Moment 15228 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ سلام دوستان عزیز این تایپیک رو زدم تا تکیه کلامای خودتون و دوستاتون رو بنویسید تا دور هم بخندیم.... و یه کم این زندگی تخیلیمون رو فراموش کنیم تکیه کلام یکی از استادامون رو مینویسم واستون حیرت انگیزهههههههه کنج های خاطره انگیز 17 لینک به دیدگاه
saman 7 8787 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ تیکه کلام من فکر میکنم همش میگم ببین بچه 11 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ بگو خب وااااای شاید باورتون نشه، من یه مدتِ طولانی، وقتی که دانشجو بودم، تیکه کلامم بگو خب بود:icon_pf (34): با استادام میخواستم حرف بزنم، واسه اینکه خوب توجیه بشن، وسطِ حرفام یهو بهشون میگفتم: بگو خب....! الانم که تیکه کلامه همه شده سر جریاناتِ سریالِ مادرانه 11 لینک به دیدگاه
Javid Maleki 11668 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ وااااای شاید باورتون نشه، من یه مدتِ طولانی، وقتی که دانشجو بودم، تیکه کلامم بگو خب بود:icon_pf (34):با استادام میخواستم حرف بزنم، واسه اینکه خوب توجیه بشن، وسطِ حرفام یهو بهشون میگفتم: بگو خب....! الانم که تیکه کلامه همه شده سر جریاناتِ سریالِ مادرانه عجب دختر بدی بود تو آدم به استادش میگه بگو خب چش سفید؟! 10 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ عجب دختر بدی بود تو آدم به استادش میگه بگو خب چش سفید؟! حالا اسپمم میشه، ولی بذار بگم... یه سری استادمون نیومده بود، رفتم به مدیر گروه بچه های علوم دامی گفتم : سلام آقا... ما استادمون، خانومX....... (دیدم حرفامو تایید نمیکنه) گفتم: بگو خب... گفت: خـــــــب؟؟؟ دوستام ریسه رفته بودن... خودشم خنده ش گرفته بود... اینم از خاطره ی تیکه کلامِ بنده... شما رو به خدای بزرگ میسپارم.... 15 لینک به دیدگاه
manjari 2934 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ تکیه کلام شدیدم (وسط حرفام میگم خب؟) ولی قبل از این تکیه کلامم این بود که آخر جمله طرف مقابل بعد از کلی حرف میگفتم، دروغ اولین بار داداشم شاکی شد فکر کرد مسخرش میکنم ولی بعدش سوژه شدم 11 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ من وقتی کلمه کم میارم هی میگم"مثلا":banel_smiley_4: 12 لینک به دیدگاه
IT Maryam 1201 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ "البته"! "که" هم به طور غیر ارادی زیاد در جملاتم میاید. من نمیگویم خودش میاید. :5c6ipag2mnshmsf5ju3 10 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ تکه کلام من به طور مثال ای حال میده داری حرف میزنی یک هو میگی به طور مثال بازم باید حرف بزنی:hapydancsmil: 9 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ تکه کلام من به طور مثال ای حال میده داری حرف میزنی یک هو میگی به طور مثال بازم باید حرف بزنی:hapydancsmil: این جمله آخرتونو خوب نمیفهمم معنیش اینه که دوس دارین حرف بزنین؟ 6 لینک به دیدگاه
مجید بهره مند 43111 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ این جمله آخرتونو خوب نمیفهمممعنیش اینه که دوس دارین حرف بزنین؟ توی بعضی وقتها برای اذیت کردن خود اگاه انجام میدم ولی چه کنم که توی 95 درصدشم نا خود اگاه می پره بیرون به طو مثال............ 6 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ یه رفیق شمالی دارم تکیه کلامش اینه: تو مرا بگو که 15 لینک به دیدگاه
آرتاش 33340 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ 2تا تیکه کلام دارم یاشاو هن بابا که میشه همون آره بابا کلا این کلمه ی بابا رو زیاد میگم نه بابا برو بابا آره بابا 10 لینک به دیدگاه
black banner 9103 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ اصن يه وضي ... يك مدت تيكه كلامم بود / هر چي تعريف ميكردم آخرش ميگفتم '' اصن يه وضي '' الان تكه كلام ندارم 11 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ تکیه کلام رفیقام تف به این زندگی تف به این شانس عه که هی زرشک گوش بده ببین چی میگم 10 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ تکیه کلام رفیقامتف به این زندگی تف به این شانس عه که هی زرشک گوش بده ببین چی میگم این زرشکو لابد از شما یاد گرفته شما خودت همش میگی زرشک 7 لینک به دیدگاه
Moment 15228 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ این زرشکو لابد از شما یاد گرفتهشما خودت همش میگی زرشک گوش بده ببین چی میگم اون دوتا آخریش مال خودمه 7 لینک به دیدگاه
دل مانده 7714 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۹۲ گوش بده ببین چی میگم اون دوتا آخریش مال خودمه مثلا الان من نفهمیده بودم مثلا مثلا 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده