیحه ومن مطلبی که مفید وکاراتر باشه نسبت به صحبت ایشون ندارم ....:w16:این هم به رسم ادب در جهت پاسخ میگم وگرنه فرماش دوستمون کامل بود به قول ایشون مشخص کردن خلاصه مسیر ارائه بسیار مهمه ...

• Like 4
لینک به دیدگاه
باسلام خدمت شما

باکسب اجازه از آقای رفسنجانی:icon_gol:

قبل از ارائه آیه

رب یسر و لا تعسر سهل علینا یا رب العالمین

را زمزمه کنید

اه

شما بزرگوارید ...جناب آقا حمید گل ممنونم:icon_gol: ...از مطالبتون استفاده کردیم ...مخصوصن نکته ای که در نهایت اشاره کردید ...:icon_gol:

• Like 5
لینک به دیدگاه
دوست عزیز نوشتم آموزش فن بیان ...ننوشتم ماکرو فر فن بیان ....:ws3:

از بابت حضورتون بسیار سپاسگذارم :icon_gol:

...مطالب دوست عزیزمون جناب مهر آذین که فرمودن کاملن صحیحه ومن مطلبی که مفید وکاراتر باشه نسبت به صحبت ایشون ندارم ....:w16:این هم به رسم ادب در جهت پاسخ میگم وگرنه فرماش دوستمون کامل بود به قول ایشون مشخص کردن خلاصه مسیر ارائه بسیار مهمه ...

بسيار ممنون هر دو بزرگوار ! :icon_gol: از مطالبتون بسيار استفاده كردم با توكل بر خدا شروع كردم و خيلي خوب پيش مي رفت كه يكي از اساتيد مريض هي سوال پرسيد هي سوال پرسيد ( هفت سوال پي در پي) با اين كه جوابهاشونو مي دونستم دست و پامو گم كردم و رشته كلام از دستم خارج شد يه جورايي يه خرده خراب كردم :sad0:

5 اذر رو دوباره بهم فرصت دادن بازم مي شه كمكم كنيد كه تو اين مواقع چيكار كنم ؟! :ws52:

• Like 4
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...