mohandese shahrsaz 947 ارسال شده در 12 مهر، 2013 سلام بچه ها موضوع پایان نامه من ارزیابی عملکرد سیستم تندرو بر ساماندهی شبکه حمل و نقل شهری است.دارم روی فصل اولش کار میکنم.توی چند مورد به مشکل خوردم میشه کمکم کنین؟موضوع هایی که توش مشکل دارم اینه: 1- انگیزه انتخاب موضوع 2-مراحل تحقیق 3- پیشینه تحقیق استادم خواسته که پیشینه تحقیق کاملی ارائه کنم.بیشتر مشکلم روی پیشینه تحقیقه. 2
NYC 20977 ارسال شده در 12 مهر، 2013 سلام بچه ها موضوع پایان نامه من ارزیابی عملکرد سیستم تندرو بر ساماندهی شبکه حمل و نقل شهری است.دارم روی فصل اولش کار میکنم.توی چند مورد به مشکل خوردم میشه کمکم کنین؟موضوع هایی که توش مشکل دارم اینه: 1- انگیزه انتخاب موضوع 2-مراحل تحقیق 3- پیشینه تحقیق استادم خواسته که پیشینه تحقیق کاملی ارائه کنم.بیشتر مشکلم روی پیشینه تحقیقه. الان ما باید چی بگیم؟ 2
mohandese shahrsaz 947 مالک ارسال شده در 12 مهر، 2013 در مورد پیشینه تحقیق یکم کمک کنین.استادم گفته که در مورد تجارب کشورهای مختلف تهران در زمینه بی ار تی مطلب تهیه کنم.اول کشورهای اسیایی و بعد اروپایی 1
NYC 20977 ارسال شده در 12 مهر، 2013 در مورد پیشینه تحقیق یکم کمک کنین.استادم گفته که در مورد تجارب کشورهای مختلف تهران در زمینه بی ار تی مطلب تهیه کنم.اول کشورهای اسیایی و بعد اروپایی آهان خب چرا اینجا دنبالشی؟! باید تو نت سرچ کنی. من میدونم که سئول پایتخت کره جنوبی از این طرح ها خیلی اجرا کرده و تقریباً پیشتازه. اکثر طرح های تهران هم از اونجا کپی میشه. بعد هم کشور برزیل و احتمالاً کشور هند. 2
mohandese shahrsaz 947 مالک ارسال شده در 12 مهر، 2013 آهان خب چرا اینجا دنبالشی؟!باید تو نت سرچ کنی. من میدونم که سئول پایتخت کره جنوبی از این طرح ها خیلی اجرا کرده و تقریباً پیشتازه. اکثر طرح های تهران هم از اونجا کپی میشه. بعد هم کشور برزیل و احتمالاً کشور هند. مرسی ممنون :دی
Amir R. Haddadi 9164 ارسال شده در 12 مهر، 2013 خب این سوال باید بچه های شهر سازی جواب بدند که مثلا این مترو یا بر ارتی تهران چه تاثیریی داشته و اینکه نقاط قوت و ضعف اون چی بوده این دقیقا تخصص خودتونو که خودتون باید پاسخگو باشید اگه بتونی نقاط ضعف و قوت تهران از نگاه خودت بدست بیاری خب جواب سوالتم می رسی اگه هم در مورد مترو خواستی تحقیق کنی من بهت مترو شهر مسکو رو پینهاد می کنم اگه بری دنبالش چیزهایی عجبی بدست میاری و اونوقت متوجه میشی که چرا چنین پیشنهادی دادم 1
Ali Akbar.J 3914 ارسال شده در 12 مهر، 2013 یه مورد رو هم باید درنظر گرفت و اون هزینه خرید اتوبوس ها برای شهرداری هاست که اگه حتی این طرح خوب هم باشه قیمتش خیلی بالاست(البته بنظر من) امار واردات 91 را ببینید 2تا اتوبوس brt از چین اوردن هر کدام به قیمت 2329885000 و 2392459000 تومن!!! 2
ارسال های توصیه شده