M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۲ یک کتاب بسیار عالی و کاربردی در زمینه تحلیل های اقتصادی و ترمودینامیکی و اگزرژی برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 13 لینک به دیدگاه
mohammad-1625 12 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۲ خیلی ممنون بابت کتابی که برای دانلود قرار دادید. 2 لینک به دیدگاه
alimorad.mansoory 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۲ خيلي خيلي ممنون بابته كتاب 2 لینک به دیدگاه
alimorad.mansoory 15 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آبان، ۱۳۹۲ خيلي خيلي ممنون بابته كتاب 3 لینک به دیدگاه
farahnazebrahimi.fe 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ سلام دوست عزیز ممنون برای این کتاب اما نمیدونم چرا دانلود نمیشه لطفا راهنمایی کنید من به این کتاب خیلی احتیاج دارم . لینک به دیدگاه
farahnazebrahimi.fe 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ دوستان کسی اینجا میتونه این کتابو برای من ایمیل کنه؟من خیلی بهش احتیاج دارم و نمیدونم مشکل چیه که نمیشه دانلودش کرد! ممنون لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ سلام دوست عزیز ممنون برای این کتاب اما نمیدونم چرا دانلود نمیشه لطفا راهنمایی کنید من به این کتاب خیلی احتیاج دارم . دوستان کسی اینجا میتونه این کتابو برای من ایمیل کنه؟من خیلی بهش احتیاج دارم و نمیدونم مشکل چیه که نمیشه دانلودش کرد! ممنون سلام دوست عزیز من الان چک کردم، لینک دانلود مشکلی نداره، اگه این آیکن رو نمی بینین یکی دوبار رفرش کنین درست میشه: لینک به دیدگاه
farahnazebrahimi.fe 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ ممنون این آیکون هست اما وقتی کلیک میکنم دانلود نمیکنه!یعنی لینک رو هم بهم میده اما dl نمیشه 2 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ ممنون این آیکون هست اما وقتی کلیک میکنم دانلود نمیکنه! بعد یه آیکن دیگه نمایش میده دانلود فایل، رویاون کلیک کنین، یا لینکی که نمایش میده رو مستقیم به IDM بدین. لینک به دیدگاه
farahnazebrahimi.fe 13 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ بعد یه آیکن دیگه نمایش میده دانلود فایل، رویاون کلیک کنین، یا لینکی که نمایش میده رو مستقیم به IDM بدین. بله دوست عزیز متوجه هستم :) لینک دانلود رو بهم میده اما وقتی روی ایتم دانلود کلیک میکنم دانلود نمیکنه 1 لینک به دیدگاه
Imaaan 17059 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۳ بله دوست عزیز متوجه هستم :) لینک دانلود رو بهم میده اما وقتی روی ایتم دانلود کلیک میکنم دانلود نمیکنه منظورم لینکی هست که تولید میشه: از اینم میشه استفاده کرد، روی آیکن پایینش هم کلیک کنی، بازمفرقی نمی کنه باید دانلود بشه. 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده