Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 14 مهر، 2013 دوستان و عزیزان همیشه همراه تالار ما سلام:flowerysmile: بنده حقیر مأمور برگزاری این دوره مسابقه عکس تالار کشاورزی شدم(مدیر و مدیره درگیره دیگه) از موضوعات نظرسنجی یکی یا چندتارو انتخاب کنید ولی یکی یاشه بهتره تا موضوع این دوره از مسابقه مشخص بشه موضوعات از نظرات صاحب نظران امر انتخاب شده.. نظری،انتقادی داشتید همینجا بگید با رویی گشاده میشنویم با تشکر 27
Saye Noori 10314 ارسال شده در 14 مهر، 2013 درود..... موضوعات متنوع و بعضا عجیبی انتخاب شده مثلا کپک و قارچ.... ولی خیلی ایده خوبی هست..من هم انتخاب کردم... 8
Ghasem Zare 8757 مالک ارسال شده در 14 مهر، 2013 درود.....موضوعات متنوع و بعضا عجیبی انتخاب شده مثلا کپک و قارچ.... ولی خیلی ایده خوبی هست..من هم انتخاب کردم... مرسی که نظر دادی کپک و قارچ ربط داره به رشته علوم و صنایع غذایی که از زیر مجموعه های رشته کشاورزیهسعی کردیم از همه رشته های کشاورزی و منابع طبیعی موضوعی داشته باشیم 6
Ghasem Zare 8757 مالک ارسال شده در 14 مهر، 2013 اینجا تک رای دوتا حساب نمیشه تک رأیت شاید نصفه هم حساب بشهحالا کدوم موضوع رو رأی داذی 5
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 15 مهر، 2013 درود.....موضوعات متنوع و بعضا عجیبی انتخاب شده مثلا کپک و قارچ.... ولی خیلی ایده خوبی هست..من هم انتخاب کردم... درود ... البته کپک و قارچ جدا از هم نیستن! کپکها همگی قارچ اند ... این موضوع نه فقط مربوط به صنایع غذایی میشه بلکه از مباحث با اهمیت و پرکاربرد گیاهپزشکی (بیماری های گیاهی هم هست) قارچی که توی خونه به مواد غذایی بخصوص نون میزنه رایزوپوس (کپک سیاه) هست ... معمولا کنار این قارچ سیاه قارچهای رنگی هم دیده میشه که از انواع پنی سلیومه! این یه عکس فوق العاده از رایزوپوس (کپک نان): پنی سلیوم رو روی پرتقال ببینید: اینم یه نوع قارچ کلاهکداره: اینم یه قارچ عجیب و غریبه که به این شکل عجیب در اومده: 12
food111 785 ارسال شده در 15 مهر، 2013 مرسی که نظر دادیکپک و قارچ ربط داره به رشته علوم و صنایع غذایی که از زیر مجموعه های رشته کشاورزیهسعی کردیم از همه رشته های کشاورزی و منابع طبیعی موضوعی داشته باشیم سلام این همه صنایع غذایی مبحث داشت!چرااینو گذاشتی! 6
nasim184 12256 ارسال شده در 15 مهر، 2013 تک رأیت شاید نصفه هم حساب بشهحالا کدوم موضوع رو رأی داذی نصفش نکنی هااااااااا...بیخیال همون یکی هم حسابش کنی مزرعه میشه:hapydancsmil:....اخه جالبه عکسم ندارم! 5
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 15 مهر، 2013 نصفش نکنی هااااااااا...بیخیال همون یکی هم حسابش کنی مزرعه میشه:hapydancsmil:....اخه جالبه عکسم ندارم! قزار شد من آخر بشم دیگه نسیم جون 5
nasim184 12256 ارسال شده در 15 مهر، 2013 قزار شد من آخر بشم دیگه نسیم جون اخه میترسم شرکت نکنم مهندس زارع ناراحت شه...باشه نشان اخریو میدم به تو ولی ببینم میتونم پارتی بازی کنم اخر نشم بیام بالا تر که به تو هم بی احترامی نکرده باشم... بابا این اسم قبلیاتونو داخل امضاتون بزارید پاک قاطی کردم... 5
Hanaaneh 28168 ارسال شده در 15 مهر، 2013 اخه میترسم شرکت نکنم مهندس زارع ناراحت شه...باشه نشان اخریو میدم به تو ولی ببینم میتونم پارتی بازی کنم اخر نشم بیام بالا تر که به تو هم بی احترامی نکرده باشم...بابا این اسم قبلیاتونو داخل امضاتون بزارید پاک قاطی کردم... (حنانه)میگم من دوتا دارم بیا یکیو بدم به تو دوتا با هم آخر بشیم من به احترام دکتر قبادی شرکت میکنم:TAEL_SmileyCente: 4
Ghasem Zare 8757 مالک ارسال شده در 15 مهر، 2013 نصفش نکنی هااااااااا...بیخیال همون یکی هم حسابش کنی مزرعه میشه:hapydancsmil:....اخه جالبه عکسم ندارم! اخه میترسم شرکت نکنم مهندس زارع ناراحت شه...باشه نشان اخریو میدم به تو ولی ببینم میتونم پارتی بازی کنم اخر نشم بیام بالا تر که به تو هم بی احترامی نکرده باشم...بابا این اسم قبلیاتونو داخل امضاتون بزارید پاک قاطی کردم... نه حالا این دفعه رو نصف نمیکنم گناه داری خب موضوعی انتخاب میکردی که بتونی عکس بگیریاسم من که عوض نشده یه فامیلی چسبوندین بهش 4
Ghasem Zare 8757 مالک ارسال شده در 15 مهر، 2013 ای گناه آبزیان! دفعه قبل بیشتر رأی آورد یه رأی هم نیآورده اگه میدونستم اینجوری میشه لااقل خودم یه رأی بهش میدادم 5
Ghasem Zare 8757 مالک ارسال شده در 15 مهر، 2013 سلام این همه صنایع غذایی مبحث داشت!چرااینو گذاشتی! سلام مرسی از نظرتون خب نظر میدادینداخل تالار یه کم فعال باشید اخبارش دستتون میآد همین جا هم میتونید بگید چه موضوعی مدنظرتون بوده ؛ ایشالا دوره بعد از نظراتون استفاده میشه؛ 4
An@hita 8666 ارسال شده در 15 مهر، 2013 خیلی هم موضوعا قشنگ بود.قااااااااااااسم؟ آخه چطور از آبزیان عکس بندازیم؟ اما خدایی اگه غواص بودم... ممنون از زحمتات مهندس قاسم زارع 4
Ghasem Zare 8757 مالک ارسال شده در 15 مهر، 2013 خیلی هم موضوعا قشنگ بود.قااااااااااااسم؟ آخه چطور از آبزیان عکس بندازیم؟ اما خدایی اگه غواص بودم... ممنون از زحمتات مهندس قاسم زارع من نمیدونم موضوع دوتا مسابقه بعدی رو آبزیان میذاریم سخت باشه حال میده:hapydancsmil: مرسی من کاری نمیکنمدر کل موضوع شیلات موضوع فراتر از آبزیانه و تمام فعالیت های صید و ماهیگیری هم شامل میشهپس میشه عکس گرفت 3
ارسال های توصیه شده