Mr.101 27036 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ سلام خدمت همه عزیزان این هفته در خدمت شما هستیم و صندلی داغ یه خانوم وکیل گل امید است که بیشتر اتش را در این تاپیک مشاهده کنیم این شما و این خانوم وکیل آرزو SADENA با توجه به تذکرات قبل اسپم ممنوع سوال تکراری هم نپرسید هر وقت سری سوالاتتون جواب داده شد بعدیا را بپرسید شروع:gnugghender: 18 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ به به صندلی ماهی تابه:gnugghender: راستش زیاد نمیشناسمت اما اینا سوالاتی که به نظرم مهم بودن: 1- اسمتو دوست داری؟ 2- چرا این نام کاربری رو انتخاب کردی؟ 3- اصلا چرا اومدی نواندیشان؟ 4- با کدوم یکی از بچه های اینجا بیشتر جوری؟ 5- حالت چطوره؟ امیدوارم که همیشه موفق باشین 9 لینک به دیدگاه
Gandom.E 17805 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ سلام عزیز دل خودم.. هم رشته ای خودم:gnugghender: خب شروع میکنیم 1.دانشگاه؟ 2.ترم چندی؟ 3.بیشتر کدوم درسو تو رشتت دوس داری؟ 4.چندترم تاحالا مشروط شدی؟ 5.معدل ترم اخیر؟ 6.دوست صمیمیت تو انجمن کیه؟ 7.منو تو یه جمله تعریف کن.. بازم میام:hapydancsmil: 6 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ به به آبجی آرزو سلام علیکم اهل کدوم شهر؟ کدوم دانشگاه؟ چرا حقوق؟ تموم شده درست؟ آزمون وکالت قبول شدی یا میشی؟ میخوای دفتر وکالت بزنی؟ چطور پرونده هایی میخوای بهت ارجاع بشه؟ حاضری از یک قاتل دفاع کنی؟ اگه وکیل تسخیری یه قاتل بشی به وظیفت عمل میکنی یا به وجدانت؟ اگه حقوق نمیخوندی؟ میخوای تو حقوق به کجا برسی؟ بزرگترین آرزویی که بهش رسیدی؟ بزرگترین آرزویی که نرسیدی؟ فعلا همینا 8 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ سلام آرزو جونم.خوبی آیا؟؟ مرسی از دعوتت:hapydancsmil::hapydancsmil: تازگیاااااااااااا کم پیدا شدی چرا؟؟؟ چرا من همیشه اشتباهی رویا صدات میزدم.:icon_pf (34): چرا همه نام کاربریشونو عوض کردن؟؟ فکر میکنی دوستی مجازی ما تا کی ادامه داشته باشه؟؟ قصد ترک اینجا رو نداری آیا؟؟ روزای اول شبستان یادته؟؟ چرا دیگه نمیای؟؟ نظرت راجع به من؟؟ فعلا همینا باشه. مرسی که وقت میذاری:icon_gol: 6 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ سلام خدمت همه عزیزان این هفته در خدمت شما هستیم و صندلی داغ یه خانوم وکیل گل امید است که بیشتر اتش را در این تاپیک مشاهده کنیم این شما و این خانوم وکیل آرزو SADENA با توجه به تذکرات قبل اسپم ممنوع سوال تکراری هم نپرسید هر وقت سری سوالاتتون جواب داده شد بعدیا را بپرسید شروع:gnugghender: سلام خیلی ممنون بیشترین آتش را در صندلی داغ شما شاهد خواهیم بود{ان شاء الله} از دوستان برای حضورشون خیلی ممنونم تا جایی که امکانش باشه به سوالات پاسخ خواهم داد. 3 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ به بهصندلی ماهی تابه:gnugghender: سلام:girl_in_dreams: راستش زیاد نمیشناسمت :there: اما اینا سوالاتی که به نظرم مهم بودن: 1- اسمتو دوست داری؟بله 2- چرا این نام کاربری رو انتخاب کردی؟چون اسم خودم در سایت موجود بود تصمیم گرفتم از این نام استفاده کنم 3- اصلا چرا اومدی نواندیشان؟به دعوت یکی از دوستانم اومدم . 4- با کدوم یکی از بچه های اینجا بیشتر جوری؟ ترجیح میدم نام نبرم که باعث دلخوری سایر دوستان نشه 5- حالت چطوره؟خیلی ممنون .زیر سایه لطف خدا خوبم امیدوارم که همیشه موفق باشین خیلی ممنون منم امیدوارم شماهم موفق باشید بازم تشریف بیارید. 5 لینک به دیدگاه
raz-raz 3612 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ سلام آرزو خانم بدون دعوت اومدم ببشخید:5c6ipag2mnshmsf5ju3 یه دو نه سوال کوچولو می پرسم بدش رفع زحمت می کنم چرا حقوق؟ راضی هستی از رشتت؟ یه کتاب در مورد قوانین زمین می شه بگی؟ 5 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ سلام عزیز دل خودم.. هم رشته ای خودم:gnugghender: سلام عزیزم خب شروع میکنیم 1.دانشگاه؟مجازی......... 2.ترم چندی؟اینو خودت میدونی 3.بیشتر کدوم درسو تو رشتت دوس داری؟ مدنی هارو 4.چندترم تاحالا مشروط شدی؟ خداروشکر هیچ ترمی مشروط نشدم 5.معدل ترم اخیر؟ نمی گم که ریا نشه 6.دوست صمیمیت تو انجمن کیه؟ ترجیح میدم نام نبرم که باعث دلخوری سایر دوستان نشه 7.منو تو یه جمله تعریف کن..دختری مهربون و دلسوز وخیلی شاد بازم میام:hapydancsmil: خوشحال شدم بازم بیا عزیزم 4 لینک به دیدگاه
آریودخت 43941 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ سلام مرسی از دعوتت ارزو جونم :gnugghender: سن؟ شغل؟ اگه حقوق نمیخوندی چی میخوندی؟ کدوم قسمت این دنیا رو خیلی دوس داری ؟ چند تا سایت عضوی؟ دنیای مجازی یا واقعی بهتره؟ ایا دلت از دنیای مجازی گرفته یا شکسته؟ چرا میای مجازی ؟ برمیگردم 5 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ به به آبجی آرزو به به داداش مهدی گل سلام علیکم درود اهل کدوم شهر؟ تهران و البرز کدوم دانشگاه؟ مجازی......... چرا حقوق؟ چون حق و عدالتو بیشتر احساس می کنم تموم شده درست؟ خیر آزمون وکالت قبول شدی یا میشی؟ تا تموم نشه نمی تونی آزمون وکالت شرکت کنی و امیدوارم قبول بشم میخوای دفتر وکالت بزنی؟ فراتر از این هدفمه چطور پرونده هایی میخوای بهت ارجاع بشه؟ نوع پرونده برام مهم نیست مهم اینه بتونم از حق دفاع کنم حاضری از یک قاتل دفاع کنی؟ بستگی به پرونده داره اگه وکیل تسخیری یه قاتل بشی به وظیفت عمل میکنی یا به وجدانت؟ وظیفه اگه حقوق نمیخوندی؟ حسابداری می خوندم میخوای تو حقوق به کجا برسی؟ به علم بیشتر بزرگترین آرزویی که بهش رسیدی؟ در حد توانم به دیگران کمک کنم بزرگترین آرزویی که نرسیدی؟ خوشنودی خدا فعلا همینا خسته نباشید بازم تشریف بیارید خوشحال میشم 7 لینک به دیدگاه
Lean 56968 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ خو من باز اومدم چرا قاضی زن نداریم؟(البته یکیشو من دیدم) حقوق بین الملل دوس داری؟ دوس داشتی کاراگاه بشی؟ یه کتاب خوب بهم معرفی کن؟ ممکنه یه روزی قاضی بشی؟ بازم میام 7 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ سلام آرزو خانم سلام بدون دعوت اومدم ببشخید:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خیلی خوش آمدید همه می تونن بیان یه دو نه سوال کوچولو می پرسم بدش رفع زحمت می کنم چرا حقوق؟ چون حق و عدالتو بیشتر احساس می کنم راضی هستی از رشتت؟ بله .خیلی یه کتاب در مورد قوانین زمین می شه بگی؟ کتاب مجموعه قوانین اراضی و زمین شهری نویسنده:منصور اباذری فومشی مرسی که اومدی خوشحال شدم بازم بیا 6 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ سلام آرزوی عزیز خوبی؟ نماز روزه ات قبول بزرگترین آرزوت چیه؟ قشنگتیرنش چیه؟ اگه بفهمی تا 1 هفته دیگه(دور از جونت)زنده ای چکار میکنی؟ بهترین کتابی که تا حالا خوندی و خیلی روت تاثیر گذاشته؟ تاثیر گذارترین فیلمی که دیدی؟ دوست داشتی رشته ات کامپیوتر میبود؟ به فتوشاپ و نرم افزارهای گرافیکی چقد علاقه داری؟ درستو تا کجا ادامه میدی؟ دوست داری چه گرایشی بخونی؟ اگه خصوصی چرا؟(آخه همه میگن خصوصی!) نظرت راجه به اینها چیه؟ برف قهوه نواندیشان سرکه نمکی دختر باران خودِ باران SADENA 6 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ سلام سلام ستاره سهیل مرسی از دعوتت ارزو جونم :gnugghender: خواهش می کنم سن؟ 27 شغل؟ دانشجو اگه حقوق نمیخوندی چی میخوندی؟ سوال تکراریه :حسابداری می خوندم کدوم قسمت این دنیا رو خیلی دوس داری ؟ چه سوال متفاوتی -قسمتی رو که باعث لبخند کسی بشم چند تا سایت عضوی؟ خیلی زیاده دنیای مجازی یا واقعی بهتره؟ هر دو هم معایب دارن هم محاسن ایا دلت از دنیای مجازی گرفته یا شکسته؟ بعضی وقتا آره چرا میای مجازی ؟ چون هم درسام مجازین هم جزئی از زندگیمه برمیگردم خیلی خوشحال میشم برگردی مرسی که اومدی عزیزم 6 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ خو من باز اومدمخوش اومدید چرا قاضی زن نداریم؟(البته یکیشو من دیدم) داریم خداروشکر در حال افزایش هستند حقوق بین الملل دوس داری؟ بله.درس متفاوتیه دوس داشتی کاراگاه بشی؟ نه یه کتاب خوب بهم معرفی کن؟ در چه زمینه ای ؟ ممکنه یه روزی قاضی بشی؟ آینده قابل پیش بینی نیست بازم میام مرسی بازم تشریف بیارید 6 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، ۱۳۹۲ سلااااااااااام آرزو جونم....من اومدم:hapydancsmil: آماده ای........... . . * بهترین کادویی که تا حالا گرفتی چی بوده و از کی؟:626gdau: * احساست به مارمولک چیه؟:banel_smiley_52: *بهترین خوابی که تا حالا دیدی چی بوده؟:bigbed: *یه بیت شعر بگو از هر شاعری که میخوای * به نظرت خودتو شناختی؟ * حجاب بو نظر تو چه مفهومی داره؟ * برای این عکس 1 جمله بگو: *مهریه خوبه یا بد؟:gnugghender: * چرا خورشید میتابه...جواب منطقی میخوام؟ ......فعلا اینا رو بجواب.....اگه دوست داشتی بازم میام:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ سلام آرزوی عزیزسلام عزیزم خوبی؟ مرسی خیلی ممنون نماز روزه ات قبول نماز و روزه شما هم قبول بزرگترین آرزوت چیه؟ خوشنودی خدا قشنگتیرنش چیه؟ خوشنودی خدا اگه بفهمی تا 1 هفته دیگه(دور از جونت)زنده ای چکار میکنی؟ به زندگیم ادامه میدم و تمام تلاشمو می کنم خوشحال باشم و انسانیتو فراموش نکنم بهترین کتابی که تا حالا خوندی و خیلی روت تاثیر گذاشته؟ کتاب بیا دریا شویم اثر لئو بوسکالیا تاثیر گذارترین فیلمی که دیدی؟ فیلم های زیادی بوده ولی آخریش حوض نقاشی دوست داشتی رشته ات کامپیوتر میبود؟ بله به فتوشاپ و نرم افزارهای گرافیکی چقد علاقه داری؟ تاحدودی درستو تا کجا ادامه میدی؟ تا آخرش ادامه تحصیل میدم دوست داری چه گرایشی بخونی؟ تجربه کنکور بهم ثابت کرده هیچ وقت زود تصمیم نگیرم برای همین ترجیح میدم هیچ گرایشی رو عنوان نکنم اگه خصوصی چرا؟(آخه همه میگن خصوصی!) نظرت راجه به اینها چیه؟ برف نشانه ای از قدرت خدا :girl_angel: قهوه همدم شب ها و روزهای دانشجویی من نواندیشان دنیایی با کلی دوست مهربون و فهمیده:vi7qxn1yjxc2bnqyf8v سرکه نمکی از بوش هم بدم میاد چه برسه به طعمش دختر باران دختری که خیلی دوسش دارم و خودش خبر نداره:girl_blush2: خودِ باران ریزش محبت ابرها برای زمین:girl_in_dreams: SADENA نام دختری بر فراز ابرها خیلی خوشحال شدم عزیزم بازم بیا مرسی که اومدی 7 لینک به دیدگاه
S a d e n a 11333 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ سلااااااااااام آرزو جونم....من اومدم:hapydancsmil:سلام عزیزم .خوش اومدی آماده ای........... . . بله * بهترین کادویی که تا حالا گرفتی چی بوده و از کی؟:626gdau: کتابی که خیلی دوسش داشتم از خواهرم * احساست به مارمولک چیه؟:banel_smiley_52: اینکه این موجود چرا آفریده شده؟!!! *بهترین خوابی که تا حالا دیدی چی بوده؟:bigbed: پرواز تا ..... *یه بیت شعر بگو از هر شاعری که میخوای تا چه آریم به کف وقت درو؟ما که به خاک جز تنی خسته و قلبی نگران نسپردیم * به نظرت خودتو شناختی؟ تا حدودی بله * حجاب بو نظر تو چه مفهومی داره؟ حجاب یعنی عفت و پاکدامنی در هر پوششی * برای این عکس 1 جمله بگو: تو در پناه خدایی وخدا هرگز دیر نمی کند. *مهریه خوبه یا بد؟:gnugghender: مهریه اگه سکه باشه خوب نیست اما اگه شروط ضمن عقد و ملک و املاک باشه خوبه * چرا خورشید میتابه...جواب منطقی میخوام؟ چون زندگی ادامه داشته باشه ......فعلا اینا رو بجواب.....اگه دوست داشتی بازم میام:hapydancsmil: خیلی خوشحال میشم بیای سایه جان خیلی ممنون که اومدی 6 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ سلام سلاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااامممممممم چه خبر ارزو؟ به نظرت در اینده مدافع خوبی میشی؟ از دیدگاهت یه وکیل خوب و مسلط چه ویژگیایی باید داشته باشه؟ فکر میکنی از نظر اطلاعاتی درباره رشتت به جایی رسیدی که الان بتونی از کسی دفاع کنی عایا؟ سخت نیست حفظ کردنِ این ماده قانونا؟ سادنا به چه معناست؟ تور بعدی میای باهامون؟ از کسی دلگیر بشی چیکار میکنی؟ منو چندتا دوی داری؟ نظرت راجع به من چیه؟ نواندیشان توو 1 خط؟ مرسی که دعوتم کردییییییییییی عزیزم 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده