M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۲ نوشتن کد GA در متلب [X,favl] = ga(@fitnessfun,nvars) که X : مقدار نهایی افراد تابع شایستگی favl : مقدار نهایی تابع شایستگی fitnessfun : تابع شایستگی nvars : تعداد متغیرهای تابع شایستگی برای تابع قبل کافیه دستور زیر رو بنویسیم تا مقدار تابع شایسته و متغیرهای بهینه آن را بدهد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۲ در صورتیکه اطلاعات بیشتری رو خواسته باشیم کافیه دستور زیر را استفاده کنیم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام reason دلیل توقف الگوریتم را بیان می کند. output اطلاعاتی در مورد الگوریتم و ساختار آن population جمعیت نهایی Scores امتیاز نهایی 3 لینک به دیدگاه
tara ma 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، ۱۳۹۲ dar morede hale raveshhaye adadi ba estefade az algorithme genetic chizi midunid? :ws52: لینک به دیدگاه
mohsen_momayez 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ salam man barname ra neveshtam valii ejra nemikoneee.............. chikaresh konam لینک به دیدگاه
mohsen_momayez 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۳ می تونم خواهش کنم برنامه ساده ای از الگوریتم ژنتیک برای من ارسال کنید؟ [email]mohsen.momayez@gmail.com[/email] لینک به دیدگاه
mohsen.sh.s 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ سلام.چنتا سوال داشتم ازتون راجب متلب.؟؟ لینک به دیدگاه
mohsen.sh.s 31 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، ۱۳۹۳ من مباحث ابتدایی متلبو بلدم.برای پروژم باید شبیه سازی انجام بدم.رشتم برقه.بنظر شما از کجا شروع کنم؟کدوم الگوریتم متلب راحت تره و میشه راحت یاد گرفت.؟ممنون میشم راهنماییم کنید لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده