*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ سلام دوستان یک سری دیگه از مسابقات شیت بندی رو داریم موضوع هتل پورتا امریکا هست..Puerta hotel america از لینک زیر میتونید اطلاعات رو دانلود کنید برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام منتظر حضورتون هستیمم تا 4/6 میتونید شیت ها رو برای من پیغام خصوصی کنین 23 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ مشخص نیست که شرکت میشه هوووم؟؟؟ چرا؟ 8 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ هوووم؟؟؟چرا؟ اخه من از بدو ورودم به سایت همه مسابقه ها رو شرکت کردم 7 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ به احتمال 99 درصد شرکت میکنم لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 خرداد، ۱۳۹۲ سلام....اگه محلتش رو تمدید کنید عالی میشه ..تازه امتحانا رو دادیم...:5c6ipag2mnshmsf5ju3 ممنون...:hapydancsmil: 5 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ من نتونستم دانلودشون کنم ؛ 6 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ من نتونستم دانلودشون کنم ؛ دوست عزیز،لینک های دانلود کاملا درست هستن..شاید این مشکل به خاطر سرعت اینترنت باشه. با کمی صبر،مجددا امتحان کنید مطمئنا دانلود میشه. موفق باشید 6 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ دوست عزیز،لینک های دانلود کاملا درست هستن..شاید این مشکل به خاطر سرعت اینترنت باشه.با کمی صبر،مجددا امتحان کنید مطمئنا دانلود میشه. موفق باشید سایه راست میگه مرمر جان، منم دانلودش کردم لینک درست بود من کارمو فرستادمو، بدویین 7 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ دوست عزیز،لینک های دانلود کاملا درست هستن..شاید این مشکل به خاطر سرعت اینترنت باشه.با کمی صبر،مجددا امتحان کنید مطمئنا دانلود میشه. موفق باشید چمش ... 6 لینک به دیدگاه
hojjat.66 168 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ سلام. من تازه اومدم این باشگا. دانلود کردم فایلا رو .......سعی میکنم شرکت کنم 6 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 خرداد، ۱۳۹۲ منم احتمالا شرکت میکنم منتظریم مهندس سلام.من تازه اومدم این باشگا. دانلود کردم فایلا رو .......سعی میکنم شرکت کنم سلااااااااام، به نواندیشان خوش اومدی:hapydancsmil: حتما شرکت کن خوشحال میشیم 6 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ منم بالاخره دانلود کردم ... ولی کاش یه کم کیفیت عکسا بهتر بود :5c6ipag2mnshmsf5ju3 8 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ منم بالاخره دانلود کردم ... ولی کاش یه کم کیفیت عکسا بهتر بود :5c6ipag2mnshmsf5ju3 بد نبودن خیلی بازم عکسهاش توی نت زیاده، میتونی خودت هم سرچ کنی گلم 8 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۲ بد نبودن خیلیبازم عکسهاش توی نت زیاده، میتونی خودت هم سرچ کنی گلم فائزه جونم مرسی بابت پاسخگویی:aghosh: دوستا، سعی کنید تا تاریخ تعیین شده کارهاتون رو برسونید اگر تعداد شرکت کننده ها کم بود وقتشو زیاد میکنیم 8 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۲ کارا شدن 2 تا زوود باشیناااااااا 5 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ اون 34 نفر و 23 نفری که مطالب رو دانلود کردن شیتاشون کوو پَ؟ 6 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ مینا جان لطفا زمانش رو تمدید کنید بچه ها درگیر پروژه و امتحانا بودن.....بسی ممنون:girl_yes2: 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 خرداد، ۱۳۹۲ زمان رو تمدید میکنیم.. تا 5 شنبه هفته دیگه میتونید کاراتون رو بفرستید ولی بفرستینااااااااااااااا آفرین 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده