minoomy 345 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام بچه ها حالتون خوبه؟من دیروز از بالای کوه یه جوجه پیدا کردم ولی نمیدونم جوجه کدوم پرنده س.خیلیم ناز و شلوغه عکسشو میذارم اینجا توروخدا یکی راهنماییم کنه مرسی :) 10 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ سلام بچه ها حالتون خوبه؟من دیروز از بالای کوه یه جوجه پیدا کردم ولی نمیدونم جوجه کدوم پرنده س.خیلیم ناز و شلوغه عکسشو میذارم اینجا توروخدا یکی راهنماییم کنه مرسی :) فکر کنم کبک باشه 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ هرچی پیدا میکنی نباید ورداری بیاری خونه که 5 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ بلد نیستمش ولی شبیهه طرقه اس 3 لینک به دیدگاه
minoomy 345 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ من یه ساعت دنبال لونه و مامانش گشتم ولی پیدا نکردم و چون هوا طوفانی بود ترسیدم از سرما بمیره واس همین ورش داشتم :( ولی کبک نیستا چون من عکس بچه کبکو تو نت دیدم فرق میکرد.پاهاش چاق بود 2 لینک به دیدگاه
α.ž.ה.α.$ 517 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اردیبهشت، ۱۳۹۲ ووووووووییییییییییی چه خوشمله اما من نمیدونم چه جوجه چه پرنده ایه 2 لینک به دیدگاه
IT Maryam 1201 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ چقدر هم بداخلاق افتاده! کار پسندیده ای کردید! فکر نمیکنم کبک باشد. کبکها پرهای کم حجم تر و مرتب تری دارند و پاهایشان هم قرمز مایل به نارنجی است. ولی اگر عکس نیمرخش را هم بگذارید تا نوکش معلوم شود، شاید تشخیصش برای دوستان راحت تر باشد. 2 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ فکر کنم داداششه این بلدرچینه از تو نت پیداش کردم 3 لینک به دیدگاه
minoomy 345 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اینم عکس جوجو از نیمرخ مرسی پانیسا جون ولی پاهاشون باهم فرق داره 3 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 اردیبهشت، ۱۳۹۲ اینم عکس جوجو از نیمرخ مرسی پانیسا جون ولی پاهاشون باهم فرق داره داداشش جوجه یه روزست خوب تنش کوچیکه پاهاش گنده به نظر میاد اینارو ببین خانوادشونه 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ اوه اوه چه خبره اینجا پانی جون عکس کم نیاری؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ اوه اوه چه خبره اینجا پانی جون عکس کم نیاری؟؟؟ نه فدات شم یه عکس از شجره نامش دارم میذارم حالا 1 لینک به دیدگاه
Sepideh.mt 17530 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ داداشش جوجه یه روزست خوب تنش کوچیکه پاهاش گنده به نظر میاد اینارو ببین خانوادشونه من همه این پدسوخته هارو میخوام 1 لینک به دیدگاه
panisa 12132 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 خرداد، ۱۳۹۲ من همه این پدسوخته هارو میخوام میخرم همشونو برات 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده