*mini* 37778 ارسال شده در 22 مهر، 2013 سلاااام به دوستای گل نواندیشآمدیم با یک مسابقه شاد و مفرحِ دیگه موضوع مسابقه این سری نرده و راه پله هست. سایز عکس ها800*600 باشه میتونید تا تاریخ92/5/9 عکس های قشنگتونو واسه من خصوصی بزارید تا نظرسنجی رو روزِ بعدش یعنی 92/5/10 برگزار کنیم راستی..ذکر مکان فراموش نشه منتظر عکساتون هستمااااااااااااااااااااا ااااااااااااا 31
*mini* 37778 مالک ارسال شده در 22 مهر، 2013 پیدا کردن نرده و پله خوشگل این روزا سخت شده یکم پیدا میکنی سلام...(عمومیه!!!!!!!!!!!!!)باید مکان خاصی باشه سلام نه نسیم جون...مکان خاصی نداره...فقط پله برای هر ینایی که هست اسم بنا رو هم به من بگید با عکستون 9
Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 22 مهر، 2013 چه عجب اطلاع رسانی شد و ماهم خبر دارشدیم چشم اگه عکس خوبی گرفتم شرکت میکنم 10
nasim184 12256 ارسال شده در 22 مهر، 2013 چه عجب اطلاع رسانی شد و ماهم خبر دارشدیمچشم اگه عکس خوبی گرفتم شرکت میکنم چه کسی مسئول اطلاع رسانیه!!!!!!!!!:vahidrk: حالا مهندس پله چی هست؟ 8
Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 22 مهر، 2013 چه کسی مسئول اطلاع رسانیه!!!!!!!!!:vahidrk:حالا مهندس پله چی هست؟ مسوولین ذی صلاح تالار معماری رو هم میخوای آپ نگه داری با سوالات 8
nasim184 12256 ارسال شده در 22 مهر، 2013 مسوولین ذی صلاحتالار معماری رو هم میخوای آپ نگه داری با سوالات خوب کاری کردن که اطلاع دادن!بچه زدن نداره که.... من مسئولیت پذیرم سخت...بگو خبببب:icon_razz: من کسی هستم که همه جا به من نیاز دارن...ولی نمیگن!تعارف دارن...... 7
Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 23 مهر، 2013 بابا این مسابقاتو چرا یهو همشو پشت هم برگزار میکنید آخه!!!آخه پله خوشگل هست تو این دور و زمون؟؟؟ اصلا معماری ای وجور داره که بخواد پله ای وجود داشته باشه... الان پله فقط سکوییه برای رفتن به طبقات بالاتر 8
maryam*arch 1022 ارسال شده در 23 مهر، 2013 مینایی عکسارو باید حتما خودمون بندازیم؟یا از کتابم میشه؟ 8
Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 23 مهر، 2013 مینایی عکسارو باید حتما خودمون بندازیم؟یا از کتابم میشه؟ سلام. من جای مینا جون جواب میدم. ببخشید ... باید حتما خودتون بندازید. البته اگه پله زیبایی به چشمتون خورد... 7
*mini* 37778 مالک ارسال شده در 23 مهر، 2013 بابا این مسابقاتو چرا یهو همشو پشت هم برگزار میکنید آخه!!!آخه پله خوشگل هست تو این دور و زمون؟؟؟اصلا معماری ای وجور داره که بخواد پله ای وجود داشته باشه... الان پله فقط سکوییه برای رفتن به طبقات بالاتر اره بابا هست...توو کافی شاپا هتلا و مراکز تجاری هست بخداااااااااااااااااااا هست خوب باید پشت هم باشه که جو قشنگ بشه 8
*mini* 37778 مالک ارسال شده در 23 مهر، 2013 مینایی عکسارو باید حتما خودمون بندازیم؟یا از کتابم میشه؟ سلام.من جای مینا جون جواب میدم. ببخشید ... باید حتما خودتون بندازید. البته اگه پله زیبایی به چشمتون خورد... مریم جونی همین که مهسا گفت مهساااااااااااااااا...نا امیدشون نکن دیگه....هست پله قشنگ یکیش پله یونی ما 8
Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 23 مهر، 2013 مریم جونی همین که مهسا گفت مهساااااااااااااااا...نا امیدشون نکن دیگه....هست پله قشنگ یکیش پله یونی ما باشه ناامیدشون نمیکنم... کدوم قسمتشو دقیقا میگی؟؟؟؟ دانشکده خودمون منظورته؟ آخه اون کجاش قشنگه؟؟؟ بعدشم دانشگامون تا 25 مرداد دیه تعطیله نمیشه برن عکس بندازن 4
*mini* 37778 مالک ارسال شده در 23 مهر، 2013 باشه ناامیدشون نمیکنم...کدوم قسمتشو دقیقا میگی؟؟؟؟ دانشکده خودمون منظورته؟ آخه اون کجاش قشنگه؟؟؟ بعدشم دانشگامون تا 25 مرداد دیه تعطیله نمیشه برن عکس بندازن دانشکده قبلیمون 4
ارسال های توصیه شده