Jafar Alishah 6341 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، ۱۳۹۲ درود فایل رو در دایرکتوری نصب و در فولدر abaqus _ plugins کپی کنید روی آباکوس 6.11 و 6.12 هم میتونید بریزید و استفاده کنید پسورد هم آدرس سایته www.noandishaan.com برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، ۱۳۹۲ فیلم توضیح پلاگین جوش 35 دقیقه برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و یه مقاله ازجوش جهت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 10 لینک به دیدگاه
elyartab 305 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ جعفر جان ظاهرا password فايل فشرده درست نيست. من همه حالت هايhttp://www.noandishaan.comوnoandishaan.comو... رو ميزنم درست نيست. 3 لینک به دیدگاه
Jafar Alishah 6341 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ جعفر جان ظاهرا password فايل فشرده درست نيست. من همه حالت هاي برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ... رو ميزنم درست نيست. حامد جان امتحان کردم مشکلی نیست همون پسورد رو عینن کپی کردم تو پست اول قرار دادم شاید فقط یکیشو دانلود کردی نمیشه هر سه رو دانلود کن چون یک فیلمه در سه قسمت برای اینکه راحتتر دانلود بشه حامد جان کامل دانلود کن چون ارزشش رو داره 4 لینک به دیدگاه
elyartab 305 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ جل الخالق ! الان زدم درست بود. اتفاقا بار قبلي هم تايپ نكرده بودم از همون آدرس بار كپي كردم. نه همشو دانلود كردم. منظورم پسورد فايل WeldModeler_Demo بود. 1 لینک به دیدگاه
mohammad rezaiy 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، ۱۳۹۳ با سلام درصورت امکان پلاگین جوش 3بعدی را برای دانلود قرار دهید. لینک به دیدگاه
zaker69 11 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۵ با سلام خدمت شما دوستان عزیز آقا من این پلاگین رو روی آباکوس 6.14.3 نصب کردم ولی فراخوانی نمیشه اخه؟ من یه جوش شیاری میخواستم مدل کنم اصلا توی نرم افزار آباکوسم این پلاگین رو نشون نمیده چیکارباید بکنم الان؟ ممنون میشم اگه راهنماییم کنید لینک به دیدگاه
amin.rahimi 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۸ در در 8 تیر 1392 در 02:07، Jafar Alishah گفته است : درود فایل رو در دایرکتوری نصب و در فولدر abaqus _ plugins کپی کنید روی آباکوس 6.11 و 6.12 هم میتونید بریزید و استفاده کنید سلام مهندس جانروزتون بخیر.متاسفانه عین همین پسوردو کپی کردم ولی اکسترکت نمیکنه پسورد هم آدرس سایته www.noandishaan.com برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
Mohammad Aref 120454 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اردیبهشت، ۱۳۹۸ بعضی وقتا موقع کپی کردن به مشکل میخوره. دقیقاً تایپ کنید. لینک به دیدگاه
rezabaz 0 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، ۱۳۹۸ ,سلام من فایل رو داخل آدرس زیر کپی کردم اما فرخوانی نمیشه C:\SIMULIA\CAE\2016\win_b64\code\python2.7\lib\WeldModeler لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده