گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۲ سلام بچه ها کسی نرم افزاری رو سراغ داره که پی دی اف های فارسی رو درست (:icon_pf (34):)به ورد تبدیل کنه؟ تو رو خدا خودتون دریغ نکنین 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۲ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سر بزن به لینک بالا 6 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۲ نصب کردم اما convert رو که میزنم هیچ اتفاقی نمیفته 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۲ اینو قبلا تست کردم باید utf-8 تنظیم کنی و سند اصلی با ورد تولید شده باشه نه با نرم افزار دیگه ای ، ایده آل نیست ولی جواب میده 5 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۲ نصب کردم اما convert رو که میزنم هیچ اتفاقی نمیفته مطمئن باشید فایل pdf تون از اینا که روش رمز گذاشتن نباشه. بعضیا برای جلوگیری از سوء استفاده میان رمز میذارن رو فایل های pdf که نشه تبدیلشون کرد. اگر حجمشش کمه به نظرم منطقی ترین کار همینه که یه خط یه خط از تو فایل pdf کپی کنید تو فایل ورد. نرم افزار زیاده اما هیچکدومشون کامل نیست. اینجوری نیست که یه فایل ورده شسته رفته تحویل بده. 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۲ خب رو utf-8 تنظیم کردم اما نمیتونه پی دی افمو بخونه...جای اسمش علامت سوال میاد...کانورتم که میزنم هیچ فایلی بم نمیده!!! خط به خطم که کپی میکنم باز بهم میریزه :icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
NYC 20977 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۲ خب رو utf-8 تنظیم کردم اما نمیتونه پی دی افمو بخونه...جای اسمش علامت سوال میاد...کانورتم که میزنم هیچ فایلی بم نمیده!!! خط به خطم که کپی میکنم باز بهم میریزه :icon_pf (34): یه خط رو کامل کپی نکن. نصف خط نصف خط چی؟ جمله به جمله. ینی ویرگول و نقطه و اینا توش نباشه. خیلی دردسره این کار. تو نت سرچ میکنی ماشالا 60 صفحه میادا ولی کمکی نمیکنه. 3 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۲ بگو 1 کلمه! حتا ی کلمه ام درست کپی نمیکنه همه وقت بهدظهرم هدر رفت براش 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۲ یه برنامه دارم این کارو انجام میده اما خوب تو بعضی از صفحه برای کار منو بهم ریخت مثلا تو 80برگ 10برگش بهم ریخت میخوای بزارم برات؟ 5 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۲ یه برنامه دارم این کارو انجام میده اما خوب تو بعضی از صفحه برای کار منو بهم ریخت مثلا تو 80برگ 10برگش بهم ریخت میخوای بزارم برات؟ واقعا! ممنون میشم بذاری 5 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۲ واقعا!ممنون میشم بذاری ببخشید من پرشین گیگ برام باز نشد آپلودش کنم برات میل کردم امیدوارم به دردت بخوره علاوه بر اون این نرم افزار هم بطور حتم تبدیل میکنه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۲ ببخشید من پرشین گیگ برام باز نشد آپلودش کنم برات میل کردم امیدوارم به دردت بخوره علاوه بر اون این نرم افزار هم بطور حتم تبدیل میکنه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسی مینا جان...یکیش که همونی بود که بچه ها معرفی کردن...ایشالا کار کنه 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ مرسی مینا جان...یکیش که همونی بود که بچه ها معرفی کردن...ایشالا کار کنه خواهش میکنم مطمئنی فایل پی دی اف ورده؟اگه عکس و..... باشه تبدیل نمیکنه 4 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ کار کرددددددددددددددددد مشکلش این بود که اسم فایلم فارسی بود 4 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ کار کردددددددددددددددددمشکلش این بود که اسم فایلم فارسی بود خوب خدا رو شکر:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
noorano2001 1312 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ ببخشید من پرشین گیگ برام باز نشد آپلودش کنم برات میل کردم امیدوارم به دردت بخوره علاوه بر اون این نرم افزار هم بطور حتم تبدیل میکنه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام... این نرم افزار فقط برای ویندوزای 32 بیتی هستش؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ سلام... این نرم افزار فقط برای ویندوزای 32 بیتی هستش؟؟ سلام نه 64 بیتی هم عمل میکنه 2 لینک به دیدگاه
noorano2001 1312 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ ممنون. من از نرم افزار استفاده کردم ولی متاسفانه به این صورت از هر سه کلمه ای یه کلمه رو ناقص و با حرف انگلیسی X جایگزین کرده و در ابتدای فایل هم این پیغام رو نوشته: The trial version randomly replaces letters by 'X'-characters. برای شما هم چنین اتفاقی افتاده؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ ممنون.من از نرم افزار استفاده کردم ولی متاسفانه به این صورت از هر سه کلمه ای یه کلمه رو ناقص و با حرف انگلیسی X جایگزین کرده و در ابتدای فایل هم این پیغام رو نوشته: The trial version randomly replaces letters by 'X'-characters. برای شما هم چنین اتفاقی افتاده؟؟؟ نه برای من اینطوری نشد 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مرداد، ۱۳۹۲ ممنون.من از نرم افزار استفاده کردم ولی متاسفانه به این صورت از هر سه کلمه ای یه کلمه رو ناقص و با حرف انگلیسی X جایگزین کرده و در ابتدای فایل هم این پیغام رو نوشته: The trial version randomly replaces letters by 'X'-characters. برای شما هم چنین اتفاقی افتاده؟؟؟ بعضی پی دی افا رو بهم مریزه 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده