*mini* 37778 ارسال شده در 30 مرداد، 2013 درودی دیگر به شما دوستان نظرسنجی مسابقه عکس سری 17 رو با 5 شرکت کننده آغاز میکنیم قبل از اون بسیار سپاسگزارم از دوستانی که شرکت کردند موضوع مسابقه زیباترین ساختمان بلند مرتبه بود جوایز مسابقه :نفر اول: 300 امتیاز + مدال عکاس برتر نفر دوم: 200 امتیاز نفر سوم: 150 امتیاز نظرسنجی چند گانه خواهد بود پس طبق موضوع ،به زیباترین عکس ها میتونید رای بدید نظرسنجی تا پنجشنبه دیگه ینی03/16 خواهد بود و اما عکس های دوستان :mbj6ivxkw3ccem7bie7 :mbj6ivxkw3ccem7bie7 ساختمان بلند مرتبه 1 مناره مسجد جامع برسیان (دوره سلجوقی) ساختمان بلند مرتبه 2 نمایی از برج های مسکونی تهران ساختمان بلند مرتبه 3 برج روما-کامرانیه ساختمان بلند مرتبه 4 برج اداری-تجاری دبی ساختمان بلند مرتبه 5 مناره مسجدالنبی 32
setare.blue 23086 ارسال شده در 30 مرداد، 2013 به نظرم عکس 3 و 5از همه زیبا تر هستش..... از همه شرکت کننده ها ممنونم 11
Saye Noori 10314 ارسال شده در 30 مرداد، 2013 درود؛ همه تصاویر زیبا هستند..اما به نظر من ... زاویه عکاسی،فریم بندی ،نور مناسب و حفظ اصالت بنا در تصویر شماره یک بیشتر رعایت شده. 10
noorano2001 1312 ارسال شده در 31 مرداد، 2013 درود؛همه تصاویر زیبا هستند..اما به نظر من ... زاویه عکاسی،فریم بندی ،نور مناسب و حفظ اصالت بنا در تصویر شماره یک بیشتر رعایت شده. درود دوست عزیز. بنده هم با نظر شما موافقم. به همگی شرکت کنندگان خسته نباشید میگم. 8
sam arch 55879 ارسال شده در 31 مرداد، 2013 سلام.... تمام تصاویر زیبا بودن...رای من برای همشون هست... چند نکته ی خیلی مهم تو عکاسی معماری هست که می دونم همه ی دوستان می دونن...خالی از لطف نیست من تکرار کنم... وقتی موضوع عکس ما بنا هست...مخصوصا در عکاسی معماری که ویژگی های خودش رو داره... پرسپکتیو مناسب هست برای عکس... باید حداقل دو جبهه ی بنا دیده بشه...و از اون مهم تر کل بنا باید تو قاب تصویر قرار بگیره.... عکاسی معماری....قالبا عکاسی فوکوس هست...و موضوع مشخص هست.... از تعدد شاخصه تو تصاویر باید پرهیز کرد... . . . از تصاویر لذت بردم...برای همین به همشون رای دادم... 11
دختر باران 18625 ارسال شده در 31 مرداد، 2013 من 5 رو دوس میدارم:hapydancsmil:3 هم قشنگ بود مرسی از همه 5
honey memar 2377 ارسال شده در 31 مرداد، 2013 1 - 2 - 3 ؛ از نظر سوژه ی معماری عکس 1 رو بیشتر دوست دارم ؛ ولی از نظر زاویه دید و کلا کیفیت عکس بنظرم شماره 2 و 3 بهتر بودن 4
ارسال های توصیه شده