رفتن به مطلب

فراخوان نشریه معماری

ارسال های توصیه شده

سلام به تمامی دوستان عزیز

انجمن معماری نو اندیشان در نظر دارد به منظور تسهیل و ارتقای سطح پژوهشی گروه اقدام به راه اندازی راه اندازی نشریه تخصصی نماید لذا از دوستان علاقه مند در این ضمینه تقاضا می شود که ظرف مدت یک هفته در همین تایپیک اعلام آمادگی نمایند.

زمینه های فعالیت

معماری ایران

دکوراسیون معماری

مشاهیر معماری

معماری روز جهان

معرفی کتب معماری

مسابقه

شما می توانید در چارچوب فوق مقالات و مطالب خود را برای ما به ایمیل نشریه ارسال نمایید.

مطالب شما با ذکر نام و ایمیل شما در نشریه منتشر می شود.

مدیر و مسئول:مصطفی

توجه:برای جلوگیری از پراکندگی لطفا مطالب خود را فقط به ایمیل نشریه ارسال کنید.

ایمیل مجله :mehraz@noandishaan.com

با تشکر.

• Like 22
لینک به دیدگاه

درود ....:icon_gol:

به طور حتم این نشریه ابتکار خیلی خوب و مطمئنا حرکت مفیدی جهت ارتقاء اندوخته های معماری و پیشرفت اون خواهد داشت...که امیدوارم به همت دوستان عزیز هر چه پویا تر فعالیت خودش رو ادامه بده...

باری از سردبیر محترم درخاست دارم برای دوستانی که تازه یا این نشریه آشنا شدند از جمله خودم...خلاصه ای از رویکردها،اهداف،جهت گیری ها و از این دست اطلاعات اجمالی و کلی نشریه رو قرار بدند تا با نگرشی جامع تر همیاری مفید تری داشته باشیم .

سپاس بی کران....سبز و پایدار باشید:icon_gol:

• Like 12
لینک به دیدگاه
درود ....:icon_gol:

به طور حتم این نشریه ابتکار خیلی خوب و مطمئنا حرکت مفیدی جهت ارتقاء اندوخته های معماری و پیشرفت اون خواهد داشت...که امیدوارم به همت دوستان عزیز هر چه پویا تر فعالیت خودش رو ادامه بده...

باری از سردبیر محترم درخاست دارم برای دوستانی که تازه یا این نشریه آشنا شدند از جمله خودم...خلاصه ای از رویکردها،اهداف،جهت گیری ها و از این دست اطلاعات اجمالی و کلی نشریه رو قرار بدند تا با نگرشی جامع تر همیاری مفید تری داشته باشیم .

سپاس بی کران....سبز و پایدار باشید:icon_gol:

دوستان عزیز هدف از ایجاد این فراخوان تشکیل دادن یک گروه هست برای مجله که با هماهنگی همدیگر در این نشریه فعالیت کنیم.

در گذشته تمام کارهای این نشریه فقط به عهده یک نفر بوده که ایشون هم زحمات زیادی برای این نشریه کشیده اند و این نشریه رو منتشر میکرده است که همینجا ازشون کمال تشکر و قدردانی را دارم.

دوستانی که میدونن توانایی فعالیت کردن در نشریه را دارند اعلام آمادگی کنن تا با به هرکدوم از این افراد مسئولیت بخشهای مختلف نشریه رو به عهده بگیرن و با کمک همدیگر و دوستانی که در جمع اوری مطالب چه از عکس،مقاله،مطالب و... کمک میکنند بتوانیم یک نشریه پربار رو منتشر کنیم.

• Like 8
لینک به دیدگاه
  • 2 ماه بعد...

[quote name='moseu'][COLOR=#000099][SIZE=3]سلام به تمامی دوستان عزیز
انجمن معماری نو اندیشان در نظر دارد به منظور تسهیل و ارتقای سطح پژوهشی گروه اقدام به راه اندازی راه اندازی نشریه تخصصی نماید لذا از دوستان علاقه مند در این ضمینه تقاضا می شود که ظرف مدت یک هفته در همین تایپیک اعلام آمادگی نمایند.[/SIZE][/COLOR]
[SIZE=4][COLOR=#ff0000]زمینه های فعالیت[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=#000099][SIZE=3]معماری ایران
دکوراسیون معماری
مشاهیر معماری
معماری روز جهان
معرفی کتب معماری
مسابقه[/SIZE]
[SIZE=3]شما می توانید در چارچوب فوق مقالات و مطالب خود را برای ما به ایمیل نشریه ارسال نمایید.
مطالب شما با ذکر نام و ایمیل شما در نشریه منتشر می شود.
مدیر و مسئول:[/SIZE][/COLOR][COLOR=#ff0000][SIZE=3]مصطفی[/SIZE][/COLOR][COLOR=#000099][SIZE=3]
توجه:برای جلوگیری از پراکندگی لطفا مطالب خود را فقط به ایمیل نشریه ارسال کنید.
[/SIZE][/COLOR][COLOR=#ff0000][SIZE=3]ایمیل مجله :[/SIZE][B]mehraz@noandishaan.com[/B][/COLOR][COLOR=#000099][SIZE=3]
با تشکر.[/SIZE][/COLOR][/QUOTE]

خوشحال میشم بتونم تو تهیه مطالب همکاری کنم

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • 4 هفته بعد...

با سلام خدمت دوستان عزیز

از دوستانی که مایل هستند در نشریه فعالیت داشته باشن اعلام آمادگی کنن که هر چه زودتر بتونیم شماره بعدی نشریه هم منتشر کنیم

باسپاس

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...