m f s 1727 ارسال شده در 16 مهر، 2013 سلام به همه نو اندیش ها... من سوالم اینه سبزیهای خشک شده قورمه سبزی که تو بازار هستن ....چطور باید از اون سبزیا تو خورشتمون استفاده کنیم...همونطور خشک بندازیم تو خورش؟بخیسونیم تو آب؟سرخ کنیم؟؟هر کار کردم تو نت نتونستم چیزی پیدا کنم ...ممنونم اینم نمونه سبزی خشک شده 1
food111 785 ارسال شده در 16 مهر، 2013 سلام به همه نو اندیش ها... من سوالم اینه سبزیهای خشک شده قورمه سبزی که تو بازار هستن ....چطور باید از اون سبزیا تو خورشتمون استفاده کنیم...همونطور خشک بندازیم تو خورش؟بخیسونیم تو آب؟سرخ کنیم؟؟هر کار کردم تو نت نتونستم چیزی پیدا کنم ...ممنونم اینم نمونه سبزی خشک شده سلام هر دو حالتش میتونی استفاده کنی. اگه اصرار داری سرخ بشن! یکم خیس کرده بعد خیلی کم سرخش کن 1
JU JU 7193 ارسال شده در 16 مهر، 2013 به حتم، برای خوش طعم شدن هرچه بیشتر قورمه سبزی، ابتدا باید سبزی به مقدار مورد نیاز، سرخ بشه چه سبزیهای آماده شده و فریز شده توسط خود شما، چه سبزیهای تازه خریداری شده و آماده شده، و چه سبزیهای خشک که برای سبزیهای خشک، بایست اون رو ابتدا بزاری خیس بخوره، بعد سرخ کنی 1
ارسال های توصیه شده