nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ نه حالا این دفعه رو نصف نمیکنم گناه داریخب موضوعی انتخاب میکردی که بتونی عکس بگیریاسم من که عوض نشده یه فامیلی چسبوندین بهش من گناه دااااااارم.....:vahidrk: همین موضوع احتمالا عکس گرفتنم بیشتر بووود!مشکل من اینه که الان نمیدونم مزرعه چیه.. . اخه من از فامیلیایی که اخرش ی نداره خیلییییی خوشم میاد.با کلاسه ...بده با کلاس شدی:(87): 2 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ (حنانه)میگم من دوتا دارم بیا یکیو بدم به تو دوتا با هم آخر بشیم من به احترام دکتر قبادی شرکت میکنم:TAEL_SmileyCente: اوگی...راضیه جون اخه ادم این حرفارو اینجا تو روز روشن میزنه....جلو رئیس! نیکی و پرسش!! با پیام خصوصی بفرست جبران میکنم!.... دکتر قبادی که رو سر ما جااا داره:w155:..ایشون که حتما ناراحت میشه ما دو تا نباشیم...شک ندارم!تو داری؟ 4 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ من گناه دااااااارم.....:vahidrk:همین موضوع احتمالا عکس گرفتنم بیشتر بووود!مشکل من اینه که الان نمیدونم مزرعه چیه.. . اخه من از فامیلیایی که اخرش ی نداره خیلییییی خوشم میاد.با کلاسه ...بده با کلاس شدی:(87): خوبه احتمالش بیشتره مزرعه رو حمید که تعریف کرد کاملا واضح الان صداش میکنم بازم بیآد! حمییییییییییددددددد.... تبرک .. بخشید مزرعه رو بیا بیشتر توضیح بده الان باکلاس شدم مثلاشما واقعی نمیشی؟فامیلیت ی داره این شکلکه خیلی جالب بود 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ خوبه احتمالش بیشترهمزرعه رو حمید که تعریف کرد کاملا واضح الان صداش میکنم بازم بیآد! حمییییییییییددددددد.... تبرک .. بخشید مزرعه رو بیا بیشتر توضیح بده الان باکلاس شدم مثلاشما واقعی نمیشی؟فامیلیت ی داره این شکلکه خیلی جالب بود حمید چرا صدا میکنی.....:icon_pf (34):برنج و چایی از مد افتاااد!حمییییییییییییییییییییییید مزرعه چیه؟ راسی کجا واقعیتون میکنن...اره بابا ی داره!اخه واقعیم شم با راضیه جون فامیل شیم فک کنم..... 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ اوگی...راضیه جون اخه ادم این حرفارو اینجا تو روز روشن میزنه....جلو رئیس!نیکی و پرسش!! با پیام خصوصی بفرست جبران میکنم!.... دکتر قبادی که رو سر ما جااا داره:w155:..ایشون که حتما ناراحت میشه ما دو تا نباشیم...شک ندارم!تو داری؟ تقلب در ملأ عام حمیددددددددد بیا گرفتمش 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ تقلب در ملأ عام حمیددددددددد بیا گرفتمش از بس این راضیه تابلو دیگه.....نکش بابا!...من تا وکیلم نیاد هیچ حرفی نمیزنم باز حمید صدا میکنه!!! بابا اون خوابه اذیتش نکن..میاد منو از تالارتون میندازه بیرون هااااا!بی نسیم میشین ها...نگی نگفتی...حالا هی صداش کن این شکلک تو با حال تر بود 4 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ حمید چرا صدا میکنی.....:icon_pf (34):برنج و چایی از مد افتاااد!حمییییییییییییییییییییییید مزرعه چیه؟راسی کجا واقعیتون میکنن...اره بابا ی داره!اخه واقعیم شم با راضیه جون فامیل شیم فک کنم..... آهان نسیم جلیلی میشیچرا همتون فامیلیتون با این 11درصدی یکیه اینجا عوضش کن:درخواست تعویض نام های کاربری... 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ آهان نسیم جلیلی میشیچرا همتون فامیلیتون با این 11درصدی یکیهاینجا عوضش کن:درخواست تعویض نام های کاربری... راس میگی.....اسمم دوس دارم هاااااااااااا!رفتیمکه واقعی بشییییم...:th_running1: 2 لینک به دیدگاه
maryam malekmirzaei 224 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ بنظر من آبزیان و شیلات چون عکسای جالبی میتونه داشته باشه 4 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ بنظر من آبزیان و شیلات چون عکسای جالبی میتونه داشته باشه مرسی از نظرت چه عجب یکی اومد رأی داد به شیلات و آبزیان:hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ الان چی شد یهو آبزیان 2تا رأی شد 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ ابزیان .. خعلی هم خوبه به به چشم و جمال تالار روشن شدمتین خانم اومدن منم میگم آبزیان خوبه تا همین الان رأیی نداشت شما اومدین 2 تا شد! دو سه بار دیگه سربزنید اولم میشه 3 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ الان چی شد یهو آبزیان 2تا رأی شد باباااا ببند نظر سنجیو بسته دیگه! اندفه من حمیید صدا میکنم شمالیا بیدار شدن اومدن.......... 3 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ باباااا ببند نظر سنجیو بسته دیگه!اندفه من حمیید صدا میکنم شمالیا بیدار شدن اومدن.......... الان اونجا سحری میخورن؟! نظرسنجی تا یکی دوهقته بازه تا همه نظر بدن 2 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ به به چشم و جمال تالار روشن شدمتین خانم اومدنمنم میگم آبزیان خوبه تا همین الان رأیی نداشت شما اومدین 2 تا شد! دو سه بار دیگه سربزنید اولم میشه ممنونم اقای زارع از انجایی که انجمن رو به پیشرفت و تخصصی شدن پیش میرود پس موضوع را ابزیان و شیلات قرار دهید با سپاس ......................... 4 لینک به دیدگاه
nasim184 12256 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ الان اونجا سحری میخورن؟!نظرسنجی تا یکی دوهقته بازه تا همه نظر بدن نه خیرم مهندس ...الان ماهی گیرا میرن دریااااا...فبلش یه سر اومدن اینجا منو پرت کنن بیرون بعد برن لج میکنی!!!!اصلا تا سال دیگه بازش بزار فقط بگو ابزیان چه جانورانی هستند؟ 1 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ ممنونم اقای زارع از انجایی که انجمن رو به پیشرفت و تخصصی شدن پیش میرود پس موضوع را ابزیان و شیلات قرار دهید با سپاس ......................... الان این نامه اداری بودش متأسفانه رأی و نظر بچه ها بر همه چی مقدمه و تالار ما دموکراته ایشالا مسابقات بعدی خودم آبزیانو اول میکنم 2 لینک به دیدگاه
Ghasem Zare 8757 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ نه خیرم مهندس ...الان ماهی گیرا میرن دریااااا...فبلش یه سر اومدن اینجا منو پرت کنن بیرون بعد برنلج میکنی!!!!اصلا تا سال دیگه بازش بزار فقط بگو ابزیان چه جانورانی هستند؟ یکی دوهفته نظرسنجی بازه دیگه تا رأی ها ثبات پیدا کنه اون وقت استارت مسابقه میخوره شما فکرکنم جز شهرساختنو و اتوکد چیزی دیگه نمیشناسیآبزیان تمام جانورانی که در آب زندگی میکنن رو شامل میشه! متین متخصص دریا اینجاست من باید جواب بدم سعی میکنم تعریف تمام موضوعاتو بذارم 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ الان این نامه اداری بودشمتأسفانه رأی و نظر بچه ها بر همه چی مقدمه و تالار ما دموکراته ایشالا مسابقات بعدی خودم آبزیانو اول میکنم نه بابا نامه اداری چیه بحث جدی و علمی بود یه چندتا یوزرای مختلف دارم ..حیف که دوست ندارم از این جنگولک بازیا وگرنه اول میشد 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده