mohsen500 150 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۲ سلام به دوستان گهگاه تمرینهای کاربردی ای بصورت پراکنده تو اینترنت پیدا میشه که مولف اونها دکتر هرمز زارع استاد دانشگاه پورتلند آمریکاست. من چند وقت پیش طی ایمیلی که به ایشون زدم ازشون خواستم تمام تمرینهایی که تالیف کردند رو در اختیارم قرار بدن و ایشون هم لطف کردن و برام فرستادن. این تمرینها رو براتون قرار میدم. امیدوارم استفاده کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 15 لینک به دیدگاه
mohsen500 150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ عزیزان ! این مطلب تا الان 586 بار نمایش داده شده و فکر می کنم همین تعداد هم دانلود داشته اما تا الان فقط یک نفر اون دکمه تشکر رو فشار داده ! ممنون از این همه قدر شناسی دوستان ! 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ عزیزان !این مطلب تا الان 586 بار نمایش داده شده و فکر می کنم همین تعداد هم دانلود داشته اما تا الان فقط یک نفر اون دکمه تشکر رو فشار داده ! ممنون از این همه قدر شناسی دوستان ! ممنون از زحماتی که میکشید. به نظرم آدم بهتر در قبال کار خوبی که انجام میده انتظار تشکر نداشته باشه چون مهم نیت و فکر شماست و اون مهمه. حتی یک نفر هم تشکر کنه باز هم نشون میده شما دل یک نفر رو شاد کردید و این خودش اتفاق بزرگیه. از تعداد کم تشکر ناراحت نشو به تعداد دلهایی که شاد میکنی فکر کن 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ لینک پست اول خراب شده از لینک زیر هم میتونید استفاده کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ [h=3] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] 1 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۳۹۴ [h=3] برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام [/h] 1 لینک به دیدگاه
mohsen500 150 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ ممنون از زحماتی که میکشید.به نظرم آدم بهتر در قبال کار خوبی که انجام میده انتظار تشکر نداشته باشه چون مهم نیت و فکر شماست و اون مهمه. حتی یک نفر هم تشکر کنه باز هم نشون میده شما دل یک نفر رو شاد کردید و این خودش اتفاق بزرگیه. از تعداد کم تشکر ناراحت نشو به تعداد دلهایی که شاد میکنی فکر کن ممنون از توجه شما منم به خاطر تشکر دیگران این مطلب رو نذاشتم. وگرنه راههای دیگه ای هم بود. اما آدم ناراحت میشه از فرهنگ غلطی که بین همه ما رایج شده و اون اینکه فکر میکنیم همه وظیفشونه که بهمون کمک کنن و ما در قبالش کاری انجام ندیم. قدر شناسی دیگران به آدم انگیزه کمک بیشتر میده..... 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، ۱۳۹۴ ممنون از توجه شمامنم به خاطر تشکر دیگران این مطلب رو نذاشتم. وگرنه راههای دیگه ای هم بود. اما آدم ناراحت میشه از فرهنگ غلطی که بین همه ما رایج شده و اون اینکه فکر میکنیم همه وظیفشونه که بهمون کمک کنن و ما در قبالش کاری انجام ندیم. قدر شناسی دیگران به آدم انگیزه کمک بیشتر میده..... حرف شما هم درسته ولی خب هر کدوم تو بخشی که بلدیم فعالیت میکنیم. مثلا من تا حدودی سالید و کد و کتیا و کریر و ... رو بلدم و اونجاا فعالیت میکنم و خوشحال میشم کسی بیاد و چیزی بلد باشم بهش یاد بدم و اگه بخوام آباکوس یاد بگیرم از وجود شما عزیزان استفاده کنم. من نرمافزاری رو بلدم و شما هم یه نرم افزار دیگهبا تبادل اطلاعاتمیشه بهم کمک کرد 2 لینک به دیدگاه
Just Mechanic 27854 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ دانلود نمیشه! دوست عزیز پست اول لینکش خراب شده ازپست 4 به بعد استفاده کن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده