Sha hRzaD 290 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۲ خیلی هم عالی . رای دادم. :hapydancsmil: 7 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۲ ممنون از دوستایی که شرکت کردن....پس طبق امار از این به بعد مسابقات عکس طبق این لیست پیش میره تا موضوعات تموم شه..بعد دوباره نظر سنجی جدیدی گذاشته میشه 6 لینک به دیدگاه
سـارا 20071 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ مسابقه جدید کی هست من باز قول بدم شرکت نکنم؟؟ :w02: 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۳۹۲ مسابقه جدید کی هست من باز قول بدم شرکت نکنم؟؟ :w02: اعلام میکنیم توو تاپیکش 3 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۲ همشون خوبن اگر منم شرکت کنم بهتر میشه، یک بار میخواستم شرکت کنم، که نشد. عکاس خوبیم نیستم 2 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ چرا مسابقه عکاسی برگزار نمیکنییییییییییییییییییییید 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۲ چرا مسابقه عکاسی برگزار نمیکنییییییییییییییییییییید باشه چشم امشب تاپیکش رو میزنم 2 لینک به دیدگاه
Mahdi_121 25 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۲ با سلام خدمت همه دوستان من به عکاسی علاقه زیادی دارم و یه چندتا عکس هم از معماری تاریخی گرفتم و میخوام تو مسابقه ام شرکت کنم میخوام بدونم چند "حرده شو ملاجم":gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 شهریور، ۱۳۹۲ با سلام خدمت همه دوستانمن به عکاسی علاقه زیادی دارم و یه چندتا عکس هم از معماری تاریخی گرفتم و میخوام تو مسابقه ام شرکت کنم میخوام بدونم چند "حرده شو ملاجم":gnugghender: سلام مهدی جان انشالله سری بعدی حتما به شما هم اطلاع خواهم داد 6 لینک به دیدگاه
neda_ns 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ الان موضوع شد عمارت تاریخی؟عکسارو باید کجا بفرستیم؟مهلتش گذاشته یا مونده هنوز؟!! 3 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۲ الان موضوع شد عمارت تاریخی؟عکسارو باید کجا بفرستیم؟مهلتش گذاشته یا مونده هنوز؟!! عمارت تاریخی برگزار شد الان نور در معماری که اونم در حال برگزاری: http://www.noandishaan.com/forums/thread120348-3.html#post1330863 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده