hnodet 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ با سلام. یکی می تونه به من روشن و واضح بگه برای در "فیزیک پایه 2" معمولا چه مرجعی تدریس می شه؟! (تو دانشگاه ما واسه درس فیزیک پایه 1، جلد اول ویراست سوم فیزک هالیدی-رزنیک تدریس شد.) اگه جواب جلد 2 همون کتابه باید بگم نتونستم ویراست سوم جلد 2 رو پیدا کنم و فقط جلد سومشو پیدا کردم (نوش که مطمئنا گیر نمیاد ولی دست دوشو هم نتونستم پیدا کنم) 1 لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ با سلام. یکی می تونه به من روشن و واضح بگه برای در "فیزیک پایه 2" معمولا چه مرجعی تدریس می شه؟! (تو دانشگاه ما واسه درس فیزیک پایه 1، جلد اول ویراست سوم فیزک هالیدی-رزنیک تدریس شد.) اگه جواب جلد 2 همون کتابه باید بگم نتونستم ویراست سوم جلد 2 رو پیدا کنم و فقط جلد سومشو پیدا کردم (نوش که مطمئنا گیر نمیاد ولی دست دوشو هم نتونستم پیدا کنم) ویراست سوم؟؟؟ میدونی چقد قدیمیه؟؟؟؟ پیدا نمیشه اما مطمئن باش ویراست های جدید چندان تفاوتی با قبلی ها نداره.. استاد ماهم مثلا گفت ویراست 5 من خودم ویراست 8 رو خوندم... اما خوب ویراست سه خیلی قدیمیه من ویراست سوم رو خودم دارم جلدش هم کاهیه اتفاقا اما فکر نمیکنم بتونی پیداش کنی :icon_pf (34): پیشنهادم همون ویراست های جدید هستش که بخونی چون مطمئن باش از لپ مطلب چیزی کم نداره 1 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ جلد 2همون کتاب(ج.اول) مباحث گرانشی وپشرفته تر داره.برای فیزیک 2 هالیدی جلد سوم ویراست 3 تدریس میشه لینک به دیدگاه
.sOuDeH. 16059 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ جلد 2همون کتاب(ج.اول) مباحث گرانشی وپشرفته تر داره.برای فیزیک 2 هالیدی جلد سوم ویراست 3 تدریس میشه قدیمیه اما نیست؟؟؟/خیلی هم قدیمیه لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ قدیمیه اما نیست؟؟؟/خیلی هم قدیمیه اره همسن منه! دانشجوهای پارسالم همین کتاب میخوندن. 1 لینک به دیدگاه
hnodet 11 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ جلد 2همون کتاب(ج.اول) مباحث گرانشی وپشرفته تر داره.برای فیزیک 2 هالیدی جلد سوم ویراست 3 تدریس میشه مطمئنی؟ چون جلد 3شو تونستم پیدا کنم لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۹۲ مطمئنی؟ چون جلد 3شو تونستم پیدا کنم اگه ویراست 3 میخوای جلد سومش بحث الکترومغناطیسه.استادت چه کتابی معرفی کرده؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده