HaMiD.CFD 20379 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ فوق العادس.....دقیقا چیزی که مد نظرم بودو گذاشتین اگه دقت کنین بالای اون چندتا شستی یه صفحه لمسی میبینید که بهش میگن hmi...... که برای طراحی اون صفحه لمسی این عکسها و تصاویرو میخوام..... خیلی خیلی ممنون این فیلر پدیده پارس هست،مربوط به پت یک لیتری شیر wincc حیفم اومد اینو نگم.... اون صفحه hmi که میبینید برای شرکت دلتاس و یه دکمه سبز رنگ داره که روش نوشته sys که با نگه داشتن چند ثانیه ای این دکمه وارد صفحه تنظیمات شرکت دلتا میشید خاله آذر ممنون بچه ها عکسای فانتزی هم قبوله ها.....برای طراحی روی دکمه هام به کار میادش من عکس فانتزی ندارم همه ش واقعی هست:دی یه چنتا از فیلر نوشابه سیدل مربطو به خط خوشگوار میذارم دو تا از خود مانیتور اپراتور گرفتم ببین منظورت همین هست یکی هم از خود فیلر هست فیلر ماست نوشابه دوغ کره ....اینا هر چی بخوای من دارم کلا خط غذایی من را دستمه 4 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۲ ممنون حمید جان.... من بر بک گرند میخوام....مثل این: یه دستگاه بسته بندی الویه هم دارم اگه لازم داشتی بگو عکسی فیلمی ازش برات بفرستم 7 لینک به دیدگاه
alienergy 14 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۳ راستی دوستان عزیز در مورد طراحی یک سیستم انرژی خورشیدی برای لوازم الکتریکی خانه کمک لازم دارم هر کسی مطلبی در این مورد داره منو راهنمایی کنه ممنون میشم لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ سلام... بچه ها من دوباره به چندتا عکس نیاز دارم.... این دفعه یه عکس جَک میخوام ولی واقعی نباشه از این فانتزیا که مثل نقاشیه...اسممشو نمیدونم چیه از اونا میخوام.... اگه دارید ممنون میشم کمک کنید... با تشکر از همه دوستان لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده