afa 18504 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مرداد، ۱۳۹۲ اگر شما نیز در خانه تان از ظروف بلوری و استیل استفاده می کنید و بخش زیادی از ظروف پخت و پزتان از جنس استیل است بهتر است این نکات را با دقت به خاطر بسپارید تا هنگام شست وشوی این ظروف با مشکل روبه رو نشوید. 1 - اگر یکی از ظرف های بلوری یا لیوان هایتان لب پر شده حتما آن را کنار بگذارید و از آن استفاده نکنید. لبه پریده ظروف، محل مناسبی برای جمع شدن میکروب هاست. 2 - در صورتی که ظرفتان چرب نیست، نیازی به خیس کردن آن ندارید و می توانید با ابر و ماده شوینده ظرف را بشویید و سریع آبکشی کنید. 3 - اگر سینک آشپزخانه یا دیواره کباب پز شما لک شده، برای پاک کردن آن کافی است از محلول آب و سرکه استفاده کنید. 4 - اگر یخچال، اجاق گاز یا مایکروویو و دستگاه های دیگر شما در آشپزخانه دارای سطح استیل است پیشنهاد می کنیم با کمک شیشه شور سطح آن ها را براق و تمیز نگه دارید. 5 - یکی دیگر از شیوه های تمیز نگه داشتن سطوح دستگاه های پخت و پز از قبیل گاز و هود آن است که محلولی از الکل و آب تهیه کنید و آن را با پنبه به بدنه دستگاه بمالید. 6 - در صورتی که در خانه تان کباب پز یا سینک ظرفشویی دارید که از جنس استیل است برای شست وشوی آن ها از سیم ظرفشویی استفاده نکنید. 7 - یکی از راه های از بین بردن خراش های سطحی روی ظروف بلوری استفاده از خمیردندان است. مقداری خمیردندان روی آن بمالید و سطح بلوری را صاف و صیقلی کنید. 8 - درصورتی که از لیوان های باریک و بلند استفاده می کنید که امکان شست وشوی کف آن ممکن نیست، باید از شیشه شورهای مخصوص که برای شستن بطری ها استفاده می شود استفاده کنید. 9 - اگر هنگام شستن لیوان یا کاسه های بلوری ۲ عدد از آن ها درون هم گیر کرد، بهترین کار آن است که درون لیوان بالایی آب سرد بریزید و لیوان پایینی را درون آب گرم قرار دهید. انبساط و انقباض موجب خارج شدن ۲ لیوان از هم می شود. 10 - بهتر است ظروف بلوری را بلافاصله بعد از آبکشی با یک پارچه تمیز مخصوص خشک کنید تا از بروز لکه روی بلور پیشگیری شود. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده