Yekta.M 15459 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 11 تیر، ۱۳۹۲ باسلام و درود خدمت همه نواندیش های عزیز و گرامی خیلی خوش اومدید به اولین نمایشگاه گروهی عکس اعضای نواندیشان... خب این اولین نمایشگاه هست و واقعا هدف مسابقه نیست بلکه جمع آوری مجموعه ای از بهترین عکسهای بچه های انجمن هست جا داره از همینجا از همکاری خوب همه دوستانی که عکس فرستادن برای نمایشگاه تشکر کنم و البته یک تشکر ویژه هم از جناب وکیلی mvakili داشته باشم بابت این پیشنهاد خوبشون...یعنی ایده ی برپایی این نمایشگاه 24 نفر از عکاسان بهترین آثار عکاسیشون رو برای ما ارسال کردن که در مجموع 316عکس بود واز بین این عکسها 78 عکس بعنوان بهترین عکسها پس از داوری انتخاب شدند... عزیزانی که عکس ارسال کردن رو معرفی میکنم به افتخارشون ی کف مرتب بزنید اول... anvil ali ghashange Cannibal citymaker hamid shahrsaz Hilo ...Mahsa... M4jid mehdi_power memmar *mini* mvakili nasim184 panisa qasem1368 salamis s4r4kh *shahdokht1983* snowy Sokoote abi somayeh mech ...urbanist... yekta.m zahra22 در هر پست یک عکس قرار میدم...عکسها بصورت رندوم قرار داده میشن از همه دوستان خواهش دارم فقط زیر پستهایی تشکر بزنید که عکسش رو پسندیدید...78تا عکسه برای اینکه در حق عکسهایی ک در پست اخر قرار داده میشن اجحاف نشه لطفا اگر قصد همکاری وتشکر زدن عکسهای برتر رو دارید تا آخر عکسها رو ببینید وعکسهای موردنظرتون رو تشکر بزنید اگر هم میدونید ک حوصلتون نمیشه همه عکسها رو ببینید لدفن کلن زحمت نکشید... عزیزانی که عکس فرستادن هم لطفا اطلاع رسانی نکنن که کدوم عکس متعلق به اونهاست در ضمن در صورت استقبال دوستان کارگاه عکس بزودی برگزار خواهد شد مهلت تشکر از عکسها به پایان رسید و نتایج اعلام شد..لطفا تشکر نزنید حساب کتابمون بهم میریزه 62 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده