simsim9372 292 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۲ میشه نظرتونو راجع به پلان طرحم بدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ موضوع طرح مسکونیه دوطبق دوبلکس ست تو نایین اقلیم گرم و خشک ببخشین عکسش با کیفیت نمیشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به نظر شما شیت دستی میخوام تحویل بدم مقواش سفید باشه؟ چون طراخی داخلی و مصالح هم باید باشه رنگشو اینا چاره ای جز سفید نیست نه؟ این فایل کدشه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 6 لینک به دیدگاه
simsim9372 292 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۲ کسی نبوووووووووووووووووود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ ما استادمون برا تحویل دستی اجبار کرده بود که شیت سفید باشه و خوب بتونیم ارائه کنیم و واضح باشه ، اگه هر رنگی هم میخوای استفاده کنی سعی کن رنگی باشه که کارت و راندوت رو خوب نشون بده ، مثلا بعضیا تیره انتخاب میکنن بعد نمیتونن خوب راندو کنن، اونوقت ارائه شون اصلا معلوم نیست چی به چیه برای طرحتم با توجه به اقلیم خواستی حیاط مرکزی بذاری که خوبه ، از تعریفا بگذریم؛ یه ایرادی که میبینم نشیمن و پذیراییه که کمی دراز و دلگیره ، نمیدونم عرضش حداقل 5 متر و نیم هست ؟ اگه هست که خوبه اگه نه که پذیرایی خوبی نداره ، خوب بود راه پله خوشکلی که گذاشتی از پذیرایی کمی دیده میشد شکست جالبی هم دادی ،اگه بتونی تو طراحی نما ازش خوب استفاده کنی خیلی خوبه موفق باشی خانومی ؛اینا نظرای من بود حتما درست یا غلط نمیتونه باشه لینک به دیدگاه
simsim9372 292 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ مرسی دوست عزیز البته پذیرایی 5 متره و نسیمن 6 متر عرضشوون 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ برای تحویل و راندو کردن مقوا سفید بهتره ؛ البته اگر قراره با جزئیات کامل راندو کنی میتونی مقوا سفید بافت دار بگیری که خیلی ساده هم نباشه ، اینجا یک مقوا هست که من همیشه از اون میخرم ، مقوا الر هست با بافت مویی ، کاملا سفید هم نیست یکم خاکستری میزنه، اگر قراره با مدادرنگ هم راندو کنی به خاطر بافتی که داره قشنگ میشه یا یک مقوا دیگه که من خیلی دوست دارم مقوا کانسون هست ، بافتش خیلی خوبه ، رنگ خاکستری اش خیلی راندو روش قشنگ میشه ، خاکستری خیلی کمرنگ هست تنها ایرادش اینه که سایزش 50*65 هست به جای 50*70 در مورد پلان طرحت منم با ونوس موافقم ، عرض پذیرایی نسبت به طولش خیلی کمه و باید به فکر اون شکست هایی باشی که به کارت دادی مخصوصا در قسمت آشپزخانه و نشیمن چون عملا نمیشه از این فضاها استفاده کرد و فضای پرت محسوب میشه 3 لینک به دیدگاه
simsim9372 292 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ اگه ایده ای هم برای شکستگی دارین ممنون میشم 3 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ مثلا میتونی یک شومینه و یا یک فلاور باکس اون قسمت طراحی کنی ، و یا یک بوفه مخصوص اون قسمت خودت براش طراحی کنی و یا کارهایی از این قبیل 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده