*mini* 37778 ارسال شده در 22 مهر، 2013 خوووووببببب سلاااااااااام به دوستان خلاق و نواندیش اومدیم تا دوباره این تاپیک رو راه بندازیم میخوایم قدرت خلاقیتتون رو در طراحی بسنجیم:gnugghender: روندِ تاپیک توو پست اولِ استارتر گفته شده... موضوع این دفعمون طراحی کتابخونه هست..(کتابخونه های خونگی که همه توو اتاقامون داریم) لطفا" موارد زیر رو حتما" در نظر بگیرید... 1) برای این طراحی استفاده از هر نوع متریال مجاز هست. 2) طرح ها می تونه دستی یا کامپوتری باشه. 3) از 4-5 زاویه ی طرح عکس داشته باشید. 4) دیتیل طرح رو نشو بدید در عکس. 5) برای جذابیت بیشتر می تونید شیت بندی کنید طرح رو. 6) توضیح مختصری در مورد طرحتون خوب..پس میریییییییییییییم که داشته باشیم:gnugghender: مرسی از مدیرای محترم برای تصویب و مرسی از شوما برای شرکت فعالتون طرحاتون رو میتونین تا 21 مرداد برای من خصوصی بفرستید 10
Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 23 مهر، 2013 خداییش همه رو سردرگم کردیدااااااااااا!!! هرکی میره به اون تاپیکی که دعوت شده فک میکنه مسابقه طراحی آباژوره که مهنازی گذاشته ... بابا بچه ها رو از سردرگمی دربیارید 4
Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 23 مهر، 2013 در ضمن طرح من آماده اس... راسی میشه دوتا طرح فرستاد ایده های من فوران کرده 6
*mini* 37778 مالک ارسال شده در 23 مهر، 2013 در ضمن طرح من آماده اس...راسی میشه دوتا طرح فرستاد ایده های من فوران کرده نهه نمیشه....هرکسی یه طرح باشه الان اون یکی رو میبندم 5
Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 23 مهر، 2013 نهه نمیشه....هرکسی یه طرحباشه الان اون یکی رو میبندم خو چرا میزنی؟؟؟ باشه ایده هامو در نطفه خفه میکنم... دستت درست و دمت ویییییییییییژژژژژژژژ ویییییییییییییییییییژژژژژژژژژ 3
* v e n o o s * مهمان ارسال شده در 24 مهر، 2013 هم موضوع خوبیه هم زمان تحویل خوبه ؛ ایشالله اینو بشرکتم ، فقط ارائه چطوره ؟ فرقی نداره که دستی باشه نباشه ؟؛ من که با نرم افزار کارو میفرستم:gnugghender:
*mini* 37778 مالک ارسال شده در 24 مهر، 2013 هم موضوع خوبیه هم زمان تحویل خوبه ؛ ایشالله اینو بشرکتم ، فقط ارائه چطوره ؟ فرقی نداره که دستی باشه نباشه ؟؛ من که با نرم افزار کارو میفرستم:gnugghender: هم دستی میشه هم کامپیوتری...اون بالا اضافه کردم 3
*mini* 37778 مالک ارسال شده در 29 مهر، 2013 شرمنده دیر تایپیکو دیدم دفعه بعد حتما شرکت میکنم چند نفر شرکتیدن؟؟؟چرا انقده اینجا سوت و کوره؟؟؟ هنوز کسی شرکت نکرده دوستان....زمان تمدید میشه 2
uzf 1982 ارسال شده در 29 مهر، 2013 هنوز کسی شرکت نکرده دوستان....زمان تمدید میشه خیلی هم عالی تا کی زمان داریم . من هستم بگو خوب:hapydancsmil: 3
Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 31 مهر، 2013 خیلی هم عالی تا کی زمان داریم . من هستم بگو خوب:hapydancsmil: تا 21 مرداد زمان باقی است... ولی بااینهمه اشتیاق دوستان فک کنم شرکت کننده ها فقط من و شما باشیم 3
uzf 1982 ارسال شده در 31 مهر، 2013 تا 21 مرداد زمان باقی است...ولی بااینهمه اشتیاق دوستان فک کنم شرکت کننده ها فقط من و شما باشیم عیب نداره کم نیستیم که من هستم شما هستی امید هست مهسا هست تازه مینا هم هست خب شدیم چند تا؟:-) 3
*mini* 37778 مالک ارسال شده در 31 مهر، 2013 عیب نداره کم نیستیم که من هستم شما هستی امید هست مهسا هست تازه مینا هم هست خب شدیم چند تا؟:-) تا 21 مرداد وقت هست....والا یه سری از دوستا گفتن شرکت میکنن..ببینیم چندتا میشن....اگه نشد فقط شما و مهسا جان ..واسه شروع مسابقه بعد نیست 5
Mahsa.Gha 6571 ارسال شده در 3 آبان، 2013 سلام. کاش که به ما یه خبر میدادییییییییییین. خو شوما تازه رسیدی. وقت هست حالا... 10روز وقت هست تا اون موقع .... شما هم بیا لااقل 3 نفر بشیم 3
*mini* 37778 مالک ارسال شده در 12 آبان، 2013 سلام به همه دوستایی که کاراشون رو اماده کردن لطف کنن تا اخر امروز برای من بفرستن 1
*mini* 37778 مالک ارسال شده در 12 آبان، 2013 چرا من همیشه باید دیر برسم من الان متوجه شدم که روز تحویله سلام...اگه میتونین تا اخر امروز برسونبن کار رو میتونین شرکت کنین 1
ارسال های توصیه شده