M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۸۹ سلام دوستان، امروز برای شما مطلبی از نرم افزار کتیا دارم. اخیرا دیده بودم برخی از دوستانم از ناپدید شدن نمودار درختی در کتیا گله میکنند… منم به این فکر افتادم تا راه حل لازم را کلی اعلام کنم تا کار رفقا راه بیفته….هنگام کار با کتیا ممکنه شما به علت بسیار ریز کردن نمودار درختی به مشکل بر خورید و قادر به بازگشت آن نباشید.(همونطور که میدونید برای تغییر اندازه نوشته های نمودار درختی میتونید با گرفتن دکمه Ctrl و همزمان چرخاندن غلتک ماوس بهره ببرید) لازم به ذکر است که در حالت عادی با زدن کلید F3 قادر به محو شدن و آشکار کردن نمودار درختی هستید.خب شما برای برگرداندن آن کافی است مراحل زیر را انجام دهید تصویر زیر نمایی از محیط پارت است و هیچ مشکلی نیست… برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۸۹ مریم جان فکر کنم همون کلیدf3 برای این کار کفایت میکنه البته زدن کلید ctrl به اضافه غلتک ماوس برای کوچک و بزرگ کردن محتویان درخت طراحی است ممنون بابت تاپیک مفیدی که ارائه کردی 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۸۹ البته قبلش باید روی نمودار درختی کلیک کنید تا به رنگ سیاه در بیاد...تو این حالت نوار ابزار غیر فعال میشه و تغییراتی که با مائوس انجام میدید،صرفاً بر روی نمودار درختی صورت میگیره...نه قطعه کار!:w139: لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ آاق نمودار ما هم ناپدید شده....با این کار هم بر نگشت 3 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ آاق نمودار ما هم ناپدید شده....با این کار هم بر نگشت پس احتمالاً نمودار درختیتو انقدر کوچیک کردی که دیگه دیده نمیشه...برای اینکه بتونی برش گردونی کافیه روی جهت نماهایی که تو قسمت پایین و سمت راست صفحه ی کارت هست ،1بار کلیک کنی تا صفحات مختصات اصلی که تو وسط کارت هست،به رنگ تیره در بیاد! بعد باید بری و از نوار ابزار view دستور fill all in رو انتخاب کنی.... توی عکس دقت کن...نمودار درختی نیست و صفحات مختصات اصلی برنگ خاکستری درومدن! بعد که نمودار درختیت به حالت اول برگشت ، میری دوباره روی اون جهت نماها 1بار کلیک میکنی تا صفحات مختصات اصلیت برنگ سفید در بیان و آماده ی کار بشن.... لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ پس احتمالاً نمودار درختیتو انقدر کوچیک کردی که دیگه دیده نمیشه...برای اینکه بتونی برش گردونی کافیه روی جهت نماهایی که تو قسمت پایین و سمت راست صفحه ی کارت هست ،1بار کلیک کنی تا صفحات مختصات اصلی که تو وسط کارت هست،به رنگ تیره در بیاد! بعد باید بری و از نوار ابزار view دستور fill all in رو انتخاب کنی.... توی عکس دقت کن...نمودار درختی نیست و صفحات مختصات اصلی برنگ خاکستری درومدن! بعد که نمودار درختیت به حالت اول برگشت ، میری دوباره روی اون جهت نماها 1بار کلیک میکنی تا صفحات مختصات اصلیت برنگ سفید در بیان و آماده ی کار بشن.... آها مرسی درست شد دیشب روی اون نموداره هم کلیک میکردم نمیومد الان اومد... 3 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ آها مرسیدرست شد دیشب روی اون نموداره هم کلیک میکردم نمیومد الان اومد... میلاد یه ترفند دیگه هم هست.... میتونی بری تو صفحه ی کاریت راست کلیک کنی و گزینه ی reframe graph رو بزنی! لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ واسه من بعضی وقتا اینجوری میشه مثلا الان اینجوری شده....نه میتونم راست کلیک کنم تو صفحه:jawdrop: نه میتونم اون نمودار پایین صفحه رو انتخاب کنم :ws52::ws52: مشکلم چیه؟ 2 لینک به دیدگاه
amin 202 مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۸۹ واسه من بعضی وقتا اینجوری میشهمثلا الان اینجوری شده....نه میتونم راست کلیک کنم تو صفحه:jawdrop: نه میتونم اون نمودار پایین صفحه رو انتخاب کنم :ws52::ws52: مشکلم چیه؟ F3 رو بزن.... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده