Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ به قول یارو گفتنی آنچه عیان است چه حاجت به بیان استعنوان تایپیک کاملا روشنه خلاصه اینکه نمیخوام پر حرفی کنم...آذریا بیان بترکونیم چه اونایی که آذری هستن چه اونایی که آذر ماه به دنیا اومدن 14 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ من آذری نیستم نمیخوامم آذری باشم بهمنیا جذاب ترن ولی ماه آذر رو به خاطر بارندگی زیادش دوس دارم 6 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ من آذری نیستم نمیخوامم آذری باشمبهمنیا جذاب ترن ولی ماه آذر رو به خاطر بارندگی زیادش دوس دارم یه رفیق دارم بهمنیه ولی اصلا جذاب نیست نفله پس فرض قضیه رد و حکم برقرار نیست 6 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ یه رفیق دارم بهمنیه ولی اصلا جذاب نیست نفله پس فرض قضیه رد و حکم برقرار نیست لابد برج آذر و عنصر یخ روش اثر داشته. بهمنی اصل فابریک منظورمه 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ لابد برج آذر و عنصر یخ روش اثر داشته.بهمنی اصل فابریک منظورمه دیگه بهمنیه ژاپنی توی بازار پیدا نمیشه همش چینی شده از نوع پلاستیکیش 7 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ دیگه بهمنیه ژاپنی توی بازار پیدا نمیشه همش چینی شده از نوع پلاستیکیش اتفاقا این یه قلمو باید دنبال ایرانیش بگردی! کمه البته، خیلی کم الا شما خیلی مفتخری که مخاطب چنین شخصی قرار گرفتی 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ اتفاقا این یه قلمو باید دنبال ایرانیش بگردی! کمه البته، خیلی کمالا شما خیلی مفتخری که مخاطب چنین شخصی قرار گرفتی ایرانیش گرونه کیفیتشم پایینه چینیش ارزونه کیفیتش پایینه من چینیشو ترجیح میدم 5 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ ایرانیش گرونه کیفیتشم پایینهچینیش ارزونه کیفیتش پایینه من چینیشو ترجیح میدم برو دنبال چینی شما اصن تایپیک نزن جان من! تایپیکت ادغام میشه، تازه اگه حذف نشه! آذریا تایپیک دارن:persiana__hahaha: 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ برو دنبال چینیشما اصن تایپیک نزن جان من! تایپیکت ادغام میشه، تازه اگه حذف نشه! آذریا تایپیک دارن من دنبال ژاپنیشم اتفاقا ولی اگه گیر نیاد همون چینی هم خوبه:persiana__hahaha: چییییییییی؟ادغام کنن تایپیکمو...مادر زاده نشده کسی بخواهد همچین حرکت خفنی بکنه اونم تایپیک کی تایپیک جوزف هر کی تایپیکمو ادغام کنه چنان بلایی سرش میارم که آرزو کنه کاشکی کل انجمن رو در راستای توسعه تایپیکم بسیج کنه حالا اینا رو به کسی نگیبین خودمون بمونه ها 5 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ دیووووووووووووونه من فکر کردم اذری زبونا رو میگی 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ دیووووووووووووونه من فکر کردم اذری زبونا رو میگی اتفاقا نکته انحرافی تایپیک همین بود...منظورم هم آذر ماهیاست هم آذری زبونا حالا تو کدومشونی؟ من که آذر ماهی ام اگه کسی دوتاش رو باهم داشته باشه میسپرم ممد بهش امتیاز طلایی بده 5 لینک به دیدگاه
Saba Heidari 14145 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ اتفاقا نکته انحرافی تایپیک همین بود...منظورم هم آذر ماهیاست هم آذری زبوناحالا تو کدومشونی؟ من که آذر ماهی ام اگه کسی دوتاش رو باهم داشته باشه میسپرم ممد بهش امتیاز طلایی بده من مهر ماهی ام. و اذری زبونم البته اجدادم 6 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ من مهر ماهی ام. و اذری زبونم البته اجدادم خب نصفه نیمه شرایطش رو داری قبول میکنیم 5 لینک به دیدگاه
not found 16275 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ من دنبال ژاپنیشم اتفاقا ولی اگه گیر نیاد همون چینی هم خوبه:persiana__hahaha:چییییییییی؟ادغام کنن تایپیکمو...مادر زاده نشده کسی بخواهد همچین حرکت خفنی بکنه اونم تایپیک کی تایپیک جوزف هر کی تایپیکمو ادغام کنه چنان بلایی سرش میارم که آرزو کنه کاشکی کل انجمن رو در راستای توسعه تایپیکم بسیج کنه حالا اینا رو به کسی نگیبین خودمون بمونه ها گفتم فقط ایرانیش! آخه ژاپنیا جذابن؟؟؟ خواهیم دید من که نمیگم کاری ندارم فقط مدیر اینجا کیه؟؟ 3 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ بزودی این تاپیک بسته خواهد شد پس تا دلتون میخواد اسپم کنید یه ذره دلتون خوش شه فعلا 6 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ ای باباااا، من اردیبهشتیِ آذری زبون هستم. بمونم یا برم؟ 5 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ عنوان تاپیک منو کشته همه رو که گمراه نمیکنه اصن:icon_pf (34): 4 لینک به دیدگاه
.Yaprak 15748 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ میدونم ربطی نداره ولی کله همه خردادی ها رو باید برید و داد کوسه ها خورد :icon_razz: 5 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ گفتم فقط ایرانیش! آخه ژاپنیا جذابن؟؟؟خواهیم دید من که نمیگم کاری ندارم فقط مدیر اینجا کیه؟؟ ژاپنیا چش بادومی هستن خب تازه غذا سالم درس میکنن واسه شوهرشون خیلی هم خفنن از لحاظ تکنولوژی نگو نگی نقی 3 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 12 تیر، ۱۳۹۲ بزودی این تاپیک بسته خواهد شدپس تا دلتون میخواد اسپم کنید یه ذره دلتون خوش شه فعلا مادر زاده نشده کسی بخواد این تاپیکو ببنده البته به جز 15 نفری که ما کوچیکشون هم هستیم 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده