R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد، ۱۳۹۲ برای گرفتن اکسپورت کد طبق تصاویر زیر عمل کنید : اول وارد هر view که قراره اکسپورت بگیرید ، بشید (مثلا section 1 یا section 2 یا elevation و ... ) بعد طبق تصاویر زیر میتونید اکسپورت بگیرید : 9 لینک به دیدگاه
سارا بهمنی 1126 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، ۱۳۹۲ nدوست عزیز...آموزش رو ادامه نمیدین؟ 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۲ nدوست عزیز...آموزش رو ادامه نمیدین؟ تمامی آموزش های در رابطه با رویت در فایل های پی دی افی که برای دانلود گذاشتم موجود هست گاهی اوقات اگر کسی سوالی داشته و تصویری توضیح دادم به این تاپیک اضافه میکنم 1 لینک به دیدگاه
آتیه معماری 7543 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ چون دیدم با این روند تعداد پست ها خیلی زیاد و خوندن مطلب ها سخت میشه , تصمیم گرفتم تا هر بخش رو به صورت پی دی اف برای دانلود بذارم . ادامه بحث level و Grids برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام انگاری مشکل داره؟ 1 لینک به دیدگاه
سامیار220 10919 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ انگاری مشکل داره؟ چک کردم، مشکلی نداره! 1 لینک به دیدگاه
مهرآنا 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام.دوستان.واسه طراحی سایت پلان ازچند روش میتونیم استفاده کنیم؟سایتم روی شیب هست وباید بیشترفضاهام پلکانی باشن.ممنون میشم کسی راهنماییم کنه لینک به دیدگاه
peterson 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 تیر، ۱۳۹۴ من برای همچین تریمی چکار باید بکنم؟ ظاهرا توی اتوکد میشه این کار رو کرد ولی رویت نداره . درسته؟ لینک به دیدگاه
moosavinazar 10 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 شهریور، ۱۳۹۴ سلام خسته نباشید من تازه شروع به کار کردم همین اول کاری با مشکل ایجاد لول مواجه شدم آیکون ایجاد لولم فعال نمیشه و اینکه تو پنجره Project Browser ام زیر شاخه های Elevation و Sections رو ندارم چیکار کنم؟ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده