R.Irankhah 25490 مالک ارسال شده در 7 شهریور، 2013 برای گرفتن اکسپورت کد طبق تصاویر زیر عمل کنید : اول وارد هر view که قراره اکسپورت بگیرید ، بشید (مثلا section 1 یا section 2 یا elevation و ... ) بعد طبق تصاویر زیر میتونید اکسپورت بگیرید : 9
R.Irankhah 25490 مالک ارسال شده در 26 آذر، 2013 nدوست عزیز...آموزش رو ادامه نمیدین؟ تمامی آموزش های در رابطه با رویت در فایل های پی دی افی که برای دانلود گذاشتم موجود هست گاهی اوقات اگر کسی سوالی داشته و تصویری توضیح دادم به این تاپیک اضافه میکنم 1
آتیه معماری 7545 ارسال شده در 11 تیر، 2015 چون دیدم با این روند تعداد پست ها خیلی زیاد و خوندن مطلب ها سخت میشه , تصمیم گرفتم تا هر بخش رو به صورت پی دی اف برای دانلود بذارم . ادامه بحث level و Grids برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام انگاری مشکل داره؟ 1
مهرآنا 14 ارسال شده در 27 تیر، 2015 سلام.دوستان.واسه طراحی سایت پلان ازچند روش میتونیم استفاده کنیم؟سایتم روی شیب هست وباید بیشترفضاهام پلکانی باشن.ممنون میشم کسی راهنماییم کنه
peterson 10 ارسال شده در 28 شهریور، 2015 من برای همچین تریمی چکار باید بکنم؟ ظاهرا توی اتوکد میشه این کار رو کرد ولی رویت نداره . درسته؟
moosavinazar 10 ارسال شده در 20 آذر، 2015 سلام خسته نباشید من تازه شروع به کار کردم همین اول کاری با مشکل ایجاد لول مواجه شدم آیکون ایجاد لولم فعال نمیشه و اینکه تو پنجره Project Browser ام زیر شاخه های Elevation و Sections رو ندارم چیکار کنم؟
ارسال های توصیه شده