رفتن به مطلب

لقمه های رز با کالباس


ارسال های توصیه شده

xp76tvtkrpyyqqeambz4.jpg

 

 

خمیر نان

 

خمیر مایه 1 قاشق سوپخوری

آرد 4 پیمانه

شکر 1قاشق چایخوری

نمک 1قاشق چایخوری

روغن مایع 1/4 پیمانه

آب 1 پیمانه

 

آرد را با نمک ،شکر، روغن و خمیر مایه فوری در کاسه بزرگی مخلوط ، و آب را به آرامی میافزاییم تا خمیر نرمی بدست آید، با پارچه ضخیمی روی کاسه را میپوشانیم.

بمدت یکساعت در جای گرم قرار میدهیم تا پف کند و دو برابر شود. سپس خمیر را باز کرده و برش های 2 سانتی میدهیم کالباس ها را به 4 قسمت تقسیم میکنیم و قسمت هلالی را کمی بالاتر از کناره خمیر روی خمیر قرارداده و رول میکنیم ...من برای هر گل از 4 تکه کالباس (1 کالباس کامل ) استفاده کردم...

یک زرده تخم مرغ را زده و روی گل ها رو برس میزنیم....

در حرارت 180 سانتیگراد در فر بمدت 20 دقیقه آماده می کنیم.

لینک به دیدگاه

برای درست کردن اشترودل سوسیس( این اسم رو خودم به دلیل شباهت گذاشتم) از خمیری که برای لقمه ها درست کرده بودم برداشته ،اون رو به شکل بیضی باز کردم یک عدد سوسیس رو بالای بیضی به فاصله 1 سانت از لبه خمیر روی خمیر گذاشتم از پایین سوسیس خمیر رو به شیارهایی تقسیم کردم و اون رو رول کردم ....میتونید روی سوسیس پنیر پیتزا هم بریزید....

لینک به دیدگاه

ببعی رو هم از همین خمیر درست کردم ..از خمیر به اندازه های کوچک برمیدارید و لوله میکنید و میپیچین و با طراحی خودتون بدنش رو فرم میدهید ...:a030:

لینک به دیدگاه

به گفتگو بپیوندید

هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .

مهمان
ارسال پاسخ به این موضوع ...

×   شما در حال چسباندن محتوایی با قالب بندی هستید.   حذف قالب بندی

  تنها استفاده از 75 اموجی مجاز می باشد.

×   لینک شما به صورت اتوماتیک جای گذاری شد.   نمایش به صورت لینک

×   محتوای قبلی شما بازگردانی شد.   پاک کردن محتوای ویرایشگر

×   شما مستقیما نمی توانید تصویر خود را قرار دهید. یا آن را اینجا بارگذاری کنید یا از یک URL قرار دهید.

×
×
  • اضافه کردن...