sshknb 24 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۲ چطوری میشه یه لوله مارپیچ تو گمبیت مش زد طوری که مش بخش پیچش قابلیت پیچیدگی داشته باشد. 4 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 تیر، ۱۳۹۲ از کانتورای سرعت و دما و حرارت توی فلوئنت میشه با یه سری فرمتای خاصی خروجی گرفت تا توی نرم افزارای دیگه بازخونیش کنیم؟ چون تا جایی که من کار کردم فقط خروجی متنی و گرافیکی به صروت عکس میده 2 لینک به دیدگاه
sshknb 24 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۲ مش زدن میله مارپیچ داخل گمبیت چطور هست؟ 3 لینک به دیدگاه
sshknb 24 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۲ یک نفر مرد میخام ببینم کی بلده برای ایجاد پریودیک داخل لوله سه بعدی چه نوع شرایط مرزی و با چه نوع مشی استفاده کرد. شعاع لوله10mmوطول لوله1000mm 1 لینک به دیدگاه
*MATADOR* 59 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۲ دوستان من با کار با گمبیت اصلا حال نمیکنم میخواستم ببینم میشه شکل ها رو با سالید بکشم و توی نرم افزار دیگه مش بزنم و تو فلوئنت 15 استفاده کنم؟ نرم افزار مش زدن چی هستش؟ 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۲ دوستان من با کار با گمبیت اصلا حال نمیکنممیخواستم ببینم میشه شکل ها رو با سالید بکشم و توی نرم افزار دیگه مش بزنم و تو فلوئنت 15 استفاده کنم؟ نرم افزار مش زدن چی هستش؟ altair hyperwork بهترین برنامه مش زنیه ولی حجمش حدود 4 گیگه، فقط من خودم نفهمیدم چه جوری میشه تو این برنامه شرایط مرزی رو تعریف کرد من توی گمبیت شرایط مرزی رو تعریف کردم ولی مش رو تو هایپرورک زدم خود انسیس هم tgrid داره واسه مش زنی 3 لینک به دیدگاه
*MATADOR* 59 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۲ altair hyperwork بهترین برنامه مش زنیه ولی حجمش حدود 4 گیگه، فقط من خودم نفهمیدم چه جوری میشه تو این برنامه شرایط مرزی رو تعریف کرد من توی گمبیت شرایط مرزی رو تعریف کردم ولی مش رو تو هایپرورک زدمخود انسیس هم tgrid داره واسه مش زنی داداش ممنون از جوابت من کلا میخوام دیگه تو گمبیت نرم واسه شرایط مرزی کار دیگه ای نمیشه کرد؟ 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۲ داداش ممنون از جوابتمن کلا میخوام دیگه تو گمبیت نرم واسه شرایط مرزی کار دیگه ای نمیشه کرد؟ مخلصیم آقا خدایی گمبیت مزخرفه ولی واسه شرایط مرزی اذیت نمیکنه که مش رو توی هایپرورک بزن بعدش توی گمبیت ایمپورت کن و اونجا شرایط مرزی رو تعیین کن فقط یه کم ذخیره کردنش زمانبره، من هرچی توی هایپرورک گشتم شرایط مرزی پیدا نکردم توی توتریالشم نبود اصلا ولی واسه مش زدن محشره 3 لینک به دیدگاه
*MATADOR* 59 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۲ بعد این 3 با ایمپورت کردن فایل رو خراب نمیکنه؟ 1 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 دی، ۱۳۹۲ بعد این 3 با ایمپورت کردن فایل رو خراب نمیکنه؟ امتحان کردم خراب نمیشه 1 لینک به دیدگاه
*MATADOR* 59 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۲ امتحان کردم خراب نمیشه من اصلا موندم این گمبیت که اصلا رو ویندوز کار نمیکنه(در حالت عادی رو میگم) تو کل جهان انقضا شده چرا تو اینجا مجبور به استفاده کردن میکنن 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 دی، ۱۳۹۲ من اصلا موندم این گمبیت که اصلا رو ویندوز کار نمیکنه(در حالت عادی رو میگم)تو کل جهان انقضا شده چرا تو اینجا مجبور به استفاده کردن میکنن tgrid و turbogrid رو امتحان نکردم تا حالاT، شاید اونجا هم بتونی شرایط مرزی رو تعریف کنی بعدش دیگه لازم نشه بری تو گمبیت 3 لینک به دیدگاه
*MATADOR* 59 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۲ دوستان منبعی رو میشناسید که کسانی که با فلوئنت کار کردند و گزارشاتشون رو نوشتن داشته باشه free هم باشه 1 لینک به دیدگاه
*MATADOR* 59 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ دوستان چه طوری فایل های solid , autocad رو تو gambit باز کنم؟ 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ دوستان چه طوری فایل های solid , autocad رو تو gambit باز کنم؟ باید اکسپورت با فرمتACIS یا IGES بگیرید این اکسپورت رو میتونید توی صفحه 3dmodeling اتوکد بگیری چون توی بخش دو بعدیش اینا رو نداره، البته میتونی هندسه دو بعدی رو هم توی 3d modeling وارد کنی و اکسپورت بگیری من سالید کار نکردم ولی به احتمال زیاد فرمت iges داره 2 لینک به دیدگاه
*MATADOR* 59 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ باید اکسپورت با فرمتACIS یا IGES بگیریداین اکسپورت رو میتونید توی صفحه 3dmodeling اتوکد بگیری چون توی بخش دو بعدیش اینا رو نداره، البته میتونی هندسه دو بعدی رو هم توی 3d modeling وارد کنی و اکسپورت بگیری من سالید کار نکردم ولی به احتمال زیاد فرمت iges داره داداش ممنون از پاسخت تو سالید iges میزنم ولی مینویسه نمیتونه این شکل رو به این فرمت تبدیل کنه شکلش هم چیز خاصی نیست یه 3 راهی 2 لینک به دیدگاه
Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۲ داداش ممنون از پاسختتو سالید iges میزنم ولی مینویسه نمیتونه این شکل رو به این فرمت تبدیل کنه شکلش هم چیز خاصی نیست یه 3 راهی خواهش میکنم رفیق راستش من سالید کار نکردم تا حالا ولی میدونم با altair hyperwork هم میشه این فرمتا رو به هم تبدیل کرد...یعنی شما با فرمتی که سالید گیر نده خروجی بگیرید بعد با این نرم افزار تبدیل کنید به sat که همون فرمت ACIS هستش یا به IGES ولی این نرم افزار حجمش حدود 4.5 گیگه 1 لینک به دیدگاه
*MATADOR* 59 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اسفند، ۱۳۹۲ دوستان یه سوال من یه خط در حالت 2 بعدی تو گمبیت کشیدم و با یک طرف اون جریان سرد و از طرف دیگش جریان گرم حالا اون دیوار رو چه طور تو مرز بندی تعیین کنیم که این 2 سیال بتونن با هم تبادل حرارت کنند؟ 2 لینک به دیدگاه
*MATADOR* 59 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 اسفند، ۱۳۹۲ دوستان یه سوالمن یه خط در حالت 2 بعدی تو گمبیت کشیدم و با یک طرف اون جریان سرد و از طرف دیگش جریان گرم حالا اون دیوار رو چه طور تو مرز بندی تعیین کنیم که این 2 سیال بتونن با هم تبادل حرارت کنند؟ دوستان کسی کار نکرده 1 لینک به دیدگاه
ufa 98 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۲ سلام خدمت دوستان و مهندسین یک سوال و کمک فوری لطفا!! این هندسیه یک لوله اسپیرال هست جریان داخلشم بصورت سه بعدی هست میخاستم بدونم میشه اونا تو گمبیت مش بندی کرد وبا فلوئنت حل کرد یا خیلی سخت میشه ممنونم پیشاپیش خیلی ممنونم پیشاپیش 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده