رفتن به مطلب

تعـریف افـراد مختلـف دربـاره خانـه . . .

ارسال های توصیه شده

ســلام به همـگی خوبیـن آیـا؟؟؟؟؟:dancegirl2:

دوسـتان تو ایـن تایپیـک می خوام پیشـینه و تـعاریفـی که در مورد خانـه وجـود داره رو بگیـن

این تعـریف ها میتـونه از زبون هرکسی باشه :w16:

به طور مثـال تعـریف خانـه از نظر معـماران , هنـرمندان , روانشنـاسـان , جامعـه شنـاسـان و حتـی افـراد معمولی

اگـه تعـریف هاتـون با منبـع باشـه که عـالی میشـه . . .:whistle:

پیشاپیـش ممنـون از دوسـتان گـل تـالار معمـاری:w72:

• Like 5
لینک به دیدگاه

فرانسیس بیکن : خانه ها برای زیستن است نه برای نگریستن . بنابراین کاربردشان مهمتر از شکل ظاهریشان می باشد, مگر آنکه هر دو نکته در یک خانه جمع شده باشد. خانه، ماشین زندگی من نیست

• Like 3
لینک به دیدگاه

لویی کان: خانه ویژگی انتزاعی فضاهایی است که برای زندگی مناسب هستند. خانه فرم است ، در ذهن ناباور، باید بدون شکل یا ابعادی قرارگیرد. یک خانه تفسیر مشروطی است از این فضاها. این طراحی است

• Like 1
لینک به دیدگاه

تادائو آندو: از میان فضاهای پیرامون , خانه بلافصل ترین فضای مرتبط با آدمی است . به طور روزمره از او تاثیر می گیرد و بر او تاثیر می گذارد . اولین فضایی است که آدمی احساس تعلق فضایی را در آن تجربه می کند . مجموعه حواس پنجگانه به طور دائم سرتاسر آنرا طی می کند و در مدت کوتاهی بدان خو می گیرد . خانه تنها مکانی است که اولین تجربه های بی واسطه با فضا در انزوا و جمع در آن صورت می گیرد

• Like 2
لینک به دیدگاه

مایومی میاواکی: خانه به تعبیر من مکانی است که تمام عالم را در خود جای می دهد . از نظر من مفهوم خانه در معماری معاصر نور بیشتر است . در طراحی مسکونی سمت و سویی که دنبال می کنم حس وجود است

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...