elyartab 305 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۲ سلام کسی نسخه کامل برنامه TrueGrid سراغ داره؟ ممنونم 1 لینک به دیدگاه
Ali.Fatemi4 22826 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، ۱۳۹۲ سلامکسی نسخه کامل برنامه TrueGrid سراغ داره؟ ممنونم اینو پیدا کردم: فكر نمي كنم براحتي بتوانيد اين نرم افزار را پيدا كنيد. به خصوص از طريق دانلود. بنده خيلي دنبالش گشتم نتوانستم پيدا كنم. 1.5 سال قبل). شايد الان شركتهاي داخلي داشته باشند. يك تماسي با تكنو2000 بگيريد شايد مفيد باشد. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام البته اين نرم افزار براي شبكه بندي پيچيده استفاده مي شود. براي شبكه بندي هاي معمولي عمراني فكر نكنم نياز به اين نرم افزار باشد. مسئله را بگوييد شايد بشود جور ديگري حل كرد. از اینجا: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام معمولا سراغ دانشجو های ارشد و دکترا برو شاید داشته باشن 3 لینک به دیدگاه
elyartab 305 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مرداد، ۱۳۹۲ اینو پیدا کردم: از اینجا: برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام معمولا سراغ دانشجو های ارشد و دکترا برو شاید داشته باشن مرسی. اره اتفاقا از بس بحث در مورد این برنامه در منابع فارسی کمه که همون موقع خودم موقع سرچ این صفحه رو هم دیده بودم. مش بندیم تموم شده . بیشتر مایل بودم با خود برنامه آشنا شم که اونم نایاب از آب دراومد در هرحال خیلی ممنونتم :) 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده