nima_pw 1672 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، ۱۳۹۲ سلام، در این تاپیک، اگر مقاله یا کتابی میخواید که لینک دانلود براش پیدا نمی کنید و فقط عنوان اون رو دارید و یا لینکش مربوط books.google و از این نوع سایت ها هست که نمیشه دانلود کرد، میتونید در این تاپیک در خواست بدید. البته احتمال پاسخ گرفتن این درخواست ها پایین هست، چون وقتی لینک دانلود نتونستید براش پیدا کنید، احتمالا دوستان دیگه هم نمیتونن پیدا کنن و براتون قرار بدن. اما خب گاهی پیش میاد که ممکنه کسی بتونه این نوع درخواست رو جواب بده و به این ترتیب، کاربری به فایل مورد نظرش دسترسی پیدا کنه و کمکی بهش بشه. بنابراین برای اینکه هم قوانین تاپیک ها رعایت بشه (گذاشتن لینک دانلود) و هم امکان بیشتری برای دوستان جهت درخواست دادن ایجاد بشه، این تاپیک رو باز کردیم تا درخواست های بدون لینک دانلود، در اینجا قرار بگیره. لطفا توجه کنید که تمام قوانین تالار درخواست مقالات، برای این تاپیک هم برقرار هست. پیشاپیش از همکاری همگی ممنون. 6 لینک به دیدگاه
setarehbaran 669 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، ۱۳۹۲ با سلام. من دو تا کتاب رو خیلی لازم دارم. خیلی خیلی ممنون میشم اگه کسی بتونه واسم پیدا کنه. من لینکش رو از ناشرش و گوگل بوک اینجا میذارم. نام کتاب: kinematics of human motion لینک کتاب در سایت ناشر: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک کتاب در google book: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نام کتاب: kinetics of human motion لینک کتاب: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک کتاب در گوگل بوک: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
nima_pw 1672 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۲ این مفاله رو میخوام لطفا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام قوانین تالار درخواست مقالات: 4) این تالار فقط برای درخواست مقالات معتبر از پایگاه های خارجی هست. قوانین این تاپیک: لطفا توجه کنید که تمام قوانین تالار درخواست مقالات، برای این تاپیک هم برقرار هست. 1 لینک به دیدگاه
abedin shiri 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۳ سلام، در این تاپیک، اگر مقاله یا کتابی میخواید که لینک دانلود براش پیدا نمی کنید و فقط عنوان اون رو دارید و یا لینکش مربوط books.google و از این نوع سایت ها هست که نمیشه دانلود کرد، میتونید در این تاپیک در خواست بدید. البته احتمال پاسخ گرفتن این درخواست ها پایین هست، چون وقتی لینک دانلود نتونستید براش پیدا کنید، احتمالا دوستان دیگه هم نمیتونن پیدا کنن و براتون قرار بدن. اما خب گاهی پیش میاد که ممکنه کسی بتونه این نوع درخواست رو جواب بده و به این ترتیب، کاربری به فایل مورد نظرش دسترسی پیدا کنه و کمکی بهش بشه. بنابراین برای اینکه هم قوانین تاپیک ها رعایت بشه (گذاشتن لینک دانلود) و هم امکان بیشتری برای دوستان جهت درخواست دادن ایجاد بشه، این تاپیک رو باز کردیم تا درخواست های بدون لینک دانلود، در اینجا قرار بگیره. لطفا توجه کنید که تمام قوانین تالار درخواست مقالات، برای این تاپیک هم برقرار هست. پیشاپیش از همکاری همگی ممنون. سلام من یک مقاله در مورد برنامه ریزی مسکن نیازدارم امکانش هست 1 لینک به دیدگاه
vahid_oveili 47 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۳ [h=1]Exergy analysis of a cogeneration heat and power (CHP) system (first and second law analysis)[/h]سلام من این مقاله رو میخواستم یه لینکم ازش دارم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با سپاس لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۳ Exergy analysis of a cogeneration heat and power (CHP) system (first and second law analysis) سلام من این مقاله رو میخواستم یه لینکم ازش دارم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با سپاس سلام دوست عزیز این تاپیک برای مقاله و کتاب هایی هست که لینک دانلود ندارن، برای درخواست مقالات IEEE به لینک زیر مراجعه کنید: http://www.noandishaan.com/forums/thread76646-154.html 4 لینک به دیدگاه
mrg7160 772 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۳ Exergy analysis of a cogeneration heat and power (CHP) system (first and second law analysis) سلام من این مقاله رو میخواستم یه لینکم ازش دارم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام با سپاس لطفاً قوانین درخواست مقاله را رعایت کنید. تعداد درخواست های شما بیش از حد مجازه!!!!!!!!! 4 لینک به دیدگاه
vahid_oveili 47 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ آقا بعد یه هفته دیگه این اگه باشه عالیه لینکم داره ولی هیچ جا جوابی نگرفتم First- and Second-Law Analysis of Steam-Turbine Cogeneration Systems برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
aghasi123 62 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۳ سلام کتابی زیر رو میخواستم: Proceedings of The 5th European Conference on Information Warfare and Security اینم لینک صفحه مربوط به کنفرانس: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
m_jeniffer 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ salam.vaght bekheir in maghale az 24th konferqanse beynolmelali bargh hast كاهش تلفات در سيستم هاي توزيع با استفاده همزمان از خازن و بازآرايي با روش الگوريتم مورچگان [TABLE=class: RightBoxView] [TR] [TH]پدیدآورندگان : [/TH] [TD][h=2] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (پديدآور) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (پديدآور[/h]ba tashakor [/TD] [/TR] [/TABLE] لینک به دیدگاه
aghasi123 62 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۳ salam.vaght bekheirin maghale az 24th konferqanse beynolmelali bargh hast كاهش تلفات در سيستم هاي توزيع با استفاده همزمان از خازن و بازآرايي با روش الگوريتم مورچگان [TABLE=class: RightBoxView] [TR] [TH]پدیدآورندگان :[/TH] [TD] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (پديدآور) برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (پديدآور ba tashakor[/TD] [/TR] [/TABLE] سلام از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام دانلود کنید. 3 لینک به دیدگاه
faran sh 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۳ سلام من به کتاب بافت های فرسوده ی آقای علیرضا عندلیب نیاز دارم لینکی ازش ندارم ممنون می شم اگر کمکم کنید . لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 شهریور، ۱۳۹۳ درود،خسته نباشید... چند تا مقاله در موضوع مدیریت کارگاهی (ساختمان/عمرانی) از سال 2006 به بعد میخواستم... ممنون ..... لینک به دیدگاه
hfml 1545 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مهر، ۱۳۹۳ D.Schmidt, Design of low exergy buildings—method and a pre-design tool, International Journal of Low Energy and Sustainable Buildings 3 (1)(2004)1–47. سلام لینک به دیدگاه
sana-666 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، ۱۳۹۳ Effects of technology on learning سلام من مقاله ای با این موضوع میخواستم ممنون میشم اگه کمکم کنید. لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده