Rose6 877 ارسال شده در 18 شهریور، 2013 دوستان عزيز من دنبال ارشد نرم افزار يا دکترا ميگردم يک سري سوال دارم ميخواستم بپرسم کسي هست سوالا رو گذاشتم از نظر هزينه هم ايرادي نداره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 11
Ashkan_ad72 1891 ارسال شده در 18 شهریور، 2013 دوست من کمی صبر کنی حتما تا عصر به سوال شما جواب داده میشه 7
Rose6 877 سازنده ارسال شده در 19 شهریور، 2013 دوستان عزيز من دنبال ارشد نرم افزار يا دکترا ميگردم يک سري سوال دارم ميخواستم بپرسم کسي هست سوالا رو گذاشتم از نظر هزينه هم ايرادي نداره دوستان کسي نيست که کمکم کنه ؟ 5
سارا-افشار 36440 ارسال شده در 19 شهریور، 2013 اینا تمرینات درس پایگاه داده پیشرفته هس و البته تئوری دوست عزیز ببین این به دردت می خوره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگه اسم کتاب مرجعشو بگی شاید بشه کمکی کرد 6
Rose6 877 سازنده ارسال شده در 19 شهریور، 2013 اینا تمرینات درس پایگاه داده پیشرفته هس و البته تئوری دوست عزیز ببین این به دردت می خوره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگه اسم کتاب مرجعشو بگی شاید بشه کمکی کرد ممنون خانمم ولي من اينو خوندم چيزي دستگيرم نشد ... تمرينات رو از همين به ما داده ... متاسفانه نميدونم کتابش چيه ... من اخر هفته بايد تحويل بدم به هر دري زدم نشد خيلي نا اميدم 5
سارا-افشار 36440 ارسال شده در 19 شهریور، 2013 ممنون خانمم ولي من اينو خوندم چيزي دستگيرم نشد ... تمرينات رو از همين به ما داده ... متاسفانه نميدونم کتابش چيه ... من اخر هفته بايد تحويل بدمبه هر دري زدم نشد خيلي نا اميدم خب حتما کتاب مرجعی اول ترم معرفی کرده باید اونارو پیدا کنی 5
Rose6 877 سازنده ارسال شده در 19 شهریور، 2013 خب حتما کتاب مرجعی اول ترم معرفی کرده باید اونارو پیدا کنی يه کتاب معرفي کرد ولي بعيد ميدونم تو اون باشه :icon_pf (34): شما نميتوني کمک کني؟؟؟ 3
Rose6 877 سازنده ارسال شده در 19 شهریور، 2013 اینا تمرینات درس پایگاه داده پیشرفته هس و البته تئوری دوست عزیز ببین این به دردت می خوره برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام اگه اسم کتاب مرجعشو بگی شاید بشه کمکی کرد اين کتاب هست CONCURRENCY CONTROL AND RECOVERY IN DATABASE SYSTEMS Philip A. Bernstein Vassos Hadzilacos Nathan Goodman 5
DavOOd_TiTaN 10472 ارسال شده در 19 شهریور، 2013 اگه ارشد بودم کمکتون میکردم پوریا هم نیستش وگرنه کمکتون میکرد 4
سارا-افشار 36440 ارسال شده در 19 شهریور، 2013 اين کتاب هستCONCURRENCY CONTROL AND RECOVERY IN DATABASE SYSTEMS Philip A. Bernstein Vassos Hadzilacos Nathan Goodman خب تموم تمرینات تو اون فایل ضمیمه توضیحش هس الان اشکال شما چیه سوال اولتونو که من فکر کنم تو اواسط فصل دیدم کامل توضیح داده بود 4
Rose6 877 سازنده ارسال شده در 19 شهریور، 2013 خب تموم تمرینات تو اون فایل ضمیمه توضیحش هس الان اشکال شما چیه سوال اولتونو که من فکر کنم تو اواسط فصل دیدم کامل توضیح داده بود خانمم اینجا تعاریفشون رو گفته نه تحلیلشون . مثلا درباره سوال اول گفته A history H is serializable (SR) if its committed projection, C(H), is equivalent to a serial history H,. وغیره متاسفانه این مبحث جدیدی هست که من کار نکردم واسه همون برام مشکل شده 2
Rose6 877 سازنده ارسال شده در 19 شهریور، 2013 اگه ارشد بودم کمکتون میکردم پوریا هم نیستش وگرنه کمکتون میکرد ایمیلشون رو ندارید؟ 3
Rose6 877 سازنده ارسال شده در 19 شهریور، 2013 خانمم اینجا تعاریفشون رو گفته نه تحلیلشون . مثلا درباره سوال اول گفته A history H is serializable (SR) if its committed projection, C(H), is equivalent to a serial history H,. وغیره متاسفانه این مبحث جدیدی هست که من کار نکردم واسه همون برام مشکل شده حتی اصطلاحاتش هم برام جدیده مثلا تو سوال از نمودار ترتیب گفته که من اصلا نمیدونم چی هست و در توضیحاتش هم نیاورده 3
سارا-افشار 36440 ارسال شده در 19 شهریور، 2013 حتی اصطلاحاتش هم برام جدیده مثلا تو سوال از نمودار ترتیب گفته که من اصلا نمیدونم چی هست و در توضیحاتش هم نیاورده ببنید این برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به دردتون می خوره شما باید ابتدا یه دور مفاهیم رو کار کنید تا بتونید تمرینات رو حل کنید نمیدونم چقدر در طول ترم کار کردید ولی کل این درس درمورد مفاهیم تئوری کنترل نوشتن و خواندن از پایگاه داده های توزیع شده و چند کاربری هس که کل تکنیک هاش در دو بخش کلی دسته بندی میشه یکی ارایه راهکارهای کاملا تئوری ( از این نظر تئوری که هنوزم بانک های خیلی پیشرفته مانند اوراکل نتونستند این مفاهیم و تکنیک ها رو کامل پیاده سازی کنند ) برای کنترل نوشتن و خواندن مانند گذاشتن قفل خواندن و نوشتن در سطوح مختلف بر روی گروه دستورات (تراکنش ها ) و دیگری مباحث رفع abort و fail ترمیم و احیا بانک اطلاعاتی براساس فایل متنی ساده ولی حیاتی به نام log اما اون گراف شما باید تمام حالات خواندن (نوشتن ) بر روی یه مجموعه دستورات (مثلا s ) رو بررسی کنید که اینا رو تو جزوه ای که براتون گذاشتم تکنیک هاشو شرح میده بد نیس یه باز فصل دوم کتاب رو بخونید مثلا تو ص 6 در مورد سوال یک توضیح داده مثلا درمورد تاریخچه (hostory) گفته اولین شرطش اینه هر دو تاریخچه روی تراکنش های یکسان عمل کنند ما می دونیم که در تراکنش همون اولیت های serialization کامل رعایت شده بنابراین فقط باید ترتیب اجرای این تراکنش ها با هم برابر باشد تا این دو تاریخچه باهم برابر بشوند اینکه خود دستورات داخل تراکنش با چه ترکیبی اجرا بشه مهم نیس چون اصل رو میزاریم بر serialization من فقط تونستم رو سوال یک تمرکز کنم 6
neda s 10 ارسال شده در 19 بهمن، 2013 in faghat khode ketabe good mane na halle tamrinesh ,halle tamrinesho nadarin?
morteza2137 10 ارسال شده در 13 اسفند، 2013 سلام کسی ترجمه کتاب CONCURRENCY CONTROL AND RECOVERY IN DATABASE SYSTEMS Philip A. Bernstein Vassos Hadzilacos Nathan Goodman را داره؟ممنون می شم اگه کمک کنید
Drobga 10 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2015 سلام جواب کامل تمرینات کتاب Concurrency Control and Recovery in DataBase Systems نویسنده آقای Goodman اگر دارین لینکش بفرستین. باتشکر
Drobga 10 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 2015 اين کتاب هستCONCURRENCY CONTROL AND RECOVERY IN DATABASE SYSTEMS Philip A. Bernstein Vassos Hadzilacos Nathan Goodman سلام کتاب حل المسائل goodman دارای لینکش می تونی بفرستی
ارسالهای توصیه شده