food111 785 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ سلام میشه بهترین نرم افزار فتوشاپ رو معرفی کنید.اینکه عکاسی استفاده میکنن واسه ویرایش چهره چه نوعی هست؟ لینک به دیدگاه
The Developer 5478 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 تیر، ۱۳۹۲ درود احتمالا منظور شما بهترین نرم افزار ویرایش تصاویر هست که خوب مسلما بهترین و معروف ترین نرم افزار محصول شرکت adobe به نام photoshop هست و اکثر عکاسی های از این برنامه استفاده می کنن و آخرین نسخه این نرم افزار Adobe Photoshop CS6 هست که میتونید از لینک زیر جهت دانلود استفاده کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 5 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ سلام من چطور میتونم عکسم با این روش عین تو عکس بالایی کوچیک و بزرگ کنم؟ 2 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ سلام من چطور میتونم عکسم با این روش عین تو عکس بالایی کوچیک و بزرگ کنم؟ سلام کلید ctrl را با دکمه T بزن، این کادر دور عکس ظاهر میشه که میشه با دستگیره هاش عکسو کوچیک و بزرگ کرد 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ سلام کلید ctrl را با دکمه t بزن، این کادر دور عکس ظاهر میشه که میشه با دستگیره هاش عکسو کوچیک و بزرگ کرد نمیشه ٰٰ t فعال میشه که متنی رو بنویسم 2 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ نمیشه ٰٰt فعال میشه که متنی رو بنویسم اول انتخابش می کنی؟ با ابزار مارکی (همون مستطیله که دورش نقطه چینه) انتخابش کن، اگه فایلت لایه لایه اس، لایه ایی که عکس داخلشه رو باید انتخاب کنی، بعد با مارکی و بعدش Ctrl+T رو بزنی ببین اگه نشد، بگو تا عکس بذارم 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ اول انتخابش می کنی؟ با ابزار مارکی (همون مستطیله که دورش نقطه چینه) انتخابش کن، اگه فایلت لایه لایه اس، لایه ایی که عکس داخلشه رو باید انتخاب کنی، بعد با مارکی و بعدش Ctrl+T رو بزنی ببین اگه نشد، بگو تا عکس بذارم ارهههههه شد:hapydancsmil: ولی بزرگ که میکنم عکسم میره کلا صفحه قرمز میشه:icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ اول انتخابش می کنی؟ با ابزار مارکی (همون مستطیله که دورش نقطه چینه) انتخابش کن، اگه فایلت لایه لایه اس، لایه ایی که عکس داخلشه رو باید انتخاب کنی، بعد با مارکی و بعدش Ctrl+T رو بزنی ببین اگه نشد، بگو تا عکس بذارم ببین الان اینو بزرگ کردم عکس اینطوری میشه 1 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 شهریور، ۱۳۹۴ ارهههههه شد:hapydancsmil:ولی بزرگ که میکنم عکسم میره کلا صفحه قرمز میشه:icon_pf (34): شاید گرافیک کامپیوترت ضعیفه، وقتی بزرگ کردی، اینتر بزن ببین درست میشه 1 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ اول انتخابش می کنی؟ با ابزار مارکی (همون مستطیله که دورش نقطه چینه) انتخابش کن، اگه فایلت لایه لایه اس، لایه ایی که عکس داخلشه رو باید انتخاب کنی، بعد با مارکی و بعدش Ctrl+T رو بزنی ببین اگه نشد، بگو تا عکس بذارم انگار کار زوم رو انجام میده تو بزرگ کردن ولی کوچیک کرد خوبه ببخش اذیتت میکنم 3 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ شاید گرافیک کامپیوترت ضعیفه، وقتی بزرگ کردی، اینتر بزن ببین درست میشه نمیدونم زدم.فقط زوم میکنه.سایز عکس بزرگ نمیشه 1 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ انگار کار زوم رو انجام میده تو بزرگ کردنولی کوچیک کرد خوبه ببخش اذیتت میکنم نه این چه حرفیه، خواهش می کنم راستش نمی دونم دقیق چیکار می کنی، میخوای اگه عکست خصوصی نیس، بفرست واسم و بگو چقدر بزرگ بشه تا برات بزرگ کنم 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ نه این چه حرفیه، خواهش می کنم راستش نمی دونم دقیق چیکار می کنی، میخوای اگه عکست خصوصی نیس، بفرست واسم و بگو چقدر بزرگ بشه تا برات بزرگ کنم میخوام یاد بگیرم شیت بندی کنم چنت عکس رو این عکس خواستم بزرگ کنم یاهرعکس ولی نشد... ممننننننننننننننننننننوووووووووونم خانوم گل 2 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ میخوام یاد بگیرم شیت بندی کنم چنت عکس رواین عکس خواستم بزرگ کنم یاهرعکس ولی نشد... ممننننننننننننننننننننوووووووووونم خانوم گل راستش شیت بندی نیدونم چیه ولی برا بزرگ کردن عکس بصورت زیر باید کار کنی 1. عکسو تو صفحه به اندازه دلخواه باز می کنی. یعنی یه file-> new میزنی و یه صفحه سفید به دلخواه باز می کنی (البته می تونی مستقیم خود عکسم بزرگ کنی، اگه خواستی بگو تا برات بگم) 2. عکسو با file -> open میاری تو صفحه 3. تو بخش layers (سمت راست) لایه عکسو انتخاب می کنی مثل شکل (1) 4. ctrl_T رو میزنی و از بالا علامت زنجیر (2) رو انتخاب می کنی که طول و عرض شکلت به یه تناسب بزرگ بشه 5. عکسو به اندازه دلخواه بزرگ می کنی و اینتر می کنی 2 لینک به دیدگاه
sun-shine 7672 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ میخوام یاد بگیرم شیت بندی کنم چنت عکس رواین عکس خواستم بزرگ کنم یاهرعکس ولی نشد... ممننننننننننننننننننننوووووووووونم خانوم گل اینم عکس بالا تقریبا به اندازه یه برگ A4 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ اینم عکس بالا تقریبا به اندازه یه برگ A4 برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مرسییییی خیلییییییی زیاد. ببخش نتم تموم شد. دست گلت درد نکنه.خیلیییی ممنونم. 1 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ انگار کار زوم رو انجام میده تو بزرگ کردنولی کوچیک کرد خوبه ببخش اذیتت میکنم image>image Size>width,height 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ image>image Size>width,height انجام دادم نمیییییشود با روش sun که گفت انجام دادم ممنون از شما 2 لینک به دیدگاه
Mohammad-Ali 9729 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ انجام دادم نمیییییشودبا روش sun که گفت انجام دادم ممنون از شما می توانم بپرسم برای چه؟ مشکل کجابود؟ 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28831 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، ۱۳۹۴ می توانم بپرسم برای چه؟مشکل کجابود؟ کل پستای این تاپیک بخونید متوجه مشکل میشید. نمیتونستم سایز عکسی رو بزرگ کنم روش راحتی ام میخواستم که در دسترس باشه.پست اولم تو تاپیک ببینید عین اون عکس میخواستم که دوستم مشکل حل کرد. فقط بزرگ کردنی انگار سایز عکس بزرگ نمیشد فقط زوم میشد عکس. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده