azarafrooz 14221 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اردیبهشت، ۱۳۹۲ آیا تا به حال دقت کرده اید که چرا برخی از شربت هایی که به صورت پودر وجود دارند برای استفاده نیازی به شکر ندارند یا به اصطلاح شیرین هستند، و تنها اندکی از این پودر می تواند 1.5 لیتر آب را شیرین کند. این امر به این علت است که در این شربت ها کریستال های ریز ساخارین که 300 برابر ازشکر شیرین ترند وجود دارند. ساخارین که از آن به عنوان شکر مصنوعی نیز یاد میشود، برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سفید رنگی با برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 224درجه سانتیگراد هستند که حدود 550 بار بیشتر از برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام (قند معمولی) شیرین است. از این ماده به شکل گستردهای بهعنوان شیرین کننده استفاده میشود. استفاده از ساخارین در برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام به علت برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بودن ممنوع است. آزمایش این امر بر روی موشها مثبت بوده است. 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده