*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ سلااام به دوستان فعالِ نواندیش باز هم ما و یــــــــــــــــــــک سری دیگه از مسابقات هیجان انگیزناکِ راندو تا شنبه دیگه ینی 4/22 مهلت دارید تا طرحای راندو شده رو واسه من خصوصی کنین متشکریم از حضور پر شورتون 30 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، ۱۳۹۲ درود.... واقعا عالیه تمام سعیمو می کنم شرکت کنم. 10 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ نمیتونم شرکت کنم شوما شرکت کردنت اجباریه..اصن توو قوانین تالار رفته 6 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ شوما شرکت کردنت اجباریه..اصن توو قوانین تالار رفته نه جان . . . وقت ندارمنمیشه 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، ۱۳۹۲ نه جان . . . وقت ندارمنمیشه دیگه اجباریه که گذاشته شده 5 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۲ باز هم راندو...ممنون از دوستان تالار معماری ... در نظرسنجی حتما شرکت میکنم..... 7 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 20 تیر، ۱۳۹۲ آه ؛ مینی جونم؛ کمی سخته کشیدنش ، من سری پیش هم کشیدمو راندو هم کردم؛اما اینقد خطا داشتم تو کشیدنش اینقد زیاد شلوغ بود ؛روم نشد بفرستم ایشالله وقت شد ،شرکت میکنم لینک به دیدگاه
Mehdi-82 2929 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۲ من چرا ندیده بودم این پست رو؟!!!!!!!!!!!!!!! منم خیلی دلم میخواست شرکت کنم, اما حیف نشد. مسابقه بعدی رو سعی میکنم شرکت کنم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده