رفتن به مطلب

عکس برتر از نظر شما؟  

153 کاربر تاکنون رای داده است

1. 1. عکس برتر از نظر شما؟

• 17
    • 13
    • 18
    • 13
    • 12
    • 11
    • 16
    • 8
    • 15
    • 30

ارسال های توصیه شده

میوه های تابستانی

یه سوال داشتم!!!!!:whistle:

این میوه های تابستانی چی هست حالا؟!!!!!!!!!!!!!!:ws47:

و در کجا ؟روی درخت.داخل میوه خوری.در میوه فروشی و .....:(50):

من از شما میپرسم!:ws3:

خواهش میکنم حمیدجان:ws3: نه سفارش امتیاز ندادم بلد نیستم:w02:

خوبه همه از نمودارا خوششون اومده:ws3:خواستم ارزش کار بچه ها بهتر دیده بشه:w16:

مرسی نسیم جان ؛ حمید به نسیم امتیاز اسپم بده و مدالشو اعطا کن:w02:

دیگه چه نظرسنجی ای:w58:موضوع مشخصه میوه های تابستانی و حمید قبلا توضیح داد که بستگی به ذوق عکاس داره که داخل ظرف میوه ها باشه با روی شاخه درخت و بستگی داره چجوری عکاس زیبایی میوه رو برسونه:ws3:

تبریک میگم به همگی:icon_gol:

من عاشق عکس 3 و این مدل عکسام به 1 هم رای نداده بودم:ws3:

آقا میوه ی تابستونی که تموم شد رفت پی کارش .موضوعه انتخاب میکنین!؟:banel_smiley_4:

کدو میوه محسوب میشه؟ من میخوام از کدو های تو حیاطمون عکس بندازم:w16:

hit[/MENTION]a;1295827]لطف داری راضیه جووووووون:a030: ممنونن گلم.تبریک منم پذیرا باش دوست جونم.:icon_gol:

خواهش میکنم قابلی نداشت دوست جون:ws3:

منم به همه ی دوستای گلم که شرکت کردن و دو عزیزم آقا مجید و راضیه جون تبریک میگم.خیلی خوشحالم که دوم شدم.ولی کاش اول میشدم:sigh:

یه تبریک ویژه هم به قاسم گل.ارشد باصفامون بخاطر این همه تلاش.خداقوت مهندس:icon_gol:

حمییییییییییییییییییییید مدالم کو !!!

:w000:

.

.

.

:ws3:

ذوق عکاس:whistle:

:sigh:فک کنم بازم باید اخر شم!:ws3:راضیهههههههههههههههههههه جووووووون عکس داری؟:icon_redface:

بچه ها عکسای میوه رو اماده کنید..

بشتابید بشتابید:ws48:

دوستان توی هر پستتون یه حمید اومده!

منم مجبور میشم هی نقل قول بگیرم!

همه رو یهو گرفتم دیگه!

قاسم جان دستت درد نکنه ... من سفارش امتیازا رو میدم خودم

نسیم جان مدالت رو دادم آبکاری واست سفارشی بزنن!

در مورد میوه های تابستانی:

دوستان فقط ذوق عکاس مهمه ... هنر هنر شماست ... ما نمیگیم چه جوری عکاسی کنید. البته قبلا یه توضیحاتی دادم قاسمم یه اشاراتی کرده.

میوه که تموم نمیشه ... حسابی میوه توی بازار هست همه هم ارزونن ماشالله!

کدو میوه است بله!

دوستان میوه 2 تا تعریف اصلی داره!

تعریف گیاهشناسی: میوه تخمدان رشد کرده و تکامل یافته یک گل هست که میتونه مرکب هم باشه!

خودمونی بگم:

یعنی هر گلی که توی طبیعت میبینید چه گلهای چند میلیمتری باشه چه گلهای چندسانتیمتری ... همه تبدیل به میوه میشن

تعریف باغبانی: میوه قسمت گوشتی و خوراکی یک گیاه چندساله است که معمولا تازه مصرف میشه و در بوجود اومدنش گل نقش داره!

خودمونی بگم:

طبق این تعریف هندونه یا کدو میوه محسوب نمیشه! چون گیاه یکساله است و مثلا سیب زمینی و مثلا هویج هم میوه محسوب نمیشه چون از گل بوجود نمیاد!

اما اما اما چون ما میخوایم میوه رو از دید عموم تعریف کنیم و گذری به خواص دارویی اون بزنیم توی مسابقه تعریف گیاهشناسی رو مد نظر قرار میدیم!

مثلا هندونه خیار گوجه فرنگی بادمجان کدو که گیاهای یکساله هستن هم میتونن توی مسابقه ما حضور موثر داشته باشن!

میوه های دانه دار میوه های هسته دار میوه های مرکب (شاه توت) میوه های خشکباری (فندق و گردو و بادوم) ریز میوه ها (توت فرنگی و انگور) و ... همگی میوه محسوب میشن!

فکر میکنم موضوع خیلی ساده باشه و فراگیر ... فقط فقط ذوق عکاس مد نظره!

استارتشم بزودی میزنیم.

• Like 5
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 281
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

میگم حمید یادمه میخواستی سر این مسابقه بترکونی ها:whistle::ws3:

عیب نداره آرزو بر جوانان عیب نیست دیگه :whistle:

بله میخواستم. اما مزرعه مد نظرم داغون شد!

گرچه اینم بگم عکسی که من فرستادم خیلی بهتر از اینا بودا!

یه غم خاصی توی عکس من بود ... اون چینش کلش توی مزرعه ... و اشاره مستقیم به مزرعه داشت.

البته دوست دارم بشینیم عکسها رو نقد کنیم اما کار جالبی نیست. جو رو بشدت خشک میکنه.

ما تو دانشگاه مسابقه عکس میزاشتیم عکسا رو نقد میکردیم در حدی که عکاس میرفت معتاد میشد! :ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه

یه غم خاصی توی عکس من بود ... اون چینش کلش توی مزرعه ... و اشاره مستقیم به مزرعه داشت.

البته دوست دارم بشینیم عکسها رو نقد کنیم اما کار جالبی نیست. جو رو بشدت خشک میکنه.

ما تو دانشگاه مسابقه عکس میزاشتیم عکسا رو نقد میکردیم در حدی که عکاس میرفت معتاد میشد! :ws3:

من همینجا یه اعترافی میکنم اونم واسه اینه که حرفتو تکمیل کنم

راستش همین عکسی که من فرستادم رو،اواخر فروردین بود که ما رو برده بودن اطراف بهبهان بازدید

من اینو تو ماشین گرفتم یعنی ماشین در حال حرکت بود ومن این عکس رو گرفتم وانم فقط بخاطر قشنگیش

و مث دوستانی که واقعا بخاطر موضوع زحمت کشیدن ورفتن عکس گرفتن،نبوده

طبیعتا چون زمان هم خوب نبوده،شاید سوژه خوبی پیدا نمیشد

من حرفت رو کاملا قبول دارم(جسارت نشه دوستان من واسه عکس خودم میگم)

و واسه همین بنظرم اگر بعد از رای دادن بچه ها،یه نفر هم با یه دید کلی تر ونه فقط بر حسب زیبایی،نظر بده،خیلی خوب میشه

• Like 4
لینک به دیدگاه
دوستان توی هر پستتون یه حمید اومده!

منم مجبور میشم هی نقل قول بگیرم!

همه رو یهو گرفتم دیگه!

قاسم جان دستت درد نکنه ... من سفارش امتیازا رو میدم خودم

نسیم جان مدالت رو دادم آبکاری واست سفارشی بزنن!

در مورد میوه های تابستانی:

دوستان فقط ذوق عکاس مهمه ... هنر هنر شماست ... ما نمیگیم چه جوری عکاسی کنید. البته قبلا یه توضیحاتی دادم قاسمم یه اشاراتی کرده.

میوه که تموم نمیشه ... حسابی میوه توی بازار هست همه هم ارزونن ماشالله!

کدو میوه است بله!

دوستان میوه 2 تا تعریف اصلی داره!

تعریف گیاهشناسی: میوه تخمدان رشد کرده و تکامل یافته یک گل هست که میتونه مرکب هم باشه!

خودمونی بگم:

یعنی هر گلی که توی طبیعت میبینید چه گلهای چند میلیمتری باشه چه گلهای چندسانتیمتری ... همه تبدیل به میوه میشن

تعریف باغبانی: میوه قسمت گوشتی و خوراکی یک گیاه چندساله است که معمولا تازه مصرف میشه و در بوجود اومدنش گل نقش داره!

خودمونی بگم:

طبق این تعریف هندونه یا کدو میوه محسوب نمیشه! چون گیاه یکساله است و مثلا سیب زمینی و مثلا هویج هم میوه محسوب نمیشه چون از گل بوجود نمیاد!

اما اما اما چون ما میخوایم میوه رو از دید عموم تعریف کنیم و گذری به خواص دارویی اون بزنیم توی مسابقه تعریف گیاهشناسی رو مد نظر قرار میدیم!

مثلا هندونه خیار گوجه فرنگی بادمجان کدو که گیاهای یکساله هستن هم میتونن توی مسابقه ما حضور موثر داشته باشن!

میوه های دانه دار میوه های هسته دار میوه های مرکب (شاه توت) میوه های خشکباری (فندق و گردو و بادوم) ریز میوه ها (توت فرنگی و انگور) و ... همگی میوه محسوب میشن!

فکر میکنم موضوع خیلی ساده باشه و فراگیر ... فقط فقط ذوق عکاس مد نظره!

استارتشم بزودی میزنیم.

ممنون حمید...

توضیحات کاملی دادی یه پا گیاه شناسی بابا:w02:

نقد عکسها هم ایده خوبیه ولی معلومه که نقد وحشتناکی کردی که اون بدبخت معتاد شده:ws47:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من اول به آقا قاسم تبریک میگم به خاطر این همه ذوق و سلیقه و وقتی که میزارن :w02:

بعد هم به سه نفر برنده :a030:

محض رضای خدا این مسابقه طراحی لوگو انجمن (مناسبت 4 سالگی انجمن) هم بیاید شرکت کنید جایزه اش خوبه :whistle::ws3:

اجرتون با حق :w16::ws3:

یعنی بهتر ازین نمیشد بیایی دعوت کنی بدری جون محض رضای خدا اگر بلد بودم میومدم والا:ws3:
  • Like 4
لینک به دیدگاه

مدال...ابکاری...!:vahidrk:

من میخوام معتاد شم...................:smiley (18):

حمییییییید بیا عکسم نقد کن!:w000:

:hanghead:

منتظرم الان

• Like 4
لینک به دیدگاه
ممنون حمید...

توضیحات کاملی دادی یه پا گیاه شناسی بابا:w02:

نقد عکسها هم ایده خوبیه ولی معلومه که نقد وحشتناکی کردی که اون بدبخت معتاد شده:ws47:

:w02:

مدال...ابکاری...!:vahidrk:

من میخوام معتاد شم...................:smiley (18):

حمییییییید بیا عکسم نقد کن!:w000:

منتظرم الان

اینم عکس تو:

dGX.jpg

معمولا برای دیدن عکس چشم از پایین و سمت چپ شروع به حرکت میکنه تا اینکه بیاد وسط عکس و یک دید کلی از تصویر داشته باشه!

ببین پایین و سمت چپ عکست چی رو توی کادر قرار دادی!! خداییش خودت نگاه کن! واقعا که خجالت داره!:vahidrk:

در ضمن چندان مشخص نیست که مزرعه چه گیاهیه! بیشتر سعی شده طبیعتی رو به نمایش در بیاری تا مزرعه ای رو!

گرچه مزرعه یک مزرعه کاملا سنتی و متراکمی هست اما کادری که انتخاب شده نه عمقی از یک مزرعه نشون میده نه یک چهارچوب مشخصی ...

اون تیر برقا چیه؟! چرا مسابقه رو برقی میکنی!؟ چرا باعث نفوذ برقی ها به تالار میشی؟ چرا قصد آشوب داری؟ چرا ساکت نمیشینی سر جات؟ چرا انقدر وول میخوری!؟:w02:

• Like 5
لینک به دیدگاه

اینم عکس تو:

dGX.jpg

معمولا برای دیدن عکس چشم از پایین و سمت چپ شروع به حرکت میکنه تا اینکه بیاد وسط عکس و یک دید کلی از تصویر داشته باشه!

ببین پایین و سمت چپ عکست چی رو توی کادر قرار دادی!! خداییش خودت نگاه کن! واقعا که خجالت داره!:vahidrk:

در ضمن چندان مشخص نیست که مزرعه چه گیاهیه! بیشتر سعی شده طبیعتی رو به نمایش در بیاری تا مزرعه ای رو!

گرچه مزرعه یک مزرعه کاملا سنتی و متراکمی هست اما کادری که انتخاب شده نه عمقی از یک مزرعه نشون میده نه یک چهارچوب مشخصی ...

اون تیر برقا چیه؟! چرا مسابقه رو برقی میکنی!؟ چرا باعث نفوذ برقی ها به تالار میشی؟ چرا قصد آشوب داری؟ چرا ساکت نمیشینی سر جات؟ چرا انقدر وول میخوری!؟:w02:

یا علی.....:icon_pf (34):کل سازمان اب و برق و جهاد و سازندگی و ...همه رو بردی زیر سوال!:w000:

راستش من این عکس همینجوری انداختم....ولی خدایی این چیزایی که گفتی جالب بودن هاااا!نه یه چیزایی بلدی :ws3:

من اصلا زومم میکردم نمیفهمیدم چه گیاهیه!بعدشم شما باور نمیکنید ولی من باز نفهمیدم دقیقا مزرعه چیه:vahidrk:...:ws28:مسئولییین رسیدگی کنن!!!:ws3:

اینا همه که گفتی عاملش منم......749919_128fs387890.gif

قااااااااااااااااسم بیا ببین چی میگه:ws44:....من63258_s124.gif

مرسی و ممنون بابت نقد خوبت!

:a030:خیلی خوب بود

• Like 5
لینک به دیدگاه
یا علی.....:icon_pf (34):کل سازمان اب و برق و جهاد و سازندگی و ...همه رو بردی زیر سوال!:w000:

راستش من این عکس همینجوری انداختم....ولی خدایی این چیزایی که گفتی جالب بودن هاااا!نه یه چیزایی بلدی :ws3:

من اصلا زومم میکردم نمیفهمیدم چه گیاهیه!بعدشم شما باور نمیکنید ولی من باز نفهمیدم دقیقا مزرعه چیه:vahidrk:...:ws28:مسئولییین رسیدگی کنن!!!:ws3:

اینا همه که گفتی عاملش منم......749919_128fs387890.gif

قااااااااااااااااسم بیا ببین چی میگه:ws44:....من63258_s124.gif

مرسی و ممنون بابت نقد خوبت!

:a030:خیلی خوب بود

اومدم صفحه ات دیدم رفتی دنبال شکلک مکلکا! گفتم خدا بخیر بگذرونه!

اتفاقا من هیچی از عکاسی بلد نیستم. مزرعه هم فکر کنم مزرعه یونجه باشه ... (رسیدگی شد، 10 تومن میشه):w02:

• Like 4
لینک به دیدگاه
اومدم صفحه ات دیدم رفتی دنبال شکلک مکلکا! گفتم خدا بخیر بگذرونه!

اتفاقا من هیچی از عکاسی بلد نیستم. مزرعه هم فکر کنم مزرعه یونجه باشه ... (رسیدگی شد، 10 تومن میشه):w02:

:ws47:.............................58202_dj.gif

نقدتم مشکل داره!تو که گفتی معلوم نیست چه گیاهیه:w58:

خسته نشی46162_gholi_chomagh.gifبرات کارت به کارت کنم که مشکلی نداره !:gnugghender:

عکاسم هستی داری شکسته بندی میکنی

19482_eva.gif

• Like 5
لینک به دیدگاه

اینم عکس تو:

dGX.jpg

خدایا یعنی از خنده غش کردم بخصوص از قسمت آخر نقدت:ws28:

خو آخه نسیم جان چقدر بهت میگم بیا عضو گروه خودم شو:whistle::ws3:

موضوع بعدی انشاالله:ws3::ws28:

• Like 4
لینک به دیدگاه
:ws47:.............................58202_dj.gif

نقدتم مشکل داره!تو که گفتی معلوم نیست چه گیاهیه:w58:

خسته نشی46162_gholi_chomagh.gifبرات کارت به کارت کنم که مشکلی نداره !:gnugghender:

عکاسم هستی داری شکسته بندی میکنی

19482_eva.gif

خب من باید تشخیص بدم. ندم که مدیریت اینجا رو ازم میگیرن!

ممنون اینم شماره کارتمه:

6273531100249522

منتظرم. لنگما زود باش

:ws28:

خواهش میکنم. عکس بعدی لفطا!

• Like 5
لینک به دیدگاه

خو آخه نسیم جان چقدر بهت میگم بیا عضو گروه خودم شو:whistle::ws3:

موضوع بعدی انشاالله:ws3::ws28:

VI ;I....

:vahidrk:خنده نداره که...این یک تراژدیه غم انگیزه!:sad0:

گروه تو !!کجاست....هزینه داره.....:whistle:خودت بیا منو با افتخااار عضو گروهت کن!:ws3:

راضیه جون بپر دو تا عکس برا مسابقه بعدی بگیر:w58:ترجیحا اونی که از ماشین در حال حرکت انداختیو بده به من:ws28:

• Like 5
لینک به دیدگاه
خب من باید تشخیص بدم. ندم که مدیریت اینجا رو ازم میگیرن!

ممنون اینم شماره کارتمه:

6273531100249522

منتظرم. لنگما زود باش

خواهش میکنم. عکس بعدی لفطا!

مدیر مدیره ....خوده مدیره:w155:

اینجوری اذیت نشی !بیشترم لازم داری بگو هاااااااااااااااااااااا:vahidrk:من که دارم پولو میریزم هر چه قدر لازم داری:vahidrk:بگو!بگو جانم....:gnugghender:

شماره کارتت چک کن اشتباه نباشه شرمندت شم:icon_redface:....اس ام اس بانکت فعاله که!میخوام مطمئن شی که ریختم حسابت:ws3:

فک کردی همه مثل من شجاعت روبه رو شدن با نقد(مخصوصا از نوع مال نقد تو ) دارن:icon_redface:هه

• Like 5
لینک به دیدگاه

اس ام اس بانک؟ نیست که خیلی پول توی حسابم رد وبدل میشه! اسمس بانک میخوام چکار :icon_pf (34):

نسیم نسیمه خود نسیمه طوفانی میشه طوفان طوفانه خود طوفانه :w02:

• Like 4
لینک به دیدگاه
اس ام اس بانک؟ نیست که خیلی پول توی حسابم رد وبدل میشه! اسمس بانک میخوام چکار :icon_pf (34):

نسیم نسیمه خود نسیمه طوفانی میشه طوفان طوفانه خود طوفانه :w02:

حیف شد حالا که فعال نیست نمیتونم برات بریزم !برو فعالش کن بعد بیاt108020.gif

منموووووووووووووووووووووونم....

t110010.gif مراقب خودت بااااااااااااااااااش!

• Like 3
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...