nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ مزه اش به دقیقه نوده نسیم خودت عکستو فرستادی پارتی بازی نکات فراموش نشه راستش تا دیقه نود اول صبر کردم...بعدش مهندس خیالش راحت شد عکسم فرستادم تمدیدش کرد شاعر میگه دو دستی خوردم..یه دستی...یه همچین چیزایی ولی نکاتم گذاشتم دیقه نود......................بلههههههههههه حالا اگه بشه عکسمم تغییر میدم بمونه دیقه نود 5 لینک به دیدگاه
food111 785 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 شهریور، ۱۳۹۲ سلام شما نباید منو دعوت میکردین؟الان باید اینجارو ببینم؟ قهرم 8 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ سلامشما نباید منو دعوت میکردین؟الان باید اینجارو ببینم؟ قهرم قهر نکن فودی ببینم تو تشکر زدی پای مطلبی که داخل امضام هستش 6 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ هوراااااااااااااا هنوز وقت هست:hapydancsmil: 8 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۲ تازه خبر مسابقه رفته بالای انجمن:icon_pf (34):حمید چرا اینقدر دیر 7 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ استقبال این دوره خیلی ضعیف بوده ... فعلا 5 عکس ارسال شده. الهه و قاسم بیان و نظر بدن که چه کنیم؟! تمدید یا تمام؟ 4 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ استقبال این دوره خیلی ضعیف بوده ... فعلا 5 عکس ارسال شده. الهه و قاسم بیان و نظر بدن که چه کنیم؟! تمدید یا تمام؟ بنظر من اگه كس ديگه اي نميخواد عكس ارسال كنه تمومش كنيم بهتره!(پست هاي صفحات قبل رو نخوندم در جريان نيستم ك قراره عكس جديد ارسال شه يا نه) 5 تا عكسم همچين كم نيستا!! فقط نسبت به دوره هاي قبل كمتر..دليلشم گرفتار شدنمون و اطلاع رساني ضعيف اين دورمون بود 4 لینک به دیدگاه
food111 785 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ دلیلش شرکت نکردن من می باشد چون قهرم-عکس نفرستادم 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ تعداد عکسها به 7 عدد افزایش یافت! پاقدم فودی عزیز میباشد! فودی جان ما را دریاب! 5 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ سلام من کلی عکس دارم برای این مسابقه اما این بخشش قسمت بعدی مسابقه ما نکات میوه ای شماست! منو منصرف کرد از شرکت در مسابقه چون تو این زمینه ها اطلاعاتی ندارم 5 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ دلیلش شرکت نکردن من می باشدچون قهرم-عکس نفرستادم کلا فوود قهر کرده 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ سلاممن کلی عکس دارم برای این مسابقه اما این بخشش قسمت بعدی مسابقه ما نکات میوه ای شماست! منو منصرف کرد از شرکت در مسابقه چون تو این زمینه ها اطلاعاتی ندارم :hapydancsmil: شما الان در دنیای اطلاعات سیر میکنید! نهایتش یک سرچ اینترنتی هست! کاری نداره که! 5 لینک به دیدگاه
mim-shimi 25686 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ :hapydancsmil: شما الان در دنیای اطلاعات سیر میکنید! نهایتش یک سرچ اینترنتی هست! کاری نداره که! خب من فکر کردم اطلاعات شخصی مدنظره میفرستم حتما چندتاعکس میشه فرستاد؟ 4 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ فقط یک عکس. بهترین عکستون رو بفرستید! هنر سبزیکاریتون رو دیدیم ببینم هنر میوه هاتون چه جوریاست! 5 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ بچه ها :th_running1:عجله کنید:th_running1: :w70:دیگه دقیقه 90 فرارسیده :w70: :camera2:عکساتون بفرستید :camera2: 4 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ این استدلال که موضوعاتی همچون مزرعه زیاد تخصصیه و سخته با استقبال این دوره کاملا رد شدموضوع آسانی همچون میوه و استقبال نه چندان خوب نشان داد که هر موضوعی طرفدارای خودشو داره و حتی مثلا اگه بیابان موضوع این مسابقه بود همین استقبال و شاید بیشتر صورت میگرفت.. 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ بچه ها :th_running1:عجله کنید:th_running1: :w70:دیگه دقیقه 90 فرارسیده :w70: :camera2:عکساتون بفرستید :camera2: میبینم که جانشین پیدا کردم:vahidrk: کارش حقوق نداره وقت نزار.... 3 لینک به دیدگاه
Mahdi Eng 22940 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۲ میبینم که جانشین پیدا کردم کارش حقوق نداره وقت نزار.... من چون خودم از اعضای تالار کشاورزی هستم گفتم بچه ها بیان من برای حقوق این کارو نمیکنم و مثل تو هم شماره حسابمو جار نمیزنم جانشین کسی هم نیستم فهمیدی:vahidrk: وقتی نمونده حداکثر 9 ساعت باقی مونده 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده