Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 12 شهریور، 2013 با سلام خدمت همه برو بچه های اهل کشاورزی بالاخره ما یه تصمیم کبری گرفتیم تصمیم کبری ما انتشار مجله کشاورزی هست. این تاپیک رو زدم که دیگه بحث های مربوط به مجله رو اینجا انجام بدیم طبق آخرین نظرات عزیزانم عنوان، اسم اختصاصی و مسئولیت ها انتخاب شد: نهال گاهنامه علمی کشاورزی و منابع طبیعی نواندیشان مدیر مسئول: حمید قبادی سردبیر: قاسم زارع طراح و صفحه آراء: محمود وکیلی برای چاپ شماره اول: دانشجویان، اساتید و صاحب نظران میتوانند مقالات خود را تا 15 ام تیر ماه سال جاری به دبیرخانه مجله به نشانی قاسم زارع ارسال نمایند. بدیهی است پس از بررسی مقالات، آثار برگزیده به چاپ خواهد رسید. شرکت کنندگان در این بخش امتیازات نواندیشانی دریافت خواهند کرد. از این به بعد صحبتها پیرامون مجله توی این تاپیک دنبال میشه و کماکان میتونیم نظرات دوستان رو دریافت کنیم. 22
soil eng 17164 ارسال شده در 12 شهریور، 2013 از اونجایی که نه قاسم نه محمود از این پست تشکر نکردن میشه فهمید اصلا این تاپیک رو ندیدن پسفردا میرین تو تاپیک قبلی در مورد مجله حرف میزنین..بعد میاین میگین این تاپیک رو ندیدیم بیاین این تاپیک رو به اشتراک بزارین... آپ 10
Hamid Ghobadi 12840 مالک ارسال شده در 12 شهریور، 2013 میشه منم کمک؟ بله با کمال میل ... در چه زمینه ای؟ 7
mvakili 2726 ارسال شده در 12 شهریور، 2013 سلام دیدم جای من اینجا خالیه گفتم منو یه موقع فراموش نکنید 7
An@hita 8666 ارسال شده در 12 شهریور، 2013 بله با کمال میل ... در چه زمینه ای؟ میخوام در بخش منابع طبیعی کمک کنم با اجازتون. اصن هرکاری که شما بگید. تی بکشم؟ 7
Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 12 شهریور، 2013 از اونجایی که نه قاسم نه محمود از این پست تشکر نکردنمیشه فهمید اصلا این تاپیک رو ندیدن پسفردا میرین تو تاپیک قبلی در مورد مجله حرف میزنین..بعد میاین میگین این تاپیک رو ندیدیم بیاین این تاپیک رو به اشتراک بزارین... آپ الهه اگه من داخل نواندیشان باشم بعیده تاپیک جدیدی رو نبینم 7
Ghasem Zare 8757 ارسال شده در 12 شهریور، 2013 میخوام در بخش منابع طبیعی کمک کنم با اجازتون. اصن هرکاری که شما بگید. تی بکشم؟ تی چیه آناهیتا خانم اختیار دارین شمامنتظر فعالیت شما و حضور در هیئت تحریریه خواهیم بود 7
Hamid Ghobadi 12840 مالک ارسال شده در 13 شهریور، 2013 همه میتونن کمک بکنن آناهیتا خانم ... هر چی نویسنده ها بیشتر باشن کیفیت کار بالا میره در حال حاضر: (با لحن تبلیغاتی بخونید) دانشجویان، اساتید و صاحب نظران میتوانند مقالات خود را تا 15 ام تیر ماه سال جاری به دبیرخانه مجله به نشانی قاسم زارع ارسال نمایند. بدیهی است پس از بررسی مقالات، آثار برگزیده به چاپ خواهد رسید. شرکت کنندگان در این بخش امتیازات نواندیشانی دریافت خواهند کرد. 7
mvakili 2726 ارسال شده در 13 شهریور، 2013 همه میتونن کمک بکنن آناهیتا خانم ... هر چی نویسنده ها بیشتر باشن کیفیت کار بالا میره در حال حاضر: (با لحن تبلیغاتی بخونید) دانشجویان، اساتید و صاحب نظران میتوانند مقالات خود را تا 15 ام تیر ماه سال جاری به دبیرخانه مجله به نشانی قاسم زارع ارسال نمایند. بدیهی است پس از بررسی مقالات، آثار برگزیده به چاپ خواهد رسید. شرکت کنندگان در این بخش امتیازات نواندیشانی دریافت خواهند کرد. من چی ؟! به من امتیازات نواندیشانی نمیدید؟! 7
soil eng 17164 ارسال شده در 13 شهریور، 2013 من چی ؟! به من امتیازات نواندیشانی نمیدید؟! شما روحیت هنریه! ی شاخه گل از طرف انجمن میفرستیم واست 15 تیر خیلی خوبه...حتما چن تا خوبشو میفرستم 3
mvakili 2726 ارسال شده در 13 شهریور، 2013 شما روحیت هنریه! ی شاخه گل از طرف انجمن میفرستیم واست 15 تیر خیلی خوبه...حتما چن تا خوبشو میفرستم باشه منم به جای فایل PDF مجله براتون "لبخند ژوکند" میفرستم آخه روحیم خیلی هنریه 4
amirgb 8546 ارسال شده در 13 شهریور، 2013 به فرموده ی استاد حمید من هم مقاله رو دو بخشی می نویسم و ارسال می کنم 6
soil eng 17164 ارسال شده در 13 شهریور، 2013 باشه منم به جای فایل PDF مجله براتون "لبخند ژوکند" میفرستم آخه روحیم خیلی هنریه نه دیگه زیادش خوب نیس! به فرموده ی استاد حمید من هم مقاله رو دو بخشی می نویسم و ارسال می کنم شدیم 6 نفر:hapydancsmil: 5
Hamid Ghobadi 12840 مالک ارسال شده در 13 شهریور، 2013 شدیم 6 نفر:hapydancsmil: امیر رو قبلا گفته بودما! جدیدترین عضو آناهیتاست که ما رو کرد 6 نفر ... من فکر میکنم امیر آقا داره حیف میشه ! باید یه تاپیک معرفی ویژه امیرآقا بزنم. 5
soil eng 17164 ارسال شده در 13 شهریور، 2013 امیر رو قبلا گفته بودما!جدیدترین عضو آناهیتاست که ما رو کرد 6 نفر ... من فکر میکنم امیر آقا داره حیف میشه ! باید یه تاپیک معرفی ویژه امیرآقا بزنم. آره ولی خودش نبود ک بیاد و تایید کنه:icon_pf (34): اهوم...تخصصشو ک قبلا داشت..الانم ک رشته ش شده..ولی جزو کشاورزان گمنام 5
Hamid Ghobadi 12840 مالک ارسال شده در 13 شهریور، 2013 اللحساب لوگو این شده: (البته من کمی توش فضولی کردم) آقا محمود زحمتش رو کشیده و تا چاپ اولین شماره خودش میتونه تغییراتی بده ... عزیزان میتونن نظرهاشونو به محمود بگن ... خلاصه اینکه دیگه خودمون با خودمون صلاح و مشورت کنیم دیگه من نیام هی بگم اینطوری اونطوری 6
mvakili 2726 ارسال شده در 13 شهریور، 2013 سلام بچه ها لازم به توضیحه که (البته به حمید قبلا توضیح مختصری دادم) من خیلی وقت نگذاشتم و تقریبا بعد از 4 -5 تا اتود یکیش انتخاب کردم و زدم به محض دستیابی به ایدهای بهتر قطعا جایگزین خواهد شد. از شما دوستان گلم هم میخوام که پیشنهاد، انتقاد و یا نظرات خودتون محبت بفرمایید در ضمن از آقا حمید گل گلاب هم میخوام که اگه براش مقدوره اون یکی رو که با دایره لی آوت شده رو جایگزین کنه 5
Hamid Ghobadi 12840 مالک ارسال شده در 13 شهریور، 2013 سلام بچه ها لازم به توضیحه که (البته به حمید قبلا توضیح مختصری دادم) من خیلی وقت نگذاشتم و تقریبا بعد از 4 -5 تا اتود یکیش انتخاب کردم و زدم به محض دستیابی به ایدهای بهتر قطعا جایگزین خواهد شد. از شما دوستان گلم هم میخوام که پیشنهاد، انتقاد و یا نظرات خودتون محبت بفرمایید در ضمن از آقا حمید گل گلاب هم میخوام که اگه براش مقدوره اون یکی رو که با دایره لی آوت شده رو جایگزین کنه باشه چشم اینم اون یکی: اما من اولی رو بیشتر ترجیح دادم چون کشاورزی و منابع طبیعی رو بهتر توی اون لوگو دیدم یعنی خیلی راحت ذهن بیننده رو به این سمت میکشونه خصوصا منابع طبیعی! (فقط اون مثلث سبز رنگ) 5
amirgb 8546 ارسال شده در 13 شهریور، 2013 لوگو بیشتر من رو یاد شبکه ی ابرسانی میندازه تا خود کشاورزی و منابع طبیعی 5
ارسال های توصیه شده