Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ اول یه سری اطلاعات راجع به گرگها پیدا کن .... اونایی که از نظرت تغییر کنن بهتر میشه رو انتخاب کن و با دلیل منطقی بنویس که چرا تغییرشون دادی بازم اگه یادت نیومد به اینجا یه نگاهی بنداز رو چِــشَـــــم سحر ببینم چه میکنیا!!! فاطمه جان سحر خانم با زبون خوش هم شرکت میکنه! حمیــــد از الان به رعشه افتاد با ظهـــور رقیـــبِ قَـدَری چــــون مـــــن زبونِ خــوش سرم نمیشه، با کتـک اومدم سحر در جریان خشـــــم شاروک هستش واسه همین زبون خوش رو به خوبی میفهمه خــشم شاروک = خشـم اژدهــــا 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ رو چِــشَـــــم حمیــــد از الان به رعشه افتاد با ظهـــور رقیـــبِ قَـدَری چــــون مـــــن زبونِ خــوش سرم نمیشه، با کتـک اومدم خــشم شاروک = خشـم اژدهــــا بعدش میگن چرا سحر قراره اول بشه دست های پشت پرده درکار نیست ..... بلکه شور و شعف هستش که باعث میشه کسی اول بشه حمید ببینیم تو چه میکنی و کیو به زور مجبور به شرکت در مسابقه میکنی 1 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ یه دونه مدال و اینهمه شلوغی؟!؟! این همه شرکت کننده زورکی؟!؟! 1 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ یه پیشنهاد بدم؟؟؟ دوستان لدفن نظراتتون رو بگین میگم مدال علمی رو به کاربری بدیم که از نظر علمی گرگ رو مورد بررسی بیشتری قرار داده .... نه کسی که فقط از نظر بقیه اول شده و تو نظرسنجی رای آورده دلایلش برا تغییرات علمی تر و بهینه تر هستش ..... نظرتون چیه؟؟؟ همه تغییرات رو آنالیز میکنم و میگم کدوم علمی تر و بهینه تره .....چطوره؟؟ برا من زمان زیادی میبره و کارم سخت تر میشه اما به نظرم باعث میشه سطح مسابقه بالاتر بیاد و رقابت شیرین تر بشه و بیشتر با تغییرات ژنتیکی آشنا بشید البته این آنالیز بعد از نظرسنجی و مشخص شدن نفر اول هستش! زود بیاید نظرتونو بگید 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ الان من خشمگین بشم خوبه ؟؟؟ چرا نظر نمیدین ؟؟؟ چرا منو عصبی میکنین ؟؟ 3 لینک به دیدگاه
unstoppable 5989 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ نه....نه...خشمگین نشو...به زور شرکت کننده آوردین ، انصراف میدن... خوب اگه علمی بشه تکلیف من که زیاد با ژنتیک آشنا نیستم چیه؟!؟! 3 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 خرداد، ۱۳۹۲ نه....نه...خشمگین نشو...به زور شرکت کننده آوردین ، انصراف میدن...خوب اگه علمی بشه تکلیف من که زیاد با ژنتیک آشنا نیستم چیه؟!؟! خوب یه جور ریسک کردنه دیگه .... قرار نیست که همه دقیقا و ژنتیکی تغییرش بدن .... همین که دلیلش علمی باشه و کمترین آسیب رو به جانور بزنه و منافع حیوان رو به خطر نندازه و ... خودش یه تغییر هنرمندانه است حتما نباید با ژنتیک آشنا باشید بعدشم این یه پیشنهاده ... دوس دارم نظراتتون رو بشنوم 3 لینک به دیدگاه
Hamid Ghobadi 12840 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ شاروک جان پیشنهاد میکنم برای افزایش اعتبار علمی و اهداء امتیاز از نظر تخصصی، درصدی رو به داوری تخصصی اختصاص بدی. یه چیزی مثل مسابقات عکس ما! ما 20 تا 30 درصد امتیاز رو به عهده داور و مابقی امتیازها رو به عهده بر و بچه های باصفای اینجا گذاشتیم! همش نظر داور باشه کسل کننده و دفع کننده است! 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ شاروک جانپیشنهاد میکنم برای افزایش اعتبار علمی و اهداء امتیاز از نظر تخصصی، درصدی رو به داوری تخصصی اختصاص بدی. یه چیزی مثل مسابقات عکس ما! ما 20 تا 30 درصد امتیاز رو به عهده داور و مابقی امتیازها رو به عهده بر و بچه های باصفای اینجا گذاشتیم! همش نظر داور باشه کسل کننده و دفع کننده است! فعلا طبق قبل پیش میرم .... شاید سری بعدی داور انتخاب کردیم بچه ها که نمیان نظر بدن 2 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ شاروک کی استارت مسابقه رو میزنی؟ چن نفر فرستادن؟ چن نفر در راه ارسال کردنن؟ 4 لینک به دیدگاه
Strelitzia 17128 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ شاروک کی استارت مسابقه رو میزنی؟چن نفر فرستادن؟ چن نفر در راه ارسال کردنن؟ من فرستادم الایو 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ شاروک کی استارت مسابقه رو میزنی؟چن نفر فرستادن؟ چن نفر در راه ارسال کردنن؟ امشب تاپیک نظر سنجی رو میزنم انقدر سطح مسابقات بالاست که من پشیمون شدم از شرکت در مسابقه یعنی واقعا رقابت تنگاتنگی میشه 4 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ :icon_pf (34): جانم عزیزم؟؟؟ 2 لینک به دیدگاه
anvil 5769 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ جانم عزیزم؟؟؟ دارم به گرگ بدبخت فک میکنمو به نتیجه 2 لینک به دیدگاه
شــاروک 30242 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 خرداد، ۱۳۹۲ دارم به گرگ بدبخت فک میکنمو به نتیجه اصن نگران نباش 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده