مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۲ نه یعنی منتظره یه باری بهش وصل شه بذار عینکمو تمیز کنم بلهههههههههههه راست میگی یعنی منتظر بار بودن 3 لینک به دیدگاه
masi eng 47044 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۲ اگه میشه المانها رو نام ببرید بدونم المانا چیه از روش انتخاب کنیم. 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، ۱۳۹۲ ببخشید .. اشتباه از من بود. دیگه پامم رو اینجا نمیزارم. نه اینجا.. تو تالارتون هم نمیام. که باعث ناراحتی کسی نشه. :w58::w58::w58::w58::w58::w58::w58: 3 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ الان مثل منبع تغذیه هستم که خازن خروجیم اتصال کوتاه کرده 2 لینک به دیدگاه
ashkanzx1 1116 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، ۱۳۹۲ خوبه تا ببینم چه جوری همستم براوت میگم 2 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ الان مثل منبع تغذیه ای هستم ازش دارن جریان زیاد میگیرن 2 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۳ الآن نقش یک خازن تو مداری رو دارم که لحظه ای در حالت شارژ و لحظه ای دشارژه!! 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ شبیه یه فیوز سه فاز 40 امپری که ازش 470 امپر گذشته 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مهر، ۱۳۹۳ الان شبیه سلفی هستم که اتصال کوتاه کرده 2 لینک به دیدگاه
m@ry@71 3690 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مهر، ۱۳۹۳ خازنی که داغ شده...! و در آستانه نابود شدنه!:icon_pf (34): 5 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۳ شبیه یک باطریه 12ولت 60امپرم که با ترانس 6ولت 500میلی امپر دارم شارژ میشم 5 لینک به دیدگاه
rasool1370 1777 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ این چند وقت مثل یه خازن ظرفیت بالا دارم فقط پولام جمع میکنم 3 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ شبیه مقاومت یک اهمی..که ازش یه عالمه جریان گذشته...سوخته...بوشم دراومده 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ یه سری خازن متوالی که یه خازن که بسوزه بقیه خازنا هم از کار میفتن. الان خدا میدونه درست گفتم یا نه 2 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ یه سری خازن متوالی که یه خازن که بسوزه بقیه خازنا هم از کار میفتن.الان خدا میدونه درست گفتم یا نه مقاومت سری میگفتی اوکی بود..یا خازن موازی 1 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ مقاومت سری میگفتی اوکی بود..یا خازن موازی از دبیرستان یه چیزایی یادم بود ببین وضعیت چقد داغونه خازنای موازیم هم دیگه نابود شدن 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ از دبیرستان یه چیزایی یادم بودببین وضعیت چقد داغونه خازنای موازیم هم دیگه نابود شدن الان دارم فک میکنم میبینم خازن سری درست بود ببین اوضای من الان چقد داغونه که قاطی کردم همون خازن سری باش مزاحمت نمیشم 2 لینک به دیدگاه
*atefeh* 13017 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، ۱۳۹۴ الان دارم فک میکنم میبینم خازن سری درست بودببین اوضای من الان چقد داغونه که قاطی کردم همون خازن سری باش مزاحمت نمیشم با احساسات من بازی میکنی؟؟؟؟؟؟:icon_razz: و من برای آزمودن شما فرستاده شدم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده