eebrahimif 18 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ سایت زیر هم فایل نصبش رو گذاشته ولی لایسنسش رو نه- اگر میشه شما فقط فایل لایسنسش رو بذار برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ سایت زیر هم فایل نصبش رو گذاشته ولی لایسنسش رو نه- اگر میشه شما فقط فایل لایسنسش رو بذار برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام چشم البته نمیدونم کار کنه یا نه علتشم اینه که بعد از نصب دوتا فایل که حجمشون حدود 100مگ هست رو دقیقا کپی و در محل نصب Paste میکنیم تا نرم افزار به نوعی کرک بشه با این حال لایسنس رو قرار میدم 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ آموزش نصب نرم افزار (طبق Setup و Crackیی که اینجانب دارم) برای نصب مانند بقیه نرم افزار ها روی فایل نصب کلیک میکنین و روند رو تا پایان ادامه میدین در انتها چنانچه نرم افزار از شما خواست که Run بشه، اجازه ندین و چنانچه خواست سیستمتون رو ریست کنه، اجازه بدین 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ حالا دو فایل نشون داده شده رو کپی Paste میکنیم توی جایی که نرم افزار رو نصب کردیم 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ چنانچه ویندوزمون 7 یا 8 و یا ویستا باشه، در محل نصب نرم افزار فایل OSName_Map رو پیدا میکنیم و فایل به همین اسم که داریم رو روش Replace میکنیم حالا نرم افزار قابل استفاده اس و اجرا میشه 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ با Paste کردن این فایل کار نصب تمومه و نرم افزار قابل استفاده است 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ اینم لینک دانلود لایسنس و همون فایل OSName_Map برای CHEMKIN Pro R15083 به صورت فایل های زیپ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
ilphma 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۲ سلام این فایل های لایسنس که در این پست آخر قرار دارن، مربوط ب همون ورژنی هست که در پست شماره 3 قرار گرفته؟ یعنی نرم افزار رو از اون پست دان کنیم، بعد این دو فایل رو دان کنیم نصب میشه؟ 2 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۲ سلام این فایل های لایسنس که در این پست آخر قرار دارن، مربوط ب همون ورژنی هست که در پست شماره 3 قرار گرفته؟ یعنی نرم افزار رو از اون پست دان کنیم، بعد این دو فایل رو دان کنیم نصب میشه؟ سلام بر شما فکر نکنم مال همون باشه اینی که من دارم Release 15083 هست:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اما هنوز وقت نکردم خود ستاپشو آپ کنم 5 لینک به دیدگاه
AmirAli.K 62 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، ۱۳۹۲ جالب اینه که حتی قابلیت های نرم افزار هم به فارسی ترجمه نشده!!!من خودم این ها رو ترجمه کردم نرم افزار CHEMKIN برای مدل سازی سینتیک شیمیایی در بسیاری از واکنش های شیمیایی مثل احتراق، عمل کاتالیز و واکنش های شیمیایی مورد استفاده هست. این نرم افزار رفتار مواد رو در مقابل این واکنش ها با دقت بالایی نشون میده از لحاظ تئوری قابلیت انجام این پروژه ها(ی نمونه) رو داره: 1-تعادل شیمیایی و اختلاط و دمای آدیاباتیک شعله 2-زمان تأخیر در خودسوزی متان مخلوط با هوا 3-احتراق سوخت گاز طبیعی در حالت تعادلی همراه با آنالیز حساسیت 4-تاثیر فشار در کوره با تثبیت H2 5-تأثیر استکیومتری بر سرعت شعله در سوخت گاز طبیعی با اختلاط هوا 6-تأثیرات اختلاط جزئی پیش آمیخته(م. شعله دو جور هست:پیش آمیخته و پس آمیخته که طرز اختلاط با هوا رو نشون میده) و وجود هیدروژن بر مقدار NOX تولیدی (م. NOX از ترکیبات نیتروژن هست که از گاز های سمی هست) 7-مدل سازی شعله ی جت با راکتور شبکه تناسب (Network Analogy) با اختلاط غیر پیش آمیخته 8-تاثیر اختلاط ناقص در جریان خروجی از توربین گاز 9-سرعیت شعله آرام. 10- تاثیر رقیق سازی بر سرعت شعله آرام. 11- تاثیر افزایش یا کاهش فشار بر سرعت شعله آرام. 12- تاثیر فشار بر ضخامت شعله آرام. 3 لینک به دیدگاه
AmirAli.K 62 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، ۱۳۹۲ سلام. دانشگاه آزاد مشهد کلاس سوخت و احتراق پیشرفته آموزش این نرم افزار را دارد. هر کسی وقت کرد میتونه سر کلاس حاضر بشه. 2 لینک به دیدگاه
andevari 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۳ سلام، این لینک دیگه فعال نیست. میشه لطف کنین یه لینک جدید بفرستین تو فروم. با تشکر 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۳ سلام،این لینک دیگه فعال نیست. میشه لطف کنین یه لینک جدید بفرستین تو فروم. با تشکر با سلام متاسفانه لینک از کار افتاده بود برداشته شد در حال حاضر امکانش نیست که کل نرم افزار رو روی سایت بذارم اما إن شاءالله اگر شد میذارم 3 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۳ و اینک آموزش طریقه نصب نرم افزار بر اساس ست آپی که اینجانب دارم که میتونین از لینک زیر دانلودش کنین... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام پیشاپیش از بابت ضعف صدا و یا مشکلات احتمالی عذر خواهی میکنم 2 لینک به دیدگاه
shahinj 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۴ سلام لینکی که گذاشتید عمل نمی کنه manual ورژن 15131 هم کار من رو راه می اندازه، کسی داره بذاره ممنون میشم 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۴ سلام لینکی که گذاشتید عمل نمی کنه manual ورژن 15131 هم کار من رو راه می اندازه، کسی داره بذاره ممنون میشم متاسفانه لینک ها از کار افتاده اند... پست مذکور حذف شد. به محض پیدا شدن لینک جدید قرار میدم 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده