رفتن به مطلب

کباب کنجه


Mohammad Aref

ارسال های توصیه شده

مواد لازم برای دو نفر: 500 گرم گوشت ران یا فیله گوسفند

1 پیاز

3 تا 4 عدد لیمو بستگی به اندازه لیموها دارد، تقریبا یک استکان

1 تا 2 پره سیر

نمک و فلفل به اندازه کافی

1 قاشق سوپ خوری روغن زیتون

 

 

ظروف و وسایل لازم:

یک کاسه (تقریبآ 5 لیتری) برای مخلوط کردن. سیخ، رنده.

 

 

طرز تهیه:

گوشت را مثل تصویر بالا قطعه قطعه کنید سعی کنید قطعات یک اندازه باشند تا برای کباب کردن همزمان و یکسان کباب شوند.

پیاز و سیر را با دنده ریز رنده کنید، آب لیمو ها را بگیرید و با نمک و فلفل و روغن زیتون خوب مخلوط کنید. گوشت را در مخلوط بریزید و خوب بهم بزنید. سر ظرف را ببندید و آنرا در یخچال برای حداقل 24 ساعت نگهداری کنید. من گاهی اوقات حتی دو تا سه روز آنرا در یخچال نگهداری می کنم تا گوشت بخوبی ترد و نرم بشود

گوشت ها را به سیخ بکشید و بعد آن را بر روی آتش زغال یا گاز کباب کنید سعی کنید سیخ ها را چند بار بچرخانید تا گوشت ها خشک نشوند. حتما قبل از اینکه گوشت خشک شود آنرا از روی آتش بردارید کباب نباید خشک باشد. فراموش نکنید که گوشتی را که در آب لیمو پیاز خوابانده اید نرم و ترد است و نیازی به کباب کردن طولانی ندارد.

کباب را می توانید همراه کوجه فرنگی کباب شده و چلو یا نان سرو کنید.

 

 

kabab_chenje_limo2.jpg

 

 

برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید.

  • Like 6
لینک به دیدگاه
×
×
  • اضافه کردن...