Hanaaneh 28168 ارسال شده در 18 مرداد، 2013 سلام دوستان عزیز نمیدونم کار خوبیه که دارم یه پست رو الکی هدر میدم یا نه ولی راستش چند روز دیگه قراره در دانشگاه یه جلسه ای برگزار بشه که مباحث مورد نظر هم در رابطه با فیلمنامه نویسی و ساخت مستند هستش و از من هم برای این جلسه دعوت شده حالا میخوام برم اونجا مثلا حرف بزنم اما خب دوست دارم یه چیزایی بگم که واقعا مفید باشه و اسپم نباشن کسی هست که در این زمینه اطلاعاتی داشته باشه و بتونه منو یاری کنه؟ قلبا از همکاریتون سپاسگذارم 6
Hamid Ghobadi 12840 ارسال شده در 18 مرداد، 2013 حنانه جان به این سوالام جواب بده!؟ چرا از تو دعوت شده؟ توی تشکل خاصی فعالیت داری؟ سمتی توی این تشکل ها داری؟ مثلا من یکسال دبیر کانون فیلم و عکس و یکسال دبیر کانون تئاتر و ... بودم! جلسه از طرف کیه؟ میخواین روی چه موضوعی حرف بزنید؟! میدونی قضیه برام مبهمه! چه جلسه ایه؟ میخواین درس فیلمنامه نویسی بدین یا میخواین فعالیت فرهنگی ای داشته باشید؟ روشنم کن لفطا! 2
shadmehrbaz 24772 ارسال شده در 18 مرداد، 2013 عجب... به هر حال بنظر من بد نیست به این لینک مراجعه کنید شاید برای کم نیاوردن مفید باشه : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 4
peyman sadeghian 30244 ارسال شده در 19 مرداد، 2013 علی الحساب میفرستمش تالار موسیقی مهند جان ازاینجا به بعدش با خودت 2
ارسال های توصیه شده