دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۲ :ws28:منو که نمیگیتکیه کلام مسئول آموزش دانشکدمون اینه...نمیییییییدونم...چراااااااا آخه....مگه چی شدهههههههههه منظور من شما باشی؟نه اصلن ...خیالت تخت تخت منظورم مسئول آموزش دانشکدتون بود 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ الان جدیدا تکیه کلامم شده این ( بعد تازه) :| یعنی هنو هیچی حرف نزدم، یهو میگم: بعد تازه... :| 2 لینک به دیدگاه
Tamana73 28832 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ (لامصب) (دیووووووونه) (عمته) تو ترک خیلیای دیگه البته:icon_pf (34): 3 لینک به دیدگاه
.Apameh 25173 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ "لــــــــعنتی" کلماتی که بابا توش بکار رفته زیاد میگم... "نه بابا، برو بابا، آهان بابا" "مثلا" هم زیاد میگم جدیدا هم "الَکــــــــی ، شوخی میکنی؟؟توروخدا؟؟ " هم اضافه شده :| 3 لینک به دیدگاه
دختر باران 18625 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۳ عجب! اونم از یه بنده خدا یاد گرفتم. ببین میدونی و دنباله حرفم.بعضی ها هم ک نمیدونن تیکه کلامه میگن چیو؟ 3 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 بهمن، ۱۳۹۳ من قبلا زمانی که فک کنم سریال نقطه چین پخش میشد میگفتم ببین گللللللللللم یه بارم داشتم به پسر عمم صحبت میکردم یهو گفتم ببین گللللللم اونم از من بزرگتره یهو هر دومون هنگ کردیم قیافه هامون دیدنی بود:ws28::ws28:الان ولی یادم نمیاد چی میگم 2 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ من قبلا زمانی که فک کنم سریال نقطه چین پخش میشد میگفتم ببین گللللللللللم یه بارم داشتم به پسر عمم صحبت میکردم یهو گفتم ببین گللللللم اونم از من بزرگتره یهو هر دومون هنگ کردیم قیافه هامون دیدنی بود:ws28::ws28:الان ولی یادم نمیاد چی میگم الان نداری دیگه/ 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ الان نداری دیگه/ چرا جدیدا به دوستام و نزدیکانم همش میگم نقطه چین نمیدونم اینو از کجا اوردم همیشه هم همه میگن تو نقطه چین چی بذاریم منم میگم هرچی دوس دارین لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ چرا جدیدا به دوستام و نزدیکانم همش میگم نقطه چین نمیدونم اینو از کجا اوردم همیشه هم همه میگن تو نقطه چین چی بذاریم منم میگم هرچی دوس دارین الان میشه با مثال توضیح بدی که چطوری نقطه چین رو تو جمله هات میاری؟ 1 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ الان میشه با مثال توضیح بدی که چطوری نقطه چین رو تو جمله هات میاری؟ مثلا میخوام دوستمو صدا بزنم میگم نقطه چین بیا اینجا کارت دارم یا میگم نقطه چین این چیه میگی افتااااااااااااااااد یا بازم مثال بزنم؟ 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ مثلا میخوام دوستمو صدا بزنم میگمنقطه چین بیا اینجا کارت دارم یا میگم نقطه چین این چیه میگی افتااااااااااااااااد یا بازم مثال بزنم؟ جدا عجیب بود 2 لینک به دیدگاه
saghar... 6666 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 بهمن، ۱۳۹۳ جدا عجیب بود من کلا انسان عجیب و خاصی هستم 1 لینک به دیدگاه
pary naz 2414 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 بهمن، ۱۳۹۳ من که از بچگی تا حالا کلی تکه کلام داشته ام!!!! مثلا تو دوران فکرکنم دبستان چرت منچل تکه کلامم بود... الان هم ببند-راستی-مثلا-خداشفات بده-و.... اگه بازم یادم اومد حتما ذکر میکنم 1 لینک به دیدگاه
Hanaaneh 28168 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، ۱۳۹۳ جدیدا آخرِ جمله هام یه پس میارم : | باشه پس خب پس ما هم میاییم پس : | 4 لینک به دیدگاه
roksana6 119 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اردیبهشت، ۱۳۹۶ 1.جا دست نداره و 2.اره تو خوبی لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده