M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 15 مهر، 2013 نوشتن کد GA در متلب [X,favl] = ga(@fitnessfun,nvars) که X : مقدار نهایی افراد تابع شایستگی favl : مقدار نهایی تابع شایستگی fitnessfun : تابع شایستگی nvars : تعداد متغیرهای تابع شایستگی برای تابع قبل کافیه دستور زیر رو بنویسیم تا مقدار تابع شایسته و متغیرهای بهینه آن را بدهد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1
M!Zare 48037 مالک ارسال شده در 15 مهر، 2013 در صورتیکه اطلاعات بیشتری رو خواسته باشیم کافیه دستور زیر را استفاده کنیم: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام reason دلیل توقف الگوریتم را بیان می کند. output اطلاعاتی در مورد الگوریتم و ساختار آن population جمعیت نهایی Scores امتیاز نهایی 3
tara ma 13 ارسال شده در 21 فروردین، 2014 dar morede hale raveshhaye adadi ba estefade az algorithme genetic chizi midunid? :ws52:
mohsen_momayez 13 ارسال شده در 7 دی، 2014 salam man barname ra neveshtam valii ejra nemikoneee.............. chikaresh konam
mohsen_momayez 13 ارسال شده در 7 دی، 2014 می تونم خواهش کنم برنامه ساده ای از الگوریتم ژنتیک برای من ارسال کنید؟ [email]mohsen.momayez@gmail.com[/email]
mohsen.sh.s 31 ارسال شده در 28 بهمن، 2014 من مباحث ابتدایی متلبو بلدم.برای پروژم باید شبیه سازی انجام بدم.رشتم برقه.بنظر شما از کجا شروع کنم؟کدوم الگوریتم متلب راحت تره و میشه راحت یاد گرفت.؟ممنون میشم راهنماییم کنید
ارسال های توصیه شده