*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۲ درودی دیگر به شما دوستان نظرسنجی مسابقه عکس سری 17 رو با 5 شرکت کننده آغاز میکنیم قبل از اون بسیار سپاسگزارم از دوستانی که شرکت کردند موضوع مسابقه زیباترین ساختمان بلند مرتبه بود جوایز مسابقه :نفر اول: 300 امتیاز + مدال عکاس برتر نفر دوم: 200 امتیاز نفر سوم: 150 امتیاز نظرسنجی چند گانه خواهد بود پس طبق موضوع ،به زیباترین عکس ها میتونید رای بدید نظرسنجی تا پنجشنبه دیگه ینی03/16 خواهد بود و اما عکس های دوستان :mbj6ivxkw3ccem7bie7 :mbj6ivxkw3ccem7bie7 ساختمان بلند مرتبه 1 مناره مسجد جامع برسیان (دوره سلجوقی) ساختمان بلند مرتبه 2 نمایی از برج های مسکونی تهران ساختمان بلند مرتبه 3 برج روما-کامرانیه ساختمان بلند مرتبه 4 برج اداری-تجاری دبی ساختمان بلند مرتبه 5 مناره مسجدالنبی 32 لینک به دیدگاه
moseu 955 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ عکسهای قشنگی بودن دست همگی درد نکنه منم رای خودم رو دادم 11 لینک به دیدگاه
setare.blue 23086 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ به نظرم عکس 3 و 5از همه زیبا تر هستش..... از همه شرکت کننده ها ممنونم 11 لینک به دیدگاه
faezeh mzk 19231 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ دست همگی مرسی خیلی عکسای خوبی شدن رای دادیم 11 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ رای دادییییییییییییییییییییییییم موچکریم 10 لینک به دیدگاه
Saye Noori 10314 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ درود؛ همه تصاویر زیبا هستند..اما به نظر من ... زاویه عکاسی،فریم بندی ،نور مناسب و حفظ اصالت بنا در تصویر شماره یک بیشتر رعایت شده. 10 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ با تشکر از همه دوستان ما نیز رای دادیم 10 لینک به دیدگاه
Mina Yousefi 24161 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ رای دادیممممممممم دست همگی درد نکنه 10 لینک به دیدگاه
noorano2001 1312 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ درود؛همه تصاویر زیبا هستند..اما به نظر من ... زاویه عکاسی،فریم بندی ،نور مناسب و حفظ اصالت بنا در تصویر شماره یک بیشتر رعایت شده. درود دوست عزیز. بنده هم با نظر شما موافقم. به همگی شرکت کنندگان خسته نباشید میگم. 8 لینک به دیدگاه
Farnoosh Khademi 20023 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ رای بدادیم. مینا قرارمون که یادت نرفته 10 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ آفرین ؛آفرین ؛عکسا خیلی خوب بودن لینک به دیدگاه
sam arch 55879 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ سلام.... تمام تصاویر زیبا بودن...رای من برای همشون هست... چند نکته ی خیلی مهم تو عکاسی معماری هست که می دونم همه ی دوستان می دونن...خالی از لطف نیست من تکرار کنم... وقتی موضوع عکس ما بنا هست...مخصوصا در عکاسی معماری که ویژگی های خودش رو داره... پرسپکتیو مناسب هست برای عکس... باید حداقل دو جبهه ی بنا دیده بشه...و از اون مهم تر کل بنا باید تو قاب تصویر قرار بگیره.... عکاسی معماری....قالبا عکاسی فوکوس هست...و موضوع مشخص هست.... از تعدد شاخصه تو تصاویر باید پرهیز کرد... . . . از تصاویر لذت بردم...برای همین به همشون رای دادم... 11 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ آآآآا من چرا خبر نداشتم دست همگی درد نکنه بسسیار عالی 10 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ به 3 رای دادم. به 5 رای ندادم چون واسه عرباس 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، ۱۳۹۲ من 5 رو دوس میدارم:hapydancsmil:3 هم قشنگ بود مرسی از همه 5 لینک به دیدگاه
boyeee barann 995 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ موضوع بعدی عکستون چی هستش؟ 2 لینک به دیدگاه
honey memar 2377 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، ۱۳۹۲ 1 - 2 - 3 ؛ از نظر سوژه ی معماری عکس 1 رو بیشتر دوست دارم ؛ ولی از نظر زاویه دید و کلا کیفیت عکس بنظرم شماره 2 و 3 بهتر بودن 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده