*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ سلام به معمارای هنرمندمون:w31: این تاپیک مخصوص بچه هایی هست که هنرستانی بودن بچه ها قرار بر این شده که از کارای هنری که توو هنرستان انجام میدادید یه گالری درست کنیم پ.ن :دوستان فقط هیچ پستی توو این تاپیک به جز کارهاتون نگذارید منتظر کارای قشنگتون هستــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــم پ.ن 2: دوستان..اگه کارایی مثه تذهیب، کارای اسلیمی با چوب پنبه و بالسا....و از این قبیل کارها دارین خصوصی واسه من بفرستین تا تو مسابقات شرکت بدم..اینجا فقط کارای طراحی پلانتون رو بزارید و ماکتاشو......اگر ماکتتون از یه موضوع خاص هست(مثه عمارت های تاریخی...سردر تخت جمشید..کلیساها و ...) که به خواست و انتخاب خودتون ساختیدش هم به صورت خصوصی واسه من بفرستید 7 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مرداد، ۱۳۹۲ این ماکت سال سوم هست..2تا دیگه کار دارم عکس میگیرم میزارم. این ماکت بالایی این ماکت گروهی سال سوم ماس ...ماکت منم عکس اول اون خونه پایینیس.. 9 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۲ ببخشید پست مال این تاپیک نبود 6 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۲ ببخشید پست مال این تاپیک نبود 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۲ دوستان..اگه کارایی مشابه کار زهرا(پست بالا) تذهیب، کارای اسلیمی با چوب پنبه و بالسا....و از این قبیل کارها دارین خصوصی واسه من بفرستین تا تو مسابقات شرکت بدم..اینجا فقط کارای طراحی پلانتون رو بزارید و ماکتاشو......اگر ماکتتون از یه موضوع خاص هست(مثه عمارت های تاریخی...سردر تخت جمشید..کلیساها) که به خواست و انتخاب خودتون ساختیدش هم به صورت خصوصی واسه من بفرستید 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده