S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ ســـلــــام عزیزممم خوبی ارزو؟سلام خانمی مرسی خوبم منم چندتا سوال بپرسم با اژازه؟ بفرما عزیزم تعریفت از زندگی کردن:زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه هاست عشق :عشق زاییده تنهایی است گذشت:حسی که انسان را به آسمان می برد تفاهم:درک عاقلانه از هم صندلی داغ چطوره؟ خوبه ... چه زمانی از زندگی نا امید میشی؟ وقتی از خدا دور بشم چهقد نا امیدیت طول میکشه؟ یه روز دوروز یه هفته؟ خیلی طول نمی کشه..یک روز چی میشه دوباره به زندگیت بر میگردی؟به خودت میای؟ یاد خدا و امید به ثانیه های باقی مانده زندگی معیارات برا همسر اینده ت؟ درک و فهم بسیار زندگی تو اایران خوبه یا خارج از کشور؟ اگه اره کدوم کشور؟ ایران ..ولی اگه لازم باشه خارج از کشور.. یه نصیحتم کن که فکر میکنی بهش نیاز دارم اگه کسی دوست داره و حاضره برات هر کاری بکنه تو هر شرایطی کنارش باش میتینگ خوب بود ؟ بله بهترین ویژگی ت چیه؟ تا به هدفم نرسم دست بردار نیستم بازم میام مرسی خیلی خوشحال میشم بیای عزیزم 4 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ سلام من اصلاح میکنم: بله ...حس خوبیه ..شما هم امتحانش کنید...یعنی چی به شرطی که خودت نشسته باشی؟؟؟ به شرطی که خودت ننشسته باشی !! یعنی فقط دیگران بشینن ما سوال بپرسیم پس واجب شد به زور شمارو به جای خودم دعوت کنم 5 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ سلام آرزو جون خوبی؟سلام عزیزم مرسی اوضاع و احوال خوبه؟ بله صندلیت در چه حال هس؟ خوبه... همه سوالا رو نخوندم اگه تکراری بود ببخش ولی جوبشون رو بده آرزو رو تو 1 خط تعریف کن؟ خصوصیات یک اردیبهشتی رو داره 1 مدت کم بودی کجا بودی؟ زیرسایه خدا:girl_blush2: چرا حقوق؟ چون حق و عدالتو بیشتر احساس می کنم دوسش داری؟ رشتتو میگم؟ بله .خیلی اگه یکی بخواد بیاد حقوق بخونه و از تو راهنمایی و مشاوره بخواد چی بهش میگی؟ هر چی که خودم اولش نمی دونستمو براش توضیح میدادم درصد حضور خدا تو زندگی آرزو؟ 90درصد:girl_angel: رنگ زندگی؟ آبی رنگ مرگ؟ سفید دختر کینه ای هستی؟ 10 درصد اگه بخوای از یکی انتقام بگیری اون کیه؟ هیچکس تا حالا شده از یکی متنفر بشی؟ اگه آره اون کی بوده؟ چرا؟ بله..خودم..به خاطر کارهایی که نباید انجام بدم به جز خونوادت کیو خیـــــــــــــــــلی دوس داری؟ چرا؟ یکی از دوستامو...چون خیلی خوبه تا حالا ناامید از همه چی شدی؟ چرا؟ بله...چون اعتماد به نفسمو ازدست دادم دوس داری به گذشته برگردی؟ خیلی کلا تو چه زمانی زندگی میکنی؟حال ؛ گذشته؛ امید آینده هر سه زندگیمه و نمیشه نادیده گرفت چجوری با نواندیشان آشنا شدی؟ به دعوت یکی از دوستانم اومدم . راضی هستی از اینجا؟ بله در آخر تعریفت از من؟ دوست مهربون و با احساسی هستی اگه بشه میام باز:hapydancsmil: خیلی ممنون که اومدی قدمت روی چشم عزیزم 5 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ آرزووووووووو من اومدم :hapydancsmil: .. * بزرگترین آرزوی زندگیت چیه؟ * به نظرت بزرگترین درد تو دنیا چیه؟ *من چه جور دخملیم؟؟؟ * برای دوستات تو انجمن 1 شکلک بزار..... * به موسیقی علاقه داری..چه سبکی گوش میدی؟ * دوست داری حال کسیو بگیری؟:gnugghender: *چرا به نظرت ....هرجا ادم بره مهم نی فقط گیتارو نباید با خودش ببره؟؟!! * 1 خاطره از بچگیات تعریف کن...:babygirl: * چطوری با انجمن آشنا شدی؟ *سوالامو دوس داشتی آیا؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 .... این سوال نیست ...تخدیم به خودت 4 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۲ آرزووووووووو من اومدم :hapydancsmil:عزیزم خوش اومدی .. * بزرگترین آرزوی زندگیت چیه؟ خوشنودی خدا * به نظرت بزرگترین درد تو دنیا چیه؟ از دست دادن عزیزترین کست *من چه جور دخملیم؟؟؟ دختر خیلی خوبی هستی .. * برای دوستات تو انجمن 1 شکلک بزار..... :w36: * به موسیقی علاقه داری..چه سبکی گوش میدی؟ خیلی..همه جور سبکی گوش میدم پاپ بیشتر * دوست داری حال کسیو بگیری؟:gnugghender: *چرا به نظرت ....هرجا ادم بره مهم نی فقط گیتارو نباید با خودش ببره؟؟!! چون هر جایی جاش نیست...ولی بیشتر مواقع از من جلوتر میاد بریم * 1 خاطره از بچگیات تعریف کن...:babygirl: ی عمه دارم که دختر نداشت ..منو با خودش می برد خونشون و مثل یک عروسک همش برام لباس می دوخت و می پوشوند تنم..باهم رفتیم مسجد اولین بار نماز خوندم و از خدا خواستم بهش ی دختر بده..الان ی دختر ناز داره و براش خوشحالم.هیچ وقت اون لحظه های قشنگو فراموش نمی کنم. * چطوری با انجمن آشنا شدی؟ به دعوت یکی از دوستانم اومدم . *سوالامو دوس داشتی آیا؟:5c6ipag2mnshmsf5ju3 .... تکراری داشت بینشون ولی در کل ممنون عزیزم خیلی خوب بود. این سوال نیست ...تخدیم به خودت مرسی خانم مهربون دوست داشتنی:4uboxsmiley: 4 لینک به دیدگاه
زفسنجانی 7100 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ وباز هم اومدم لطفا: یه لطیفه یه نصیحت یه اعتراف یه پیشنهاد یه انتقاد یه حدیث یه آیه یه گل به دوستان نواندیشی 3 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ وباز هم اومدم خوش آمدید لطفا: یه لطیفه يه آقایی به رفيقش مي گه من يه تمساح پيدا كردم چيكارش كنم؟ ميگه ببرش باغ وحش. فردا رفقيش مي گه برديش؟ يارو مي گه : آره ، تازه امشب هم مي خوام ببرمش سينما یه نصیحت بی گناه باش تا بیم نداشته باشی...کورش کبیر یه اعتراف اعتراف می کنم بدون خدا هیچم یه پیشنهاد برای گفتن دوستت دارم به عزیزانتون زمانو از دست ندید یه انتقاد زود قضاوت نکنید یه حدیث علی (ع) درباره ی امید به رحمت های بی حد و حصرالهی به فرزندش فرمودند : به خداوند آن چنان امیدوار باش که اگر با گناهان اهل زمین در پیشگاه او حاضر شوی تو را ببخشد. یه آیه وَ إِذا سَأَلَکَ عِبادي عَنِّي فَإِنِّي قَريبٌ أُجيبُ دَعْوَةَ الدَّاعِ إِذا دَعانِ فَلْيَسْتَجيبُوا لي وَ لْيُؤْمِنُوا بي لَعَلَّهُمْ يَرْشُدُونَ186(سوره بقره) و چون بندگان من ( از دوری و نزدیکی ) من از تو پرسند ، ( بدانند که ) من به آنها نزدیکم ، هر گاه کسی مرا خواند دعای او را اجابت کنم. پس باید دعوت مرا ( و پیغمبران مرا ) بپذیرند و به من بگروند ، باشد که ( به سعادت ) راه یابند. یه گل به دوستان نواندیشی خیلی ممنون 4 لینک به دیدگاه
Matin H-d 18145 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ من باز اومدم حاضری به گذشته برگردی؟ چند سال قبل؟چرا؟ اخرین باری که از کارت پشیمون شدی کی بوده؟ چی بوده؟ چرا انقد امار طلاق زیاد شده؟ دبیرستان اینا عربیت چند بود؟ یه خاطره از کودکیات بگوکه فکر میکنی گفتنش خالی از لطف نیست هزینه قبض موبایلت چقدر میاد؟ بیشترینش چقد بوده؟ ازدواج سنتی بهتره یا امروزی که از قبل اشنا میشن و اینا چرا؟ تا چه زمانی تو کارات و رفتارات نسبت به طرف مقابلت گذشت میکنی؟ اولین کلمه ی که به ذهنت میرسه رو بوگو ارزو ژون سختی تعصب غیرت عشق سنگ پا دوربین مادر پدر خواهر برادر همسر نواندیشان من دلنواز علیرضا اینده کباب خوشمزه گذر زمان ماه رمضون ماه عسل نصیحتاتتو دوس دارم یه دونه دیگه بهم میگی اینومیدونستی هم کلام شدن باهات انرژی مثبت به ادم میده ... الان بدون عیزم اگه شد بازم میام 4 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۲ من باز اومدمخیلی خوش اومدی حاضری به گذشته برگردی؟ چند سال قبل؟چرا؟ بله به سن 16 سالگی....چون بزرگترین اتفاقای زندگیم همون سال بود اخرین باری که از کارت پشیمون شدی کی بوده؟ چی بوده؟ امروز.....ی فایلی رو حذف کردم که نباید حذف می کردم چرا انقد امار طلاق زیاد شده؟ دلایل زیادی داره ....اعتیاد... اقتصاد...عدم تفاهم.....خیانت.....و................. دبیرستان اینا عربیت چند بود؟ عربیم زیاد خوب نبود........تنها درسی که نمرم پایین می شد همین بود یه خاطره از کودکیات بگوکه فکر میکنی گفتنش خالی از لطف نیست یکی ازخاطراتمو گفتم قبلآ ... هزینه قبض موبایلت چقدر میاد؟ بیشترینش چقد بوده؟ 20 تا30..ت......بیشتر نشده ازدواج سنتی بهتره یا امروزی که از قبل اشنا میشن و اینا چرا؟ هیچ کدومش..سنتی نادیده گرفتن زوج هست و امروزی هم نادیده گرفتن خانواده....حد وسط بهتره تا چه زمانی تو کارات و رفتارات نسبت به طرف مقابلت گذشت میکنی؟ تا وقتی ببینم اون شخص لیاقت گذشتو داره اولین کلمه ی که به ذهنت میرسه رو بوگو ارزو ژون چشم سختی ..........درد تعصب..............غیرت غیرت..............مردانگی عشق............احساس سنگ پا.........قزوین دوربین...........خاطره مادر.............فداکار پدر..............رحمت خواهر .........خنده برادر...........لبخند همسر.......عشق نواندیشان...علم من دلنواز....معشوق علیرضا.......عاشق اینده.........امید کباب........سیخ خوشمزه...دلچسب گذر زمان...عمر ماه رمضون..خدا ماه عسل....شیرین نصیحتاتتو دوس دارم یه دونه دیگه بهم میگی همیشه گذشت داشته باش اینومیدونستی هم کلام شدن باهات انرژی مثبت به ادم میده ... الان بدون عیزم فدات عزیزم....هم کلامی با تو باعث افتخارمه اگه شد بازم میام افتخار بزرگیه ممنون عزیزم 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۲ به به چه حالی میده یه خانوم وکیل روی صندلی داغ ما جزغاله بشه و ما هی بخندیم کلاً نظرت در رابطه با وکالت از دید یه آدم عادی چیه؟ چرا بعضی از وکلا مبالغ میلیونی یا میلیاردی یا تیلاردی و یا غیره..... رو از موکلشون درخواست میکنن؟ چرا اسمت قبلاً سادنا بود؟ دوس داری دیر ازداواج کنی؟چرا؟اگر جوابت نه توضیح کامل بده.. آیا من و امین مدیرهای مستبدی هستیم؟:gnugghender: دنیا رو اصولاً چه شکلی میبنی؟ تو دنیا چه کسی رو بغیر از پدر مادر و خواهر کلاً اقوام درجه |،بیشتر دوس داری چرا؟ یه سوال کاملاً منحرف کننده شبها پشه ها کجا میخوابن؟زمستونا کجا میرن؟ نظرت رو در رابطه با من بگو ...خواهشاً صریح نظرت رو اعلام کن.. و در پایان برات آرزوی موفقیت دارم .....وامیدوارم در این صندلی داغ پودر بشی بری هوا و ما کلی بهت بخندیم 4 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۹۲ به به چه حالی میده یه خانوم وکیل روی صندلی داغ ما جزغاله بشه و ما هی بخندیم ولي من هيچ داغي حس نكردم کلاً نظرت در رابطه با وکالت از دید یه آدم عادی چیه؟ شغل وكالت ازنظر يك فرد عادي شغل سخت و پرتكاپويي هست چرا بعضی از وکلا مبالغ میلیونی یا میلیاردی یا تیلاردی و یا غیره..... رو از موکلشون درخواست میکنن؟ بايد از خود اون وكلا پرسيد ولي در بعضي از پرونده ها لازمه كه چنين مبالغي به خاطر حساسيت و پركار بودن دريافت بشه چرا اسمت قبلاً سادنا بود؟ چون اسمي بود كه دوسش داشتم و از اينكه نام كاربريم تغيير كرد زياد خوشحال نيستم..در واقع ميشه گفت اسم مجازي بود كه بهش انس گرفته بودم دوس داری دیر ازداواج کنی؟چرا؟اگر جوابت نه توضیح کامل بده.. بله چون دوست دارم آیا من و امین مدیرهای مستبدی هستیم؟:gnugghender: امين برخلاف شما مدير بسيار وظيفه شناسيه كه دليلشم خودتون بهتر مي دونيد دنیا رو اصولاً چه شکلی میبنی؟ شبيه يك دريا كه بااعمال و رفتار ما انسان ها و با باور خودمون زيبا يا زشت خواهد شد...بيشتر محلي براي گذر به دنياي ابدي ميبينم تو دنیا چه کسی رو بغیر از پدر مادر و خواهر کلاً اقوام درجه |،بیشتر دوس داری چرا؟ يكي از دوستامو چون فكر مي كنم بيشتر دركم مي كنه و هر وقت ناراحتي دارم باعث لبخندم ميشه یه سوال کاملاً منحرف کننده شبها پشه ها کجا میخوابن؟زمستونا کجا میرن؟ پشه ها شب ها نمي خوابن و به فعاليت مشغولند ولي در طي روز در محل هاي خنك، تاريك، مرطوب و محفوظ به استراحت مي پردازند. به ويژه در ميان پوشش گياهي. در زمستان هم پشه هاي ماده در همين محل ها به خواب زمستاني مي روندولي پشه هاي نر بعد از يك هفته مي ميرند نظرت رو در رابطه با من بگو ...خواهشاً صریح نظرت رو اعلام کن.. شما جدا از مستبد بودنتون در مديريت بسيار فرد محترم و باشخصيتي هستيد و خيلي خوش برخورد و اهل شوخي و در پایان برات آرزوی موفقیت دارم ..... خيلي ممنونم.....منم همين آرزورو براي شما دارم وامیدوارم در این صندلی داغ پودر بشی بری هوا و ما کلی بهت بخندیم خيلي ممنونم از حضورتون آقا جاويد بابت همه حرفايي{مزاح} كه زدم عذرخواهي مي كنم وبايد بگم مديريت همه بچه هاي نوانديشان بسيار عالي هستش ...اميدوارم همگي موفق باشند 4 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۲ خيلي ممنونم از حضورتون آقا جاويد بابت همه حرفايي{مزاح} كه زدم عذرخواهي مي كنم وبايد بگم مديريت همه بچه هاي نوانديشان بسيار عالي هستش ...اميدوارم همگي موفق باشند با این حرف های که در رابطه با من زدی اخراج در انتظارته امیدوارم همگی موفق و موید باشن 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده