m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ سلام به همه نو اندیش ها... من سوالم اینه سبزیهای خشک شده قورمه سبزی که تو بازار هستن ....چطور باید از اون سبزیا تو خورشتمون استفاده کنیم...همونطور خشک بندازیم تو خورش؟بخیسونیم تو آب؟سرخ کنیم؟؟هر کار کردم تو نت نتونستم چیزی پیدا کنم ...ممنونم اینم نمونه سبزی خشک شده 1 لینک به دیدگاه
IT Maryam 1201 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ سلام فکر میکنم اول باید سرخ کنید. 1 لینک به دیدگاه
food111 785 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ سلام به همه نو اندیش ها... من سوالم اینه سبزیهای خشک شده قورمه سبزی که تو بازار هستن ....چطور باید از اون سبزیا تو خورشتمون استفاده کنیم...همونطور خشک بندازیم تو خورش؟بخیسونیم تو آب؟سرخ کنیم؟؟هر کار کردم تو نت نتونستم چیزی پیدا کنم ...ممنونم اینم نمونه سبزی خشک شده سلام هر دو حالتش میتونی استفاده کنی. اگه اصرار داری سرخ بشن! یکم خیس کرده بعد خیلی کم سرخش کن 1 لینک به دیدگاه
JU JU 7193 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ به حتم، برای خوش طعم شدن هرچه بیشتر قورمه سبزی، ابتدا باید سبزی به مقدار مورد نیاز، سرخ بشه چه سبزیهای آماده شده و فریز شده توسط خود شما، چه سبزیهای تازه خریداری شده و آماده شده، و چه سبزیهای خشک که برای سبزیهای خشک، بایست اون رو ابتدا بزاری خیس بخوره، بعد سرخ کنی 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده