mahnaz 7584 ارسال شده در 3 شهریور، 2013 سلام بر همه دوستان عزیز قراره اگه خدا بخواد و دوستان علاقه داشته باشن و کمک کنن مقاله گروهی انجمن برق رو آماده کنیم از همه دوستان عزیزی که : اول : علاقه دارن دوم : وقت دارن سوم : پشتکار دارن همینجا دعوت می کنیم که آمادگی خودشونو اعلام کنن :icon_gol: که بتونیم به کمک دانش و معلوماتتون مقاله ای درخور مهندسان عزیز انجمن ارائه بدیم :icon_gol::icon_gol: تا آخر همین هفته منتظر اعلام آمادگیتون هستیم که به امید خدا بتونیم با جدیت شروع کنیم هر پیشنهادی دارین مطرح کنین که بهترین تصمیم رو قبل از شروع کار بگیریم :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: تمام شرایط رو هم به ترتیب تا آخر هفته اعلام می کنیم :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: منتظر همتون هستیم :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: 28
mahnaz 7584 مالک ارسال شده در 3 شهریور، 2013 من پایه ام اولین داوطلب آقا مهدی منم هستم سرکار خانم :mrsbeasley: به به عباس آقا اگه نمیومدی خودم میومدم میاوردمت سلام منم هستم ولی تا 25 ام درگیر دانشگاهم سلام بهار خانم بعد 25 ام منتظرتیم عزیزم 9
3Tilla 3844 ارسال شده در 3 شهریور، 2013 کار خوبیه ببینید علاقه وقت و پشتکار باید قبلش تخصص تو یه زمینه ای باشه که بشه مقاله .... من خودم رو خیلی مبتدی میبینم شما استارت بزنید منم ببینم سطح چطوره میام که در صحنه باشم 12
mahnaz 7584 مالک ارسال شده در 4 شهریور، 2013 کار خوبیه ببینید علاقه وقت و پشتکار باید قبلش تخصص تو یه زمینه ای باشه که بشه مقاله .... من خودم رو خیلی مبتدی میبینم شما استارت بزنید منم ببینم سطح چطوره میام که در صحنه باشم درست عزیزم توی این مورد دقیقا حق با توه من برای این تخصص رو ننوشتم که اونایی که علاقه و پشتکار دارن بیان خودم راهشون میندازم بیا منتظرتیم 8
mahnaz 7584 مالک ارسال شده در 4 شهریور، 2013 دوستان عزیز اصلا در زمینه تخصص نگران نباشین زمینه ای که قراره درموردش از همین ابتدا کار کنیم رو خودم راه میندازم جای هیییییییییییییچچچچچ نگرانی اصلا نیست حرف فايزه جان کاااااااااملا درسته این زمینه ای که قراره توش کار کنیم من یکی دوساله که دارم کار میکنم و مطمئنا از شما هم انتظار یه شبه یادگیری اونو ندارم توی نوشتن این مقاله من صد در صد بهتون اطمینان به نتیجه رسوندنشو میدم کاملا جدی و بدون هیچ گونه شوخی که بخواییم نصفه نیمه بزاریمش:hapydancsmil: برای همین، کاری که به عهده هرکدوم از دوستان گذاشته بشه باااااید انجام بشه وگر نه بدون هیچ گونه تعارفی از اون یه مقاله ...:icon_pf (34): برای همین گفتم که اگه علاقه، وقت و پشتکار دارین پا پیش بزارین و نگران بقیه کارا نباشین. چون برای این کار اول این سه تا خیلی مهمن که کارایی که برنامه ریژی میکنیم و به عهده تون میزاریم رو انجام بدین و بتونین خودتونو برسونین بیاین و نگران نباشین:icon_gol::icon_gol: منتظرتون هستیم:icon_gol::icon_gol: 10
mahnaz 7584 مالک ارسال شده در 4 شهریور، 2013 خب دوستای عزیزم برای اینکه این قضیه کمی از ابهام خارج بشه کمی مساله رو باز می کنم قصد من از راه انداختن همچین تاپیکی اول از همه یه فعالیت خیلی خیلی مفید توی انجمنه نو اندیشانه انجمنی که چند سال پیش زمانی که برای اولین بار عضوش شدم خیلی بهم کمک کرد و کارمو راه انداخت و این قضیه رو هیچ وقت یادم نمیره دوم هم یه فعال خیلی مفید برای اوناییه که میان اینجا و قصدشون یادگیریه هرچه بهتر و بیشتر مسائلیه که در آینده مطمئنا بدردشون میخوره چه اونایی که تا الان مقاله ننوشتن و میخوان یاد بگیرن و چه اونایی که مقاله نویسی بلدن و تا الان هم مقاله نوشتن دسته اول انگیزه زیادی برای یادگیری دارن دسته دوم هم توی این مسیر میتونن مهارت مقاله نویسیشون رو افزایش بدن موضوعی که قراره روش کار کنیم رو زمانی که اعضا مشخص شدن کامل باز میکنم ... و برنامه ریزی لازم رو هم برای پیشرفتن گروه به صورت همزمان حتما در اختیارتون قرار میدم زمینه ای که قراره توش کار کنیمو خودم هم کار کردم هم توش مقاله دادم برای همین کارمون خیلی خیلی راحت تر میشه تنها توقعی که از دوستان میره اینه که کارایی که بنابر تواناییهاشون بر عهدشون گذاشته میشه رو توی زمان خواسته شده و با دقت مناسب انجام بدن که هم باعث پیشرفت درست و به موقع کارا بشه و هم نظم و برنامه گروه رو بهن نزنه که ایشالله در نهایت منجر به چاپ چندین مقاله توسط این گروه بشه ببخشید اگه زیاد صحبت کردم 12
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 میگما کلا کسی نظری نداره؟؟؟؟؟؟؟ من که تا حالا مقاله ننوشتم بر همین نمیتونم نظری بدم.....به خاطر همین منتظرم استارت کار بخوره 4
mahnaz 7584 مالک ارسال شده در 5 شهریور، 2013 من که تا حالا مقاله ننوشتم بر همین نمیتونم نظری بدم.....به خاطر همین منتظرم استارت کار بخوره نه منظورم در مورد مقاله نیست هر پیشنهادی که به نظرتون میرسه که برای برنامه ریزیش داشته باشین یا هر سوال دیگه ای 3
Abbas.H 15131 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 میگما کلا کسی نظری نداره؟؟؟؟؟؟؟ مگه باید نظر بدیم ؟؟ بابا من دو روزه منتظرم بیای موضوع بدی برم یه مقاله تمیز برات بنویسم چه نظری ؟ خو بگو چیکار کنیم دیگه 3
Abbas.H 15131 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 نه منظورم در مورد مقاله نیستهر پیشنهادی که به نظرتون میرسه که برای برنامه ریزیش داشته باشین یا هر سوال دیگه ای خو تو چهارچوب اولیه شو بگو که اصلا چی تو ذهنته....... من میگم چیکار کنی 3
mahnaz 7584 مالک ارسال شده در 5 شهریور، 2013 خو تو چهارچوب اولیه شو بگو که اصلا چی تو ذهنته....... من میگم چیکار کنی یعنی شماها که برای اولین باره میخواین مقاله بنویسین هییییییچچچچچچچ ابهام یا سوالی توی ذهنتون نیست؟؟؟؟ 2
Abbas.H 15131 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 یعنی شماها که برای اولین باره میخواین مقاله بنویسین هییییییچچچچچچچ ابهام یا سوالی توی ذهنتون نیست؟؟؟؟ نخوردیم نون گندم دیدیم دست مردم آی مجری حالا تو از کجا میدونی من تا حالا مقاله ننوشتم ؟ 2
seyed mehdi hoseyni 27119 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 یعنی شماها که برای اولین باره میخواین مقاله بنویسین هییییییچچچچچچچ ابهام یا سوالی توی ذهنتون نیست؟؟؟؟ من سوالاتم در حین کار پیش میاد 3
mahnaz 7584 مالک ارسال شده در 5 شهریور، 2013 نخوردیم نون گندم دیدیم دست مردم آی مجری حالا تو از کجا میدونی من تا حالا مقاله ننوشتم ؟ گفتم شماها.. منظورم کلی بود اونایی که تاحالا مقاله ننوشتن فقط سوال میپرسن ولی اونایی که مقاله دادن باید پیشنهاد هم بدن:spiteful: حالا پیشنهادتو بده:gnugghender: 3
Abbas.H 15131 ارسال شده در 5 شهریور، 2013 گفتم شماها.. منظورم کلی بود اونایی که تاحالا مقاله ننوشتن فقط سوال میپرسن ولی اونایی که مقاله دادن باید پیشنهاد هم بدن:spiteful: حالا پیشنهادتو بده:gnugghender: پیشنهادم اینه که بگی قراره رو چه موضوعی کار کنیم بعد نفرات اعلام وجود کنن تا بریم مرحله بعد 2
ارسال های توصیه شده