M!LAD 542 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ سلام دارم دنبال یه کار (برای کسب روزی حلال)میگردم.باتوجه به اینکه مدرکی که گرفتم از دانشگاه به قول معروف باید بذارم دم کوزه آبشو بخورم چون بازارکارنداره و صدالبته زمانی بازار کاردارمیشه که ادامه بدم تا ارشدمو بگیرم.ازتون تقاضا دارم شغلی رو بهم پیشنهاد کنین که نه پول آنچنانی بخواد نه نیاز به پارتی باشه نه مهارت بخواد و نه سواد و دانش تخصصی داشته باشه در ضمن ریسک پائینی برای سرمایه گذاری داشته باشه تا با خیالی راحت و آسوده تو این شرایط اقتصادی مملکت نسبت بهش اقدام کنم.آهان یه چیزی رو یادم رفت درآمد بالایی هم داشته باشه الان فکر کنم اینجوری شدین. تذکر:از نشر اسپم شدیدا در این تاپیک خودداری کنین،چون به سبک خودم با اسپمر برخورد میکنم 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ بدون اطلاع از نقاط قوت و امکانات موجودت کمک چندانی نمیشه کرد دوست من 3 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ بدون اطلاع از نقاط قوت و امکانات موجودت کمک چندانی نمیشه کرد دوست من امکانات و نقاط قوت والا در حدود8الی10تومن سرمایه خلاصه میشه ینی در همین حد دیگه نمیشه از پدر توقع داشت که ماشین زیر پاشو بفروشه،نه؟ولی اراده ای پولادین دارم که درکمتر کسی یافت میشه،از دیگر نقاط قوتم به روی زیاد و اعتماد به نفس کاذبم میشه اشاره کرد 4 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ سلام عنوان تاپیک و محتواش به نظرم همخوانی نداره چون یه پرسش شخصی مطرح کردی شما حتی رشته تحصیلیت هم ننوشتی.زمینه های مورد علاقت رو هم همینطور.... فقط میگی یکم پول دارم و اراده!!!!!!!!!!! اینا همه چیز نیست! من اولین کارم رو با حدود 200 هزار تومن شروع کردم و خوب هم جواب داد .زمینه ی مورد علاقه خیلی مهمه.ممکنه یه فردی کاری با درامد خوب هم پیدا کنه ولی بس که بی انگیزه هست برای پیگیری به مرور زمان کار سود دهی خودش رو از دست میده و به ضرر میرسه. از خودت و زمینه های مورد علاقه و زمینه هایی که امکان فعالیت توش داری بگو 3 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ به این سرمایه کسب و کار که نمیشه راه انداخت تنها میشه به صورت محدود تو بورس سرمایه گزاری کرد 2 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ سلام عنوان تاپیک و محتواش به نظرم همخوانی نداره چون یه پرسش شخصی مطرح کردی شما حتی رشته تحصیلیت هم ننوشتی.زمینه های مورد علاقت رو هم همینطور.... فقط میگی یکم پول دارم و اراده!!!!!!!!!!! اینا همه چیز نیست! من اولین کارم رو با حدود 200 هزار تومن شروع کردم و خوب هم جواب داد .زمینه ی مورد علاقه خیلی مهمه.ممکنه یه فردی کاری با درامد خوب هم پیدا کنه ولی بس که بی انگیزه هست برای پیگیری به مرور زمان کار سود دهی خودش رو از دست میده و به ضرر میرسه. از خودت و زمینه های مورد علاقه و زمینه هایی که امکان فعالیت توش داری بگو رشته ام بازار کار نداره،اگه داشت که خیلی خوب بود. اون چه کاری بود که با200تومن راه افتاد؟میشه بگین؟والا من الان زیاد نوع شغل مهم نیست مهم داشتن شغله مطمئن باشین انگیزشم دارم ،باور کن بازم ممنون از کمکتون 3 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ به این سرمایه کسب و کار که نمیشه راه انداخت تنها میشه به صورت محدود تو بورس سرمایه گزاری کرد حرفاتون با فائزه خانوم تناقض داره،ایشون با200هزار ت اشتغال ایجاد میکنن. کمه ولی از هیچی بهتره نه؟ 3 لینک به دیدگاه
3Tilla 3844 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ رشته ام بازار کار نداره،اگه داشت که خیلی خوب بود.اون چه کاری بود که با200تومن راه افتاد؟میشه بگین؟والا من الان زیاد نوع شغل مهم نیست مهم داشتن شغله مطمئن باشین انگیزشم دارم ،باور کن بازم ممنون از کمکتون در واقع تدریس بود ولی نیاز به یکم وسیله و تبلیغ داشت که اولش حدودا اینقدر خرج برداشت بقیش انرژی خودم بود 2 لینک به دیدگاه
unsoheyl 33 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ کار با سود بالا و ریسک کم فقط دلالیه ...اونم باید ببینی بازار پذیرای چیه متاسفانه مشکل خیلی از جوونای الان اینه که فک میکنن با داشتن لیسانس 2دستی کارو بهشون تقدیم میکنن ولی اینطور نیست اگه از فکرت استفاده کنی راحت میتونی وارد یه شرکت بشی ... اگه یکمم زرنگ باشی میتونی راه پیشرفت رو پیدا کنی(البته این بیشتر تو شرکت های خصوصی جواب میده) 4 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ کار با سود بالا و ریسک کم فقط دلالیه ...اونم باید ببینی بازار پذیرای چیهمتاسفانه مشکل خیلی از جوونای الان اینه که فک میکنن با داشتن لیسانس 2دستی کارو بهشون تقدیم میکنن ولی اینطور نیست اگه از فکرت استفاده کنی راحت میتونی وارد یه شرکت بشی ... اگه یکمم زرنگ باشی میتونی راه پیشرفت رو پیدا کنی(البته این بیشتر تو شرکت های خصوصی جواب میده) بعید میدونم کار باسود بالا و ریسک کم در دلالی خلاصه بشه والا ماهم همچین توقعی نداریم که همین که فارغ التحصیل شدیم فرش قرمز برامون پهن کنن و بگن بفرما شما بشین پشت این میز و ریاست کن،یعنی اینقدر دویدم دنبالش که خسته شدم وگرنه اینقدرها هم تنبل نیستم جمله آخرتو موافقم،ممنون از راهنماییت 2 لینک به دیدگاه
unsoheyl 33 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ بعید میدونم کار باسود بالا و ریسک کم در دلالی خلاصه بشهوالا ماهم همچین توقعی نداریم که همین که فارغ التحصیل شدیم فرش قرمز برامون پهن کنن و بگن بفرما شما بشین پشت این میز و ریاست کن،یعنی اینقدر دویدم دنبالش که خسته شدم وگرنه اینقدرها هم تنبل نیستم جمله آخرتو موافقم،ممنون از راهنماییت از دلالی میشه شرکت های خدماتی رو مثال زد ، مثلا یه دفتر فنی مهندسی ... فقط با یه شرکت قرارداد میبنده و میاد با 3 4 تا نرم افزار نقشه کشی مثل autocad یا sap2000 , etabs و... یه پلان واسشون درست میکنه در عرض 1 هفته 15 ملیونم برای مثال کاسب میشه .... به نظرت ریسک کار داره ؟ یا هزینه خاصی کرد ؟ فقط اومده مخ چنتا مدیر عامل زده ... مثل این کارا زیادن مثلا نمایندگی بیمه... خواهش میکنم ... 2 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ از دلالی میشه شرکت های خدماتی رو مثال زد ، مثلا یه دفتر فنی مهندسی ... فقط با یه شرکت قرارداد میبنده و میاد با 3 4 تا نرم افزار نقشه کشی مثل autocad یا sap2000 , etabs و... یه پلان واسشون درست میکنه در عرض 1 هفته 15 ملیونم برای مثال کاسب میشه .... به نظرت ریسک کار داره ؟ یا هزینه خاصی کرد ؟ فقط اومده مخ چنتا مدیر عامل زده ... مثل این کارا زیادن مثلا نمایندگی بیمه... خواهش میکنم ... به نظرت اون دفتر فنی که گفتی با شرایط من جور درمیاد؟بازم ممنون 1 لینک به دیدگاه
NSALAM70 28 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ سلام به نظرم الان کارایی مثل فست فود اینا خیلی خوبه چه از نظر سرمایه اولیه که میذاری چه بازدهی که برات داره 2 لینک به دیدگاه
unsoheyl 33 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ به نظرت اون دفتر فنی که گفتی با شرایط من جور درمیاد؟بازم ممنون آره چرا که نه ... بخوای میتونی ... اطلاعات داری ؟؟ 1 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ سلام به نظرم الان کارایی مثل فست فود اینا خیلی خوبه چه از نظر سرمایه اولیه که میذاری چه بازدهی که برات داره آره خوبه ولی نگاه کن مثلا ایامی مثل ماه رمضونم داریم که بشدت تو فروش تاثیر میذاره. 1 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ آره چرا که نه ... بخوای میتونی ... اطلاعات داری ؟؟ دفتر فنی رو اگه اشتباه نکنم باید مجوزشو بگیری که تو شرایط مجوز یا باید مدرک عمران داشته باشی یا معماری 1 لینک به دیدگاه
unsoheyl 33 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ سلام به نظرم الان کارایی مثل فست فود اینا خیلی خوبه چه از نظر سرمایه اولیه که میذاری چه بازدهی که برات داره مغازه داری زیاد نمیصرفه... 1 لینک به دیدگاه
unsoheyl 33 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ دفتر فنی رو اگه اشتباه نکنم باید مجوزشو بگیری که تو شرایط مجوز یا باید مدرک عمران داشته باشی یا معماری هر مهندسی که مرتبط به موضوع باشه میشه مثل صنایع ولی بدون مدرکم میتونی جواز کسبو بگیری ... باید راهو چاهشو پیدا کنی ... 1 لینک به دیدگاه
M!LAD 542 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ هر مهندسی که مرتبط به موضوع باشه میشه مثل صنایع ولی بدون مدرکم میتونی جواز کسبو بگیری ... باید راهو چاهشو پیدا کنی ... مرسی باید دربارش بیشتر تحقیق کنم .اطلاعاتم ناقصه.اگه منبعی داری بهم بده ممنونت میشم 1 لینک به دیدگاه
unsoheyl 33 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۹۲ مرسی باید دربارش بیشتر تحقیق کنم .اطلاعاتم ناقصه.اگه منبعی داری بهم بده ممنونت میشم منبع برای چه اطلاعاتی ؟؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده