..وارش.. 165 ارسال شده در 25 مهر، 2013 برخی از فیلمهای سینمای جهان برای پخش در تلویزیون بویژه نوروز دچار تغییرات اساسی از جمله حذف کاراکتر(!)، کوتاهشدن و جابهجاشدن دیالوگها میشود؛ در ادامه چند تغییر «خیالی» از دو فیلم هالیوودی و بالیوودی را میخوانیم. پیشنهاد می شود ابتدا ستون سمت راست را کامل بخوانید و بعد ستون سمت چپ و قیاس هر سطر از دو ستون با هم. فیلم هالیوودی نام فیلم: خیابان دونفره / نام دوبله شده برای تلویزیون: آرامش در مسیر عکس به شکل فنی اصلاح شده است! [TABLE=class: MsoTableGrid] [TR] [TD] دیالوگ های اصلی دختر و پسر فیلم [/TD] [TD=width: 300] دیالوگ پخش شده از تلویزیون [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 271, bgcolor: transparent] پسر: چقدر خوشگل شدی؟ [/TD] [TD=width: 300] باید یه فکری بکنم. [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 271, bgcolor: transparent] دختر: مرسی. بخاطر تو این لباسو پوشیدم. [/TD] [TD=width: 300] موافقم. تازگی خیلی سر به هوا شدی. [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 271, bgcolor: transparent] پسر: امشب با هم بریم سینما؟ [/TD] [TD=width: 300] خیلی فکرم درگیر این پروژه س؟ [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 271, bgcolor: transparent] دختر: بعدش؟ [/TD] [TD=width: 300] کدوم؟ [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 271, bgcolor: transparent] پسر: بعدشم بریم خونه ما. [/TD] [TD=width: 300] پایان نامه دانشگاهیم. [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 271, bgcolor: transparent] دختر: واقعا هنوز دوستم داری؟ [/TD] [TD=width: 300] واقعا هنوز از پایان نامه ت دفاع نکردی؟ [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 271, bgcolor: transparent] پسر: من عاشقتم. تازه روانی میشم وقتی این عطرو به خودت می زنی. [/TD] [TD=width: 300] نه دیگه. هر بار یه اتفاقی افتاده البته خودمم مقصرم، تو کمکم میکنی؟ [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 271, bgcolor: transparent] دختر: منم خیلی دوستت دارم. هیچوقت تنهام نذار. بدون تو میمیرم. [/TD] [TD=width: 300] حتما. اتفاقا خیلی دوست داشتم کمکت کنم. الان بریم کتابخونه؟ [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 271, bgcolor: transparent] پسر: بیا اینم کارت ورود به شوی لباس پنجشنبه [/TD] [TD=width: 300] آره. راستی این بلیت مترو از جیبت افتاد. [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 271, bgcolor: transparent] دختر: واااای تو محشری. (بازیگر زن به مقدار خیلی زیاد به بازیگر مرد نزدیک میشود) [/TD] [TD=width: 300] آااااه. آسمون رو نیگا کن چقدر پرنده...(تصویر یکدسته گنجشک در آسمان پخش میشود) [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 271, bgcolor: transparent] پسر: قول میدم بهت خوش بگذره عزیزم. [/TD] [TD=width: 300] وای راست میگی چقدر پرنده... (همچنان تصویر کوچ پرندگان پخش میشود) [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 271, bgcolor: transparent] دختر: خیلی دوستت دارم، خیلی... [/TD] [TD=width: 300] چقدر پرنده بودن خوبه... [/TD] [/TR] [/TABLE] فیلم هندی نام فیلم: عاشقتم / نام دوبله شده برای تلویزیون: زندگی خوب تصویر به شکل ملو ترمیم شده است. [TABLE=class: MsoTableGrid] [TR] [TD] دیالوگ های اصلی دختر و پسر فیلم [/TD] [TD=width: 300] دیالوگ پخش شده از تلویزیون [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 271, bgcolor: transparent] دختر: دیشب با شامیتا دیدنت، درسته؟ [/TD] [TD=width: 300] برادر اینجا چیکار میکنی؟ [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 271, bgcolor: transparent] پسر: من؟ حتما اشتباه میکنی. غیر از تو هیچ زنی پاش تو زندگی من باز نشده. [/TD] [TD=width: 300] چی؟ این چه سوالیه از من میپرسی خواهر؟ من فکر کردم تو نقشه رو آماده کردی که اومدم. [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 271, bgcolor: transparent] دختر: جدی؟ پس این عکس چیه؟ [/TD] [TD=width: 300] کدوم نقشه برادر؟ چی میگی؟ [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 271, bgcolor: transparent] پسر: آه! ببین این یه مجلس رقص بود و من تنها با اون رقصیدم. تازه به اصرار اون. [/TD] [TD=width: 300] آه. ببین من دیشب دیدم که اثاثیه سیتا رو ریختن تو خیابون حالا اومدم باهم فکری کنیم باهاش. [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 271, bgcolor: transparent] دختر: توقع داری باور کنم؟ [/TD] [TD=width: 300] واقعا میخوای کمکش کنی؟ [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 271, bgcolor: transparent] پسر: باور کن کارینا. من عاشق تو هستم. [/TD] [TD=width: 300] آره خواهر. من عاشق کمک کردن هستم. [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 271, bgcolor: transparent] دختر: ببین شاهرخ من دوستت دارم و نمیخوام تو رو از دست بدم ولی... [/TD] [TD=width: 300] ببین برادر اتفاقا من هم تو فکرش بودم ولی دست تنها کاری ازم ساخته نبود.. [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 271, bgcolor: transparent] پسر: ولی نداره کارینا. منم تو رو دوست دارم، باور کن...اینم حلقه ازدواج. خواهش میکنم دستت کن! [/TD] [TD=width: 300] دیگه دست تنها نیستی، بیا. اینم حلقه ازدواج سیتا که کنار خیابون افتاده بود. بده بهش و بگو ما کنارش هستیم. [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 271, bgcolor: transparent] دختر: شاهرخ به من قول بده دیگه با کسی نرقصی. [/TD] [TD=width: 300] برادر به من قول بده همیشه دستت به کار خیر بره. [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 271, bgcolor: transparent] پسر: حتما عزیزم. قول میدم فقط با خودت برقصم و همیشه کنارت بمونم. [/TD] [TD=width: 300] حتما خواهر. قول میدم فقط در کار خیر شرکت کنم تا روح پدر هم شاد باشه. [/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 271, bgcolor: transparent] دختر: خیلی دوستت دارم شاهرخ. [/TD] [TD=width: 300] خیر ببینی برادر عزیزم. [/TD] [/TR] [/TABLE] منبع : خبر آنلاین - محسن حدادی 16
beat 2373 ارسال شده در 31 مهر، 2013 راس میگه چقدر اینجا پرنده زیاده پرنده بودن خوبه سانسور هم بلد نیستن 1
Fahim 9563 ارسال شده در 1 آبان، 2013 حتما خواهر. قول میدم فقط در کار خیر شرکت کنم تا روح پدر هم شاد باشه. :w58:دمشون گرم واقعا دو تا سناریوی کاملا متفاوت بودن این دو تا که
deremel400 495 ارسال شده در 2 آبان، 2013 کار جالبیه تنها فقط تو ایران شما می تونید یک فیلم را دوبار ببینید با دو موضوع کاملا متفاوت این خوب نیست؟؟؟؟؟؟؟من که خیلی دوست دارم
ارسالهای توصیه شده